IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Да си реват, от тях чеп за зеле не става.
    Това не са хотелиери, а пишман ханджии, един клиент не заслужават.
    Тези не стават,онези не стават ами дай да закрием туризма тогава,защото виждаш кой идва.Германци,англичани и повечето северноевропейци бягат в Испания и Италия.
    При нас идват техните отрепки за да се напият и за да се сбият.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Друзя, тези въпроси не ме вълнуват самоцелно. Задавам ги във връзка с все по-силните връзки между KLETA MAJKA ROSSIQ и KLET TATKO KITAJ. От този крайно неравностоен брак по сметка скоро ще почнат да се раждат какви ли не икономически, битови и религиозни франкенщайни в Рассия, и е важно дали путинославните са се примирили, че това, за което воюват в Украйна, вече е загубена кауза дори в собствената им държава, или ще продължат да леят кръв и пот за пропадналата си имперска химера.
      Ние в България не сме започнали рестарт на промяната вече 25та година, в Русия ще им трябват минимум 50. Реотана е бавен там. Още парламент нямат.

Коментар

• Друзя, тези въпроси не ме вълнуват самоцелно. Задавам ги във връзка с все по-силните връзки между KLETA MAJKA ROSSIQ и KLET TATKO KITAJ. От този крайно неравностоен брак по сметка скоро ще почнат да се раждат какви ли не икономически, битови и религиозни франкенщайни в Рассия, и е важно дали путинославните са се примирили, че това, за което воюват в Украйна, вече е загубена кауза дори в собствената им държава, или ще продължат да леят кръв и пот за пропадналата си имперска химера.
        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          В една Индия родителите женят децата си на 7год и чакат да навършат 14 г за да консумират брака си,такава е традицията.
          Значи индийците в Рассия могат свободно да правят същото - в името на православието и славянските семейни ценности?
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Аз винаги се чудя на такива кат теб.

Той приема и не му пука че в собствената му държава има булки на по 14 - 15 години и родилки на същата възраст. Това че някакви мангали в Пазарджик се обличат като пингвини и се правят на талибани също не го трогва.

Обаче е непримирим че някви Кавказки мангали в Русия правят същото....
            Впрочем, другаре, ДПС беше стълб на рублофилското правителство на олигарски. Другаря Аамет никога не е давал повод да бъде обвинен в русофобство. Така че и тия безобразия са на сметката на "вечната дружба" и сляпата покорност пред Кремъл.

Коментар

Аз съм ги виждал как харчат в нашите курорти,сега хотелиерите ревът,че ги няма.Разни
              немци ,поляци ,чехи стиснати топлийка не можеш заби в задника им,с калкулатора смятат.
              Да си реват, от тях чеп за зеле не става.
              Това не са хотелиери, а пишман ханджии, един клиент не заслужават.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Аз винаги се чудя на такива кат теб.

Той приема и не му пука че в собствената му държава има булки на по 14 - 15 години и родилки на същата възраст. Това че някакви мангали в Пазарджик се обличат като пингвини и се правят на талибани също не го трогва.

Обаче е непримирим че някви Кавказки мангали в Русия правят същото....
                Напротив - загрижен съм, че има невръстни булки у нас, и подкрепям политически сили, които се борят за налагането на закона и против властови сделки, които водят до толерирането на такива беззакония.

Това кой как се облича не ме притеснява - допреди 100 години и у нас почтената неомъжена жена е трябвало да си забражда лицето и да се крие в къщи от мъжки погледи.

Искам обаче да чуя от агентите и феновете на една чужда държава, която има претенции че е моралният спасител на света, на какво базира тя назидателния си тон, след като в собствените си граници амнистира бандити, обогатява олигарси, търпи педофилия и многоженство, погромаджийство, в която са повсеместни неграмотността, абортите, алкохолизма, и продължителността на живота е като в развиваща се страна.

Коментар

Честността и лоялността към народа и родината да коменитраме, парите знаем, че ги имат.
                  Аз съм ги виждал как харчат в нашите курорти,сега хотелиерите ревът,че ги няма.Разни
                  немци ,поляци ,чехи стиснати топлийка не можеш заби в задника им,с калкулатора смятат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Аз ше кажа вместо него:

Ъъъ, А?

то.. няма кво особено да се каже...

FAIL!

Коментар

Русофилски коментари???

Колчо, кажи нещо умно, смислено , конструктивно и аргументирано...!...
                      Аз ше кажа вместо него:

Ъъъ, А?
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Щото са богати,имат пари и могат да купят половината запад.
                        Честността и лоялността към народа и родината да коменитраме, парите знаем, че ги имат.

Коментар

Да де да , знаем, че са много богати (дъщерите на президентина и министрите де), но ЗАЩО за Бога искат да купуват западни боклуци, а не предпочитат изпитана и качествена марка, като савец....пардон рушката???
                          А и си причиняват такава болка и носталгия с живота си НА ЗАПАД, а не си обзаведат една дача в Коми?!?!?

Коментар

Русофилски коментари???

Коментар

• Русофилски коментари???

Коментар

• А дано да е по темата...

http://www.timpul.md/ru/articol/Poch...sua-58806.html

Почему дети Путина, Медведева и Лаврова живут в Европе и США?

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Это только самый короткий список,на деле количество детей и внуков живущих на западе идёт на тысячи,если не на десятки тысяч.
                                В списке собраны наиболее одиозные «патриоты» и «враги запада»,которые держат свои семьи в "логове врага".
                                Их дети учатся,живут и работают на западе,их более ничего не связывает с Россией.Такой путь для них выбрали их родители.
                                Их родители--президент,премьер,его заместители,министры,депутаты и т.д.~
                                Они презирают Россию и её народ,видят будущее своих детей и своё на западе,где у них есть все чтобы встретить старость.
                                С такой лицемерной властью у России нет будущего.

Коментар

Working...
                                X