IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=KrumE;1059827962]Честит празник, Русия !

Аааа ама и към Константинопол ли още драпате? Ми там ви чакат "с руССия в сърцето" и с вазелин в джоба.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Пий, русначе родено в България, пий за родината си!
      втория захапал асфалта ...на това ти скодоумие или трябва да те тегля една или да не ти обърна внимание.....е заради админа няма да ти отговарям че се сърди ......
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ш'съ нагърмиш ли кат казак за праздника на окупатора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Честит празник, на всички, които днес празнуват деня на Русия !
          Тя Русия не е много празнично настроена, с тези ченгесари по върховете.

Аз за Русия на Путин няма да си налея нищо.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ето го първия захапал асфалта .....не е твоя работа бе чугунче за какво ще си пия едно пиене довечера с жената или приятели ?

Ти си пий на 4 юли или 2 февруари кат искаш , не е моя работа кво празнуваш ... не считам че е твоя работа пък аз кво ще празнувам....
            Пий, русначе родено в България, пий за родината си!
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Честит празник, Русия !

Возвратит Россия русский Севастополь,
              Станет снова русским полуостров Крым.
              Наш восход державный, наш Константинополь,
              И святыня мира Иерусалим
              .

2009, Куликова поле - Жана Бичевская

Куликово поле

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Натрескай сА кат' проС мужик, ко щеш... по-умен няма да станеш...
                Ето го първия захапал асфалта .....не е твоя работа бе чугунче за какво ще си пия едно пиене довечера с жената или приятели ?

Ти си пий на 4 юли или 2 февруари кат искаш , не е моя работа кво празнуваш ... не считам че е твоя работа пък аз кво ще празнувам....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Честит и на теб, довечера ще ударя едно пиене за братска Русия освободиал ни от Турско робство........НПО - дейците да се пукат от яд
                  Натрескай сА кат' проС мужик, ко щеш... по-умен няма да станеш...

Коментар

• Резервите на Руската централна банка към 05.06.2015 са в равностойност на 361,60 милиарда долара.

Коментар

Честит и на теб, довечера ще ударя едно пиене за братска Русия освободиал ни от Турско робство........НПО - дейците да се пукат от яд

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Личи си КОЙ празнува чужд празник.
                        Кой празнува чужд празник ?
                        Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        После обвинявате всички НЕпразнуващи тази дата,
                        Дай някакво потвърждение за това твърдение ...
                        че са "фашисти" и "пиндоси", макар да не съм чул призив от някой да се празнува от БЪЛГАРИ 4 юли примерно!
                        Не, фашиста не бива наричан така, заради някой празник или непразнуване на каквото и да е ...
                        Пък не виждам нищо лошо, ако смяташ, че има какво, на 4-ти юли да си отвориш една-три хладни бирки... Твоя воля.
                        Предатели сте били и винаги ще си останете такива.
                        Аргументи ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Личи си КОЙ празнува чужд празник.

После обвинявате всички НЕпразнуващи тази дата, че са "фашисти" и "пиндоси", макар да не съм чул призив от някой да се празнува от БЪЛГАРИ 4 юли примерно!

Предатели сте били и винаги ще си останете такива.

Коментар

Хаирлия да е и Исаков да пачерпьи...

Коментар

• В периода между 1933-та и 1945-та година са загинали 14 милиона мирни граждани - в резултат на масови убийства и глад. Място на действието: западната част на Русия, Прибалтика, Беларус, Украйна и голяма част от Полша. Често престъпленията на Сталин се асоциират географски с Русия, а престъпленията на Хитлер - с Германия.
                              Само че най-много масови убийства в Съветския съюз се извършват в неруската му периферия, а нацистите убиват най-вече извън Германия. Концентрационните лагери са били винаги символ на ужаса на 20-ти век. Само че най-големият брой жертви на нацизма и сталинизма са дадени извън тези лагери. Тези недоразумения, свързани с местата и методите на масовите убийства, ни пречат да осъзнаем ужаса на 20-ти век.

А на теб не ти прави чест да отричаш престъпленията на комунотерора, които взимат връх, дори над тези на националСОЦИАЛИСТИТЕ!

Коментар

• Честит празник, на всички, които днес празнуват деня на Русия !
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X