IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Патриотизма (дори и компютърния) винаги е достоен за уважение...
    Само не разбрах, това що общо има с ТЕМАТА, в която пишеш ???
    Иска да каже Колче,предполагам,че някои много са окьоравели!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      „Обичам народността си повече от живота си… Ако спечелих лавров венец, спечелих го геройски, без да тропам по ничия врата… Българин съм... Не се отказвам от своята народност!“ Григов Пърличев
      Патриотизма (дори и компютърния) винаги е достоен за уважение...
      Само не разбрах, това що общо има с ТЕМАТА, в която пишеш ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Броят на руснаците, чиито доходи са под линията на бедност е нараснал с 3.1 милиона души през първото тримесечие на 2015 г. в сравнение със същия период миналата година, пише РБК. Данните са от изследване на държавната статистическа служба Росстат.

През 2014 г. между януари и март бедните руснаци са били общо 13.8% (или 19.8 милиона души), то в същия период тази година те са нараснали до 15.9%, или 22.2 милиона от населението. РБК отбелязва, че докладът за бедността не отчита данните от Крим и Севастопол.

По данни на Росстат през първото тримесечие на 2015 г. линията на бедност се е увеличила до 9962 рубли (181.68 долара по днешен курс – бел.ред.), което с 25.7% повече от тази от същия период миналата година – 7688 рубли (140.2 долара). Средните парични доходи на населението в началото на годината са били 25.2 хиляди рубли (459 долара).

В сравнение с края на миналата година линията на бедността се е увеличила до 17.1% за трудоспособните руснаци, 16.7% за пенсионерите и 20.1% за децата. В същото време стойността на продуктите в потребителската кошница се е увеличила със 17.9%.

Нехранителните стоки и услуги са поскъпнали съответно със 17.2% и 16.2%. Агенция "Интерфакс