IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Производството в Русия през април 2015 на блузки, рубашки, батники дамски или за момичета (без трикотажното производство) е намаляло 3,378 пъти спрямо април 2014г., тоест намаляло е с 70,4 %.
    Производството в Русия през първите 4 месеца на 2015г. на блузки, рубашки, батники дамски или за момичета (без трикотажното производство) е намаляло 4,425 пъти спрямо първите 4 месеца на 2014г., тоест намаляло е с 77,4 %.
    През април 2015г. производството на трикотажни изделия в Русия е намаляло с 24,7 % спрямо април 2014г..
    През първите 4 месеца на 2015г. производството на трикотажни изделия в Русия е намаляло с 31,7 % спрямо първите 4 месеца на 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Абе те не са стотици, а хиляди, към 20 000...

А защо, другари-труженички на Путя, вашият цар реши да засекрети всякаква информация за загубите на руската армия??? Защо???
      аз показах списък за 276...

Със сигурност са повече.

Така или иначе, жертви има.

Жертви на нападението на Русия над Украйна.

Мерзко е, да се отричат жертви.

Първо отричат, после не били отричали...

Това да не и пазара за тикви в Долна Диканя? Уважавайте хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

А защо, другари-труженички на Путя, вашият цар реши да засекрети всякаква информация за загубите на руската армия??? Защо???
        Е, за да отричат мекеретата по форумите из бившите соц губернии, как що.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Бе тотална каша в главата ти..

- един път русия нападнала Украйна....чудно що Урките кат са сигурни в това що не им обявят война......

- Уж се води пълномащабна воина между две големи държави пък жертви само стотици.

Бегай дишаи чист въздух бе...стига ни разсмива цял ден
          Къде писах това пълномащабна война?

Диверсионна е войната.

един път русия нападнала Украйна. - нещо друго казвал ли съм, не ми криви думите.

-----------------

чудно що Урките кат са сигурни в това що не им обявят война......

Що за глупост е това? Какво има да обявяват, само Русия я отрича, светът я вижда.

Очевидното не се обявява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Чугунхед, ти днес отрече съществуването на стотици жертви.
            Сигурно после ще хапваш и спиш спокойно...
            По-долно нещо скоро не съм виждал.

Коментар

Не бе жертви не отричам....просто не са такива каквито на теб ти се иска да са ......
              На мен не ми се иска нищо.

Списъкът е писан от други, показах го, защото отрече съществуването на такива жертви. С какъв акъл отрече, проблема си е твой.

Коментар

И да четеш не можеш.
                Нали бяха предрешени руски кадрови военни ?

Да , такива са.

Да, имат пилоти, но ролята на тези е друга.

Да, играят партизани, опълченци както там са го скалъпили. 276 жертви в списък с произход, адреси, имена, имена на роднини, военна част. Какво точно не достига, за да признаеш истината?
                Бе тотална каша в главата ти..

- един път русия нападнала Украйна....чудно що Урките кат са сигурни в това що не им обявят война......

- Уж се води пълномащабна воина между две големи държави пък жертви само стотици.

Бегай дишаи чист въздух бе...стига ни разсмива цял ден
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Не бе жертви не отричам....просто не са такива каквито на теб ти се иска да са ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Ахааа... Ясно.
                    Единия път, операцията се провежда така, че на сичките началници на префалени всесилни служби, със сичките им орди от анализатори, спътници, слушане, гледане, безпилотници и пилотници, смятане и прочее им увиснаха ченетата и една седмица не знаеха какво става ...
                    И същите тия, втория път, така се провалиха, че керваните с ковчези нямат край, защото мобилните крематориуми не смогват ...
                    Това ти звучи достоверно ?
                    МНОГО теуевизия гледаш...
                    И все една и съща...

Що партизаните ?
                    Или там вече немат и пилоти ?
                    Иди, иди малко се разходе на слънчице...
                    Подишай чист въздух, че съвсем се обърка...
                    И да четеш не можеш.

Да , такива са.

Да, имат пилоти, но ролята на тези е друга.

Да, играят партизани, опълченци както там са го скалъпили. 276 жертви в списък с произход, адреси, имена, имена на роднини, военна част. Какво точно не достига, за да признаеш истината?

Коментар

Мога много готино да те осъдя за клевета с едни други грошове..

Не моеш ми извадиш грам допирна точка с когото и да било плащач на тролове.

Пиша тук от 8 години, защото изкарвам пари от търговия. Запознат си. Колкото аз съм платен трол, толкова и ти. Айде със здраве!
                      Бъди здрав и ти ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Провалена специална операция, симулираща воденето на партизанска война отвътре.

Много провалена, щом и ние знаем за нея...
                        Ахааа... Ясно.
                        Единия път, операцията се провежда така, че на сичките началници на префалени всесилни служби, със сичките им орди от анализатори, спътници, слушане, гледане, безпилотници и пилотници, смятане и прочее им увиснаха ченетата и една седмица не знаеха какво става ...
                        И същите тия, втория път, така се провалиха, че керваните с ковчези нямат край, защото мобилните крематориуми не смогват ...
                        Това ти звучи достоверно ?
                        МНОГО теуевизия гледаш...
                        И все една и съща...

Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                        И! Не е нужно, да си бил военен, за да се сетиш, че партизаните самолети не карат.
                        Що партизаните ?
                        Или там вече немат и пилоти ?
                        Иди, иди малко се разходе на слънчице...
                        Подишай чист въздух, че съвсем се обърка...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ти и дискусия....хахаха

Ти се мъчиш да водиш монолог и да раздаваш присъди......комичен си щото мозъчното вещество не ти достига и за двете.....хората по онова време бяха казали че мозък под шапка не вирее

Коментар

Въобще четеш ли линковете?
                            Нестойностен участник в дискусията си, неравностоен по интелект и консистенция на черепа. Материала чугун не е от полза в подобни дискусии.
                            Ти и дискусия....хахаха

Ти се мъчиш да водиш монолог и да раздаваш присъди......комичен си щото мозъчното вещество не ти достига и за двете.....хората по онова време бяха казали че мозък под шапка не вирее

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Това е причината, когато мога, всеки път да му(им) отговарям...
                              Осъзнавам, че така ги храня, но НЕКА, няма лошо... поне не крадат по улиците..
                              НЕКА изкара жалките си грошове клетия ...
                              Мога много готино да те осъдя за клевета с едни други грошове..

Не моеш ми извадиш грам допирна точка с когото и да било плащач на тролове.

Пиша тук от 8 години, защото изкарвам пари от търговия. Запознат си. Колкото аз съм платен трол, толкова и ти. Айде със здраве!

Коментар

• Кви партизани, кви "опълченци" бе???

Диви терористи.

Ма иначе винаги другите са "хунта", "фашисти" и т.н. Само миризливците от севрна азия са ми едни велики освободители, дейба тяхната гнусна мамка дейба!

Коментар

Working...
                                X