IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както се очакваше, Путин - бивш агент на КГБ, който пък е наследник на НКВД - не поднесе извинения за убийствата край Катин и наблегна на общите страдания на руснаци, поляци и други народи от режима на Сталин, посочва Ройтерс.

"С десетилетия цинични лъжи те се опитваха да прикрият истината за разстрелите в Катин. Това е същата фалшификация, като да се хвърля вината за тези престъпления върху руския народ", каза Путин.

Руският премиер подчерта, че Русия няма какво да крие във връзка с това престъпление и всички свързани с него документи и сведения вече са добре известни.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Руският премиер Владимир Путин, който заедно с полския си колега Доналд Туск днес почете жертвите от масовото убийство на полски офицери в Катинската гора през 1940 г., посочи като основни виновници за трагедията съветските спецслужби НКВД и техния тогавашен ръководител Лаврентий Берия, предаде "Газета.ру".

Путин също така изложи и своето предположение за причината, подтикнала съветския диктатор Йосиф Сталин да нареди клането. "Моето лично мнение е, че той е поръчал този разстрел от желание за мъст", посочи руският премиер.

2010 година.
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        http://point.md/ru/novosti/v-mire/po...omu-obschestvu

Посол Польши в России Катажина Пелчинска-Наленч считает, что советские солдаты не принесли свободу польскому обществу.
        Полският посол явно има къса памет за историята, щом не е чувал за "волинското клане".

Украинската въстаническа армия (УПА) решава да проведе военна операция, която да прочисти териториите на Волиния от полско население. Тази борба на украинците за независимост има своята история- през 1919 г. например е обявена Западноукраинската република, която бързо обаче е поделена между Полша и СССР. Въпреки че лидерът на армията- Степан Бандера-по това време е в нацистки концлагер, операцията е проведена в рамките на няколко месеца. Според повечето историци само полските жертви са над 100 000, сред тях мнозинството са жени и деца, дори бебета. Украинските историци смятат техния брой за много по-малък (около 40 000), а полските- за много по-голям (над 150 000). При всички случаи, тази операция оставя травматични следи в психиката на оцелелите, много от които днес живеят близо до границата с Украйна.
        http://mikolaj.blog.bg/politika/2014...1943-g.1241490

Полша и Украйна си остават с травми и незаличими белези от Волинското клане

Само дето в окупираната от САЩ Европа всички медии пеят псалми във възхвала на САЩ и Украйна, доколкото Украйна е срещу Русия.

Цял свят знае за Катинските убийства на поляци (предимно офицери), които разстрели между другото са извършени в голямата си част от украинци, от Украйнската ЧК, а пък се крият фактите за волинските убийства извършени от украинската въстаническа армия (УПА), чиито наследници и поклонници днес са на власт в Киев.
        Що така? Украинската ЧК извършва убийствата в Катин, обвиняват руснаците.
        Украинската УПА извършва двойно повече убийства в провинция Волин, при това избива предимно жени, деца и старци, а се мълчи?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://point.md/ru/novosti/v-mire/po...omu-obschestvu

Посол Польши в России Катажина Пелчинска-Наленч считает, что советские солдаты не принесли свободу польскому обществу.

А какво казва българския посланник в Москва ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Има гугъл, отвори си и си прочети.

ПП
            за теб може би яндекс?

Да де, чакам източник, понеже от гугъл излиза е това - "Предназначавшиеся для Сирии российские ЗРК C-300 решили утилизировать, но могут и перепродать" - http://www.newsru.com/russia/11aug2014/s300.html

И подробно материалче за "работата" на сирийската ПВО - "Работа сирийской ПВО во время израильского авиационного удара 7 декабря 2014 года" - http://bmpd.livejournal.com/1092219.html

Та, къде са комплексите? Или пак си пишеш желаното за реално...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              Не знаех, ко стана със сирийските комплекси, намери ли ги, Факи?
              Има гугъл, отвори си и си прочети.

ПП
              за теб може би яндекс?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Отивам да пифтуня и даже тръгвам.

Може да си готино момче, но отдавна мина времето да търся в стотици страници постове кой какво е казал. Кофти е, че помня като слон и мога да ти възстановя диалози/събития/обстановка отпреди десетки години - все едно са били вчера.
                ------------------

За разлика от лозунгуващите, моя милост е от четящите. И чак после пиша, ако преценя. В момента болшинството са пишещи, но не и четящи и затова не става диалог. Мелят си "опорните" точки, защото им спускат "норма" и после дават отчет, за да им осребрят.
                -------------------

Отплеснах се - но със сигурност беше споменал такова нещо, което ме учуди, защото когато се "запознахме" с теб в този форум и ти ме пита каква била разликата в лодките на Черноморския флот и даже ми благодари тогава като поясних кое какво е по снимките - тогава се беше съгласил, че Раптор-чето е доста по-напред.

Половин година по-късно се извъртя и се изцепи за това Т-50 ( което даже още не е серийно ). Не се знае още дали някога ще стане.

Поздрави! ( отивам да къркам - до скоро ).
                Тъй, първом - приятно прекарване!

