Първоначално изпратено от michaelis10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСпоред мен 98 процента за със западни. Така се вижда и от снимките.
Урал турист:
Урал с кош:
Това е лимитирана ретро серия - червения октомври:
Last edited by markov; 28.04.2015, 22:05.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДнес питах, дали случайно не се пазят старите връзки между наследниците на КГБ и тези на Black panthers...
А онзи ден гледах нещо много странно. Тълпа афроамериканци протестират пред Конгреса срещу изявлението на Обама по арменския геноцид. И си викам не, че нещо, ма малко странно точно тези да протестират, като най-вероятно нямат идея кво е това арменец или Османска империя...
Коментар
-
Американският президент Барак Обама подписа указ за въвеждане на нови санкции срещу Русия. Вашингтон вече ще блокира активите на физическите лица и компаниите, които по някакъв начин са свързани с Крим. Документът забранява американските инвестиции в полуострова, както и вноса на произведени в Крим стоки, услуги и технологии в САЩ, като същите мерки важат и за износа.
В новия списък са влезли и частни лица – общо 24 гражданина на Русия и Украйна. Сред тях са прокурорът на Крим Наталия Поклонская, лидерите на самопровъзгласените ДНР и ЛНР и на опълченците, както небезизвестният в Русия рокер Александър Залдостанов с прякор „Хирургът”. В отговор на това самият Хирург благодари на Обама за признаването на заслугите му пред Русия:
„Искам да благодаря на Обама за признаването на моите скромни заслуги пред Родината. И да му обещая, че ще направя всичко, за да може проблемът му с мен да става все по-голям. Смятам, че тези санкции са заслужени. Вероятно представлявам заплаха за тях, защото идеята им е да ни разделят и ни изправят един срещу друг, а ние се противопоствяме на опитите им. Няма да ги разубеждавам или да ги моля за нещо. Правя всичко, което смятам за необходимо и изпълнявам дълга си пред страната си, правя го искрено и ще го правя до края”, заяви Хирургът.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДнес питах, дали случайно не се пазят старите връзки между наследниците на КГБ и тези на Black panthers...
А онзи ден гледах нещо много странно. Тълпа афроамериканци протестират пред Конгреса срещу изявлението на Обама по арменския геноцид. И си викам не, че нещо, ма малко странно точно тези да протестират, като най-вероятно нямат идея кво е това арменец или Османска империя...
А тоя Обамата кво общо има да се изказва по тая тема с арменците - ненам. Дет викаш те не ги знаят и къде са на картата. Това е работа между Армения и Турция не на сульо и пульо.
Ама за тоя Град сега аз там имам познати ве в тоя Балтимор - еба му мамата .... ше се изтепат там тея откачалки без война ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСпоред мен 98 процента за със западни. Така се вижда и от снимките.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа ша кажа....както ти постнах преди инфо ...клуба има 5000 члена...според теб са с един мотор към берлин ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнениеглейте кво става в Русия момци .....
В американския град Балтимор е обявено извънредно положение
Арестувани са над 200 души, а 15 полицаи са ранени след безредиците заради смъртта на чернокож в ареста
http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...ojenie-193776/
падладели са чернице руснаци и ше има изядени май ми се струва .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениея, разбирача...
SUZUKI INTRUDER - "На Берлин"...
нещо да кажеш?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
глейте кво става в Русия момци .....
В американския град Балтимор е обявено извънредно положение
Арестувани са над 200 души, а 15 полицаи са ранени след безредиците заради смъртта на чернокож в ареста
http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...ojenie-193776/
падладели са черните руснаци и ше има изядени на края май така ми се струва .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКъв октомври бе..готвача още август щеше да го гони
я, разбирача...
SUZUKI INTRUDER - "На Берлин"...
нещо да кажеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА октомври наближава наближава.И тоя Путин си стои бе не ще да се маха.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...
Пиши тогава - не ми се прави на селска пръчка в април
...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМа, ти и по 100 пъти да го пишеш т'ва на ден, октомври ще си дойде.
Пиши тогава - не ми се прави на селска пръчка в април
П.П. Измисли ли си нов идол вече? Де'а тъ знам мо'е си някой чувствителен
Коментар
Коментар