IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    А можеш ли да ми покажеш къде в Конституцията на България пише, че съществува етнос българин?

Само пълен глупак или интернет трол може да използва такива идиотски аргументи. Ти си избери в коя категория си.
    Ти определено не си българин, за да си хабя клавиатурата да ти отговарям.

Съвсем ясно си е описано всичко в Конституцията на БГ за разлика от тази на Монголия

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      А можеш ли да ми покажеш къде в Конституцията на България пише, че съществува етнос българин?

Само пълен глупак или интернет трол може да използва такива идиотски аргументи. Ти си избери в коя категория си.

+ 111

Той е толкова заблуден в измислените си теории че не се усеща как сам се вкарва в противоречие ..... тя логиката е една за всички.......ако няма Руснаци, няма и американци, Англичани, Германци , Българи и т.н.

Някакъв запис в закон , бил той и конституция, не създава националност или нация , ма той де да се сети човека.... че нация, етнос и т.н. се създава от общата история а не със писане на закон.
      Ако беше така , пишем в нашата конституция че Македонците са Българи и ги анексираме с правно уснование Конституцията на РБ
      Last edited by markov; 17.05.2015, 14:06.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Да де да , разбрахме на Български жител с Турско самосъзнание не няма да казваш Българин а Турчин ...сега олекна ли ти ?
        Ама, те турците са ви същите измисляци кат' твоите рушнаци, ама ти откъде да го знаеш това?

Като изяжда дървото от бой Османска империя се чуди как да спаси погрома и Ататюрк ги префасонира на республика и измисля етнос турци.

Тия турци имат нещо общо с тюрките, колкото аз със северния елен

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Можеш ли ми показа къде в Конституцията на РФ пише, че съществува етнос руснак.

Също може и в преброяването на населението да ми покажеш такъв етнос?
          -----------------------

Или ще лъжеш като разпран за някакви руснаци, дет' ги няма. До вчера се водехте сАветски колхозници. И това ли забрави вече?

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да де да , разбрахме на Български жител с Турско самосъзнание не няма да казваш Българин а Турчин ...сега олекна ли ти ?

Коментар

Бе боли ме фара как ще си наричаш гражданите на държавата Русия , за нормалните хора това са Руснаци ........не ми се занимава да влизам в безсмислени спорове с теб.......
              Ами, малко си гледал рушка ТВ, иначе щеше да знаеш, че тия дебати вървят и там.

Имаш руско гражданство и дотам. До скоро беше сАветско гражданство.

Какви руснаци, какви 5 левас?

П.П. Кажи откъде се пръкна тоя етнос руснак, ако не е тайна? Затова го няма и в Конституцията им, че съществува. Утре като смените географския вместо Русия да пише Сибир примерно - тогава ти ще станеш сибирняк сигурно?

Много бързо сменяш цвета на косата, бре Моркуфф. Да се готвят джедаите и елфите значи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

-----------------------

Или ще лъжеш като разпран за някакви руснаци, дет' ги няма
                Бе боли ме фара как ще си наричаш гражданите на държавата Русия , за нормалните хора това са Руснаци ........не ми се занимава да влизам в безсмислени спорове с теб.......

Коментар

• Стига бе, гледам вчера и днес НПО особено кандид много се оплаквате от липса на внимание. Липсвахме ли ви???
                  Хеле пък страйтфорс от сутринта е счупил тъпомера, кандид и той натам се е запътил, несамо тук и по другите теми гледам се оплаква
                  Малко встрани от темата русия, но пък интересно като информация
                  https://infobalkani.wordpress.com/20...0%D0%BD%D1%81/
                  Аферата АНС
                  Това, което искрено притесни германците обаче, е дали Меркел в крайна сметка брани германската сигурност, след като позволява на САЩ да шпионират гражданите, фирмите и политиците в Германия? От канцеларията на канцлера в Берлин направиха последен опит да спасят „Титаник“ от потъване, като обясниха, че между Германия и САЩ няма подписано споразумение за нешпионаж, тъй като Вашингтон е оттеглил отправената покана.
                  Търпението на германците обаче е на изчерпване: твърде вероятно е аферата с АНС да бъде отнесена към Федералния конституционен съд в Карлсруе в най-скоро време, където канцлерът ще бъде принудена да разкрие всички подробности около сътрудничеството на тайните служби на Германия и Съединените щати.

