Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Какво стана сега Крим ВАШ ли е щото вижте само година след ОКУПАЦИЯТА НА ТЕРОРИСТА ПУТИН, какво смятат хората...а УЖ ТОГАВА РЕФЕРЕНДУМА БЕШЕ НА 100%, ЗАЩО ТАКА ЛЪЖИТЕ ЗА ЕТНИЧЕСКОТО ПРОЧИСТВАНЕ В НАЙ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ...ИЗВЪРШЕНО ОТ ПУТИН.. СЕГА ВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СЪС ОРЪЖИЕ идил и останалите терористични организации.
Ще вземете Крим, ама кога?????
Вижте какво пише вашият вестник... като явно е забравил преди 1 година какво се публикуваше от лъжите на Путин... ужасно явление е това... трябва да има край..
Една трета от украинците готови да признаят Крим за рускиLast edited by chronos; 21.07.2015, 12:40.
Коментар
-
Пекин. Новата банка БРИКС е отворила във вторник врати за бизнес-клиенти в Шанхай, съобщи Xunhua.
Така наречена общност на петте най-мощни развиващи се икономики БРИКС включва Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, а тяхната банка е азиатска алтернатива на базираните във Вашингтон Международен валутен фонд (МВФ) и Световната банка.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе Вате ама ше взема и аз да те сложа в игнора.
Белене струваше мисля €2млрд на България само откакто руския агент сакс стана премиер, за юп оше съществува компания която 'работи' и получават заплати каквито и в Германия няма. КТБ беше си източена от руснаци, отново €2млрд...
По-големи крадци в България от руснаците няма, в България има 50000 руски фирми, и всичките се занимават само с далавери, един леФ данък не са платили.
Остави глупостите, гледай петолъчките какви работи правят, нищо че газят кал до колене
http://www.blitz.bg/news/article/349961
Руски военен спътник паникьоса Пентагона
Американските експерти са категорични, че става дума за орбитално оръжие
Хамерикосите са си паникъосани по принцип, но сега се ошашкавиха хептен
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеи турски паток сделайте
Само дет' нямат кинти сега за Ф1 в Сочи да се проведе кръга, ама ще ..., ще ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеАйде бе, дУрзя, давайте да го правим тоя БРИКС банк и да се отказваме от зелените хартишки. Стига пиндостанска финансова диктатура! Докога ще ги търпим - днес прилагат FATCA на путинославното финансистко войнство, утре току виж поискат и ключа от квартирата. Не на финансовия Майдан! ДолО долара! Да живей руплата!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Айде бе, дУрзя, давайте да го правим тоя БРИКС банк и да се отказваме от зелените хартишки. Стига пиндостанска финансова диктатура! Докога ще ги търпим - днес прилагат FATCA на путинославното финансистко войнство, утре току виж поискат и ключа от квартирата. Не на финансовия Майдан! ДолО долара! Да живей руплата!
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе Вате ама ше взема и аз да те сложа в игнора.
Белене струваше мисля €2млрд на България само откакто руския агент сакс стана премиер, за юп оше съществува компания която 'работи' и получават заплати каквито и в Германия няма. КТБ беше си източена от руснаци, отново €2млрд...
По-големи крадци в България от руснаците няма, в България има 50000 руски фирми, и всичките се занимават само с далавери, един леФ данък не са платили.
Коментар
-
Last edited by Pavlik Morozov; 21.07.2015, 03:23."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Абе Вате ама ше взема и аз да те сложа в игнора.
По-големи крадци в България от руснаците няма, в България има 50000 руски фирми, и всичките се занимават само с далавери, един леФ данък не са платили.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеОказва се, че мурзилките и руските троюове са едни от най-богатите!
Единия има къща с четири коли, другия и а три апартамента и две коли и мисли да купува къща, следващия и а четири къщи от бизнес в едно село, не е за вярване!
А! Има и още един-двама бизнесмени, дето ги влече да правят бизнес в САЩ.
Но иначе всичките тези горе лижат яко гъза на путю и бият глава в земята при споменаване на името му.
Абе исаков толкова добре ли плаща бе?
Та дали към даден момент СССРассея плаща добре или зле не е толкова важно - важното е, че за поколения рублофили кремълския слугинаж и предателството спрямо България е единствения познат поминък и възможен път към издигане и забогатяване.Last edited by Pavlik Morozov; 21.07.2015, 03:24."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеАЕЦ Козлодуй, АЕЦ Белене, Южен поток, КТБ - дори само с тия няколко далавери руснаците и кремълските еничари са откраднали повече, отколкото всички други заедно могат да мечаят да гепят.
Коментар
-
Оказва се, че мурзилките и руските троюове са едни от най-богатите!
Единия има къща с четири коли, другия и а три апартамента и две коли и мисли да купува къща, следващия и а четири къщи от бизнес в едно село, не е за вярване!
А! Има и още един-двама бизнесмени, дето ги влече да правят бизнес в САЩ.
Но иначе всичките тези горе лижат яко гъза на путю и бият глава в земята при споменаване на името му.
Абе исаков толкова добре ли плаща бе?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tinАми апартаментите и колите са мой, иначе има спрени доста повече. Къща не съм купил, казах че се замислямНяма ли нещо привлекателно в Кримнаш, или някъде в страната агромная?
Last edited by Pavlik Morozov; 21.07.2015, 03:10."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Коментар