IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Защото има ИЗЛИШНИ пари....Портфейлът от резерви трябва да е диверсифициран.

Когато някой купува дълг,на практика кредитира издателя.
    Eда де ама това е много идиотско поведение. Хем врага е САЩ, хем инвестират в икономиката им.
    Виж обратната ситуация: САЩ никога не са инвестирали в хцк, никога не са инвестирали в икономиката им по този начин.

А дали имат ИЗЛИШНИ пари? Вече харчат от пенсионния фонд... От Резервния фонд...
    И не ми излизай с номера че те са за това. Те наистина са за това, но харченето им означава че пари нема...
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      Какво има да се обяснява? Повечето са явно в София и очевидно изкарваме в пъти повече от тебе, твоите доходи ако верно не са помощи,не знам за какво изобщо ходиш "на работа".
      вярваш ли си??
      И повечето са в софия звучи много лошо, отговаряй за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
        коментирай де, защо Русия купува щатски дълг?
        И на американските сенатори децата не са в Русия!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Защото има ИЗЛИШНИ пари....Портфейлът от резерви трябва да е диверсифициран.

Когато някой купува дълг,на практика кредитира издателя.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Абе защо никой не коментира дълговете,процентът им към БВП,дълг на глава от населението,дали дългът се увеличава или намаля и с колко процента.....все такива показатели.

Иначе се пише с колко процента е намаляло производството на кранове или трамваи.

Някой би ли казал, сколко са намалели /увеличили броя на нефтените платформи в държавите по света за последбата година....

Че така....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Не съм на помощи глупако
              Абе защо когато попитам някой от вашата хомодружинка / имам в предвид хомосапиенс- това за модератора/ къде живее никой не казва, ето ФакЮ не казва, ти също ухиления барбалячо и той, за гъбата равновесния, червения там да не говорим- мълчат като партизани на разпит
              Най-педалското е, да си комунде русофил, при това менте... И ДА ДРАЩИШ ОТ ГЕРМАНИЯ пропаганда, и с цялата си наглост, да наричаш българите хомодружинка...................................... .........................

Коментар

• Абе защо никой не коментира дълговете,процентът им към БВП,дълг на глава от населението,дали дългът се увеличава или намаля и с колко процента.....все такива показатели.

Иначе се пише с колко процента е намаляло производството на кранове или трамваи.

Някой би ли казал, сколко са намалели /увеличили броя на нефтените платформи в държавите по света за последбата година....

Че така....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Не съм на помощи глупако
                  Абе защо когато попитам някой от вашата хомодружинка / имам в предвид хомосапиенс- това за модератора/ къде живее никой не казва, ето ФакЮ не казва, ти също ухиления барбалячо и той, за гъбата равновесния, червения там да не говорим- мълчат като партизани на разпит
                  Какво има да се обяснява? Повечето са явно в София и очевидно изкарваме в пъти повече от тебе, твоите доходи ако верно не са помощи,не знам за какво изобщо ходиш "на работа".

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                    Въпросната мурзилка живее на социални в Северен Рейн Вестфалия. Не го ли е страх от надарени негри, верно?
                    Не съм на помощи глупако

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Да бе, да Да се живее във Франция е "ужасно" "Завиждам" ти
                      Въпросната мурзилка живее на социални в Северен Рейн Вестфалия. Не го ли е страх от надарени негри, верно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Ха-хаа!
                        Че какво общо имат САЩ че да вадя нещо от резерва им?
                        За разлика от хуйлостан, на САЩ никога няма да се наложи да си продаде златото за долари.
                        Дооокато в Хуйлостан за долари са способни .фирки да правят.
                        Както казах вие, мурзилките, фалирвате САЩ от 100 години.
                        Но темата е Хуйлостан и предстоящия му фалит.

ПП
                        Нали ти казах че в Свищовската Академия търсят ректор? Някой по-посредствен, та що не си подадеш документите?
                        Виж какво семпъл и объл БАКШИШ.

Принципите на пазарната икономика са еднакви на всякъде....това което важи за златото в руския резерв важи за златото и в резерва на САЩ....... КАЗВАМ ТИ ГО МНОГО БАВНО ЩОТ ЗНАМ ЧЕ ЧЕТЕШ И МИСЛИШ БАВНО....АКО ИЗОБЩО МИСЛИШ.

п.п.
                        Браншовата камара на миячите на тоалетни в САЩ си търси представител , що не се кандидатираш там вместо да тролиш с поредната си порция безсмислици из сайта
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Ми не ги вада аз бе НПО тролче..това е логиката на твоите разсъждения.

Златото ща го вадиш от руските резерви ...ми извади го и от резервите на САЩ ....ми остават 30% от общия им резерв.....ми вие сте фалирали бе пиле , само още не го знаете ....като гледам дори ти с твоите ментални изкривявания почваш полека лека да вдяваш.
                          Ха-хаа!
                          Че какво общо имат САЩ че да вадя нещо от резерва им?
                          За разлика от хуйлостан, на САЩ никога няма да се наложи да си продаде златото за долари.
                          Дооокато в Хуйлостан за долари са способни .фирки да правят.
                          Както казах вие, мурзилките, фалирвате САЩ от 100 години.
                          Но темата е Хуйлостан и предстоящия му фалит.

ПП
                          Нали ти казах че в Свищовската Академия търсят ректор? Някой по-посредствен, та що не си подадеш документите?
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            Е тя Русия до 1-2 години пак ще фалира. Но те руснаците са свикнали.
                            Бас готов ли си да сложиш?
                            Ако си дефинираи какво разбираш под фалит - обиквенно е невъзможност държавата да си плаща задълженията в чужда валута, краен срок на очакваното събитие и залог....

Коментар

Малко помалко, бавничко (според умствените възможности ) ще почнете да схващате някои неща.

А иначе -мен изобщо не ме вълнуват законите в раша. Те мен не ме касаят.
                              Бе кат те гледам как по цял ден тролиш из темата за Русия ич не ти личи да не те интересува...даже определено и много видимо имаш някакъв комплекс на тема Русия.
                              Да живееш от години в САЩ на хиляди километри и по цял ден да продължаваш да мислиш за Русия......бе нещо не ти е уред....

Коментар

Бе това свищовската академия май само непоправими ментални вреди нанася.
                                Oткъде ги вадите тия изводи вие, мурзилките? Че вие чакате САЩ да фалира близо сто години,
                                Докато в раша това се случва средно на всеки 15 години.
                                Ми не ги вадя аз бе НПО тролче..това е логиката на твоите разсъждения.

Златото ща го вадиш от руските резерви ...ми извади го и от резервите на САЩ ....ми остават 30% от общия им резерв.....ми вие сте фалирали бе пиле , само още не го знаете ....като гледам дори ти с твоите ментални изкривявания почваш полека лека да вдяваш.
                                Last edited by markov; 24.05.2015, 18:45.

Коментар

Working...
                                X