Както се казва " Ами сега накъде"
                  Приятелството и шпионажа не вървят ръка за ръка

Коментар

Виж сърбетата са доста по праволинейни от нас в това отношение за което заслужават адмирации.
                    Сърбите са храбър и достоен народ. Сърбите, като култура, като манталитет, като духовност са ми много по близки от един помак, един ром, един турчин, с които живеем в един правен мир, с които имаме едни и същи граждански и политически права...

Православие, кирилица, славянска солидарност! Ние с тези хора се веселим и страдаме, женим и умираме, по един и същи начин! Живели!

saban saulic svadba kod mice i verice drugi dio
                    https://www.youtube.com/watch?v=lL4u58MpA3w

Коментар

Аре появи се поредния веселяк , с поредната порция небивалици по темата

-----------------------

Или ще лъжеш като разпран за някакви руснаци, дет' ги няма. До вчера се водехте сАветски колхозници. И това ли забрави вече?

Коментар

• Аре появи се поредния веселяк , с поредната порция небивалици по темата

Коментар

• markov

Русия е една измислена държава в която клептоманията е превърната във фетиш..просто някакви клептомани са овладяли една огромна територия. Русия е проблем не само за другите, тя е проблем за тези които населяват въпросната територия.Русия ще я има докато съществува сегашната система на анонимни пари и с налагането на електронните които могат да се следят в целия им цикъл на съществуване и пътя им да бъде вкаран в запис който да е неунищожим такава държава като Русия няма да има. Може и да станат наистина на България и да възтановят историческата истина, т.е. лъжата да отпадне.На кражбите и лъжите все ще им се види края.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Песента е писана през 1912 за българите, само дето през 1914 нещо руснаците забравили за кого са я писали и от тогава твърдят, че е за сърбите в ПСВ... ми хубаво, да си я имат, не че е лоша... амание насила нищо не искаме...

А да, през 1941 забравиха и за сърбите и песнята се оказа за съветския войник...
                            Ей така се съчиняват после басните за руската култура, руския фолклор и т.н.

То няма етнос руснак, ама песните били руски. Смех!

П.П. сАветски колхозници имаха със сигурност. Ама, то и това не е етнос.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Песента е писана през 1912 за българите, само дето през 1914 нещо руснаците забравили за кого са я писали и от тогава твърдят, че е за сърбите в ПСВ... ми хубаво, да си я имат, не че е лоша... амание насила нищо не искаме...

А да, през 1941 забравиха и за сърбите и песнята се оказа за съветския войник...
                              Ми забравили са , щото ние за пореден път сме ти предали като сме застанали от другата страна на барикадата през Първата световна война....ама то при нас е традиция.

Виж сърбетата са доста по праволинейни от нас в това отношение за което заслужават адмирации.

Дай един пример исторически нещо смислено да ни свързва със САЩ примерно.....е па няма, щото сме и твърде далеч и сме им интересни само колкото да дразнят Русия чрез нас.....нищо друго не ги интересува тук....

Коментар

Успокои топката бе , основно насаждащия омраза си ти през няколкото си профила тук.

Ето едно поздравче специално за теб, свързващо България и Русия за пореден път исторически, песента е писана от Руснак за Българската жена изпращаща любимия си на Балканската война :

https://www.youtube.com/watch?v=r7avPl6jB5w
                                Няма етнос руснак, бре Моркуфф. Прочети Конституцията на РФ поне.

П.П. От някой сАветски колхозник е по-вероятно да е писана

Коментар

Working...
                                X