Второ - Т-50 е изначално създаван като многоцелеви, плюс по-големи възможности в някои направления, по-малки в други, спрямо Ф-22. Ако това имаш предвид е така. Дали ще стане - би трябвало, ако всичко е наред. Но и в момента нещата в РА, както и авиацията им вървят доста добре.

Коментар

Е, то и аз не съм специалист по всичко, бре семплий! Просто съм инженер-корабостроене. А, от самальот до кораб разликата не е голяма.

Гледай си терминала за втечнен газ в Солун и не се бъркай при батковците като си обменят инфо
                  Може да ни разкажеш като си инженер по корабостроене къде си работил нещо свързано с кораби?Гледам че си велик специалист по история политика въоръжение енергетика икономика финанси.Въобще всестранно развита и надарена личност.Претенциите много големи държиш се нагло и арогантно във форума.А очакването ти някой да ти признае величието просто ни забавлява.И да знаеш образование се получава в Университет а не в уикипедия

Коментар

Маранди, продължаваш да си пишеш на ангро, в което няма нищо лошо. Така дискусия няма, естествено.
                    Отивам да пифтуня и даже тръгвам.

Може да си готино момче, но отдавна мина времето да търся в стотици страници постове кой какво е казал. Кофти е, че помня като слон и мога да ти възстановя диалози/събития/обстановка отпреди десетки години - все едно са били вчера.
                    ------------------

За разлика от лозунгуващите, моя милост е от четящите. И чак после пиша, ако преценя. В момента болшинството са пишещи, но не и четящи и затова не става диалог. Мелят си "опорните" точки, защото им спускат "норма" и после дават отчет, за да им осребрят.
                    -------------------

Отплеснах се - но със сигурност беше споменал такова нещо, което ме учуди, защото когато се "запознахме" с теб в този форум и ти ме пита каква била разликата в лодките на Черноморския флот и даже ми благодари тогава като поясних кое какво е по снимките - тогава се беше съгласил, че Раптор-чето е доста по-напред.

Половин година по-късно се извъртя и се изцепи за това Т-50 ( което даже още не е серийно ). Не се знае още дали някога ще стане.

Поздрави! ( отивам да къркам - до скоро ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Е не знаеше ли че мощността се определя с формула?
                      Не знаех, ко стана със сирийските комплекси, намери ли ги, Факи?

Коментар

Добре, така съм по съгласен. И какво следва нататък?
                        Е не знаеше ли че мощността се определя с формула?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Да бе, сега ще търся кога и колко пъти се изцепи, че Т-50 щяло да побърка Раптор-чето в бойни действия.

Ами, колко мята радарчето на ПВО ( рушкото )? Щото в момента оптимизират точно този компонент при стрелба от стратосферата. И матрьошките ще гледат едни ракетки дето падат, па не знаят откъде.

П.П. Та, сега във формулката видя ли на кое се вика мощност и честота? Питам те рушнаците имат по-височестотни радари от пиндосите ли?

Недей се изцепва така, че ще си помисля, че Интел и АМД са рушки компании още малко

Маранди, продължаваш да си пишеш на ангро, в което няма нищо лошо. Така дискусия няма, естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Виж ся аз не съм специалист по всичко и не съм всезнайко кат теб.Всезнайковщината е признак за нисък интелект.Простия всичко знае и може точно кат тебе
                            Е, то и аз не съм специалист по всичко, бре семплий! Просто съм инженер-корабостроене. А, от самальот до кораб разликата не е голяма.

Гледай си терминала за втечнен газ в Солун и не се бъркай при батковците като си обменят инфо

Коментар

Кога и къде съм го твърдял, цитат?

И кога най-после ще разбереш, че конфликтите не са сблъсък на отделни самолети, а на системи...

Какво ще стане с ПВО-то, с чие ПВО, ако не е тайна.
                              Да бе, сега ще търся кога и колко пъти се изцепи, че Т-50 щяло да побърка Раптор-чето в бойни действия.

Ами, колко мята радарчето на ПВО ( рушкото )? Щото в момента оптимизират точно този компонент при стрелба от стратосферата. И матрьошките ще гледат едни ракетки дето падат, па не знаят откъде.

П.П. Та, сега във формулката видя ли на кое се вика мощност и честота? Питам те рушнаците имат по-височестотни радари от пиндосите ли?

Недей се изцепва така, че ще си помисля, че Интел и АМД са рушки компании още малко

Коментар

Ти верно си 'ногу зле. Ще спреш ли някой ден с лозунгите в стил бай Пешо? ( не ми отговаряй, че се излагаш )

Раптор няма кой да го бие в обозримо бъдеще ( близките 10-15 години ). Ти си дрънкай лафчетата за разни прототипчетата и експериментални серии, дето не са изстреляли една ракета до момента на тестове дори

П.П. Горе във формулката влиза ли правопропорционално честота при ЛРС? Кой може да извади в момента по-висока?
                                Виж ся аз не съм специалист по всичко и не съм всезнайко кат теб.Всезнайковщината е признак за нисък интелект.Простия всичко знае и може точно кат тебе

Коментар

Working...
                                X