IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнение
    глейте кво става в Русия момци .....

В американския град Балтимор е обявено извънредно положение
    Арестувани са над 200 души, а 15 полицаи са ранени след безредиците заради смъртта на чернокож в ареста
    http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...ojenie-193776/

падладели са черните руснаци и ше има изядени на края май така ми се струва .....
    Ако това бе сцена от някой руски град, какво ли щяха да бълват "цивилизованите" медий по еврона и америка.
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
      Според мен 98 процента за със западни. Така се вижда и от снимките.
      Между другото се кефя на мотори и почти съм се навил да си купя чопър , та се загледах в съвременна продукция на урал, има неща който грабват окото:

Урал турист:

Урал с кош:

Това е лимитирана ретро серия - червения октомври:

Last edited by markov; 28.04.2015, 22:05.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Днес питах, дали случайно не се пазят старите връзки между наследниците на КГБ и тези на Black panthers...

А онзи ден гледах нещо много странно. Тълпа афроамериканци протестират пред Конгреса срещу изявлението на Обама по арменския геноцид. И си викам не, че нещо, ма малко странно точно тези да протестират, като най-вероятно нямат идея кво е това арменец или Османска империя...
        Тези момчета си заминаха през 70-те...Къде се зарови в конспирациите, като въшка в стар дюшек....

Коментар

• Американският президент Барак Обама подписа указ за въвеждане на нови санкции срещу Русия. Вашингтон вече ще блокира активите на физическите лица и компаниите, които по някакъв начин са свързани с Крим. Документът забранява американските инвестиции в полуострова, както и вноса на произведени в Крим стоки, услуги и технологии в САЩ, като същите мерки важат и за износа.

В новия списък са влезли и частни лица – общо 24 гражданина на Русия и Украйна. Сред тях са прокурорът на Крим Наталия Поклонская, лидерите на самопровъзгласените ДНР и ЛНР и на опълченците, както небезизвестният в Русия рокер Александър Залдостанов с прякор „Хирургът”. В отговор на това самият Хирург благодари на Обама за признаването на заслугите му пред Русия:

„Искам да благодаря на Обама за признаването на моите скромни заслуги пред Родината. И да му обещая, че ще направя всичко, за да може проблемът му с мен да става все по-голям. Смятам, че тези санкции са заслужени. Вероятно представлявам заплаха за тях, защото идеята им е да ни разделят и ни изправят един срещу друг, а ние се противопоствяме на опитите им. Няма да ги разубеждавам или да ги моля за нещо. Правя всичко, което смятам за необходимо и изпълнявам дълга си пред страната си, правя го искрено и ще го правя до края”, заяви Хирургът.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Днес питах, дали случайно не се пазят старите връзки между наследниците на КГБ и тези на Black panthers...

А онзи ден гледах нещо много странно. Тълпа афроамериканци протестират пред Конгреса срещу изявлението на Обама по арменския геноцид. И си викам не, че нещо, ма малко странно точно тези да протестират, като най-вероятно нямат идея кво е това арменец или Османска империя...
            Не знам ама тея черните са лудница както са полудели и ше стане патаклама там, а ти остай другото ами имат право и на оръжие и ше стане тя една .... Украйната пасти да яде, тея са нешо страшно.
            А тоя Обамата кво общо има да се изказва по тая тема с арменците - ненам. Дет викаш те не ги знаят и къде са на картата. Това е работа между Армения и Турция не на сульо и пульо.
            Ама за тоя Град сега аз там имам познати ве в тоя Балтимор - еба му мамата .... ше се изтепат там тея откачалки без война ...

Коментар

Следващия път щели да минат с такива полската граница......сигурно пак са със западен произход

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Да ша кажа....както ти постнах преди инфо ...клуба има 5000 члена...според теб са с един мотор към берлин ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнение
                  глейте кво става в Русия момци .....

Арестувани са над 200 души, а 15 полицаи са ранени след безредиците заради смъртта на чернокож в ареста

падладели са чернице руснаци и ше има изядени май ми се струва .....

Коментар

я, разбирача...

SUZUKI INTRUDER - "На Берлин"...

нещо да кажеш?
                    Да ша кажа....както ти постнах преди инфо ...клуба има 5000 члена...според теб са с един мотор към берлин ли ?

Коментар

• глейте кво става в Русия момци .....

падладели са черните руснаци и ше има изядени на края май така ми се струва .....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Къв октомври бе..готвача още август щеше да го гони

я, разбирача...

SUZUKI INTRUDER - "На Берлин"...

нещо да кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          А октомври наближава наближава.И тоя Путин си стои бе не ще да се маха.
                          Къв октомври бе..готвача още август щеше да го гони

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            ...
                            Пиши тогава - не ми се прави на селска пръчка в април

...
                            Нещо не е наред с горното изречение...
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Ма, ти и по 100 пъти да го пишеш т'ва на ден, октомври ще си дойде.

Пиши тогава - не ми се прави на селска пръчка в април

П.П. Измисли ли си нов идол вече? Де'а тъ знам мо'е си някой чувствителен
                              Ще си дойде и Путин ще си стои само ти ще продължиш да лаеш по звездите както е написал народният поет Пеньо Пенев

Коментар

• Със "руските " SUZUKI INTRUDER - "На Берлин"...

от цялата раБота само думата "INTRUDER" - [натрапник] е на място...

50 години натрапване и сега пак...

Коментар

Working...
                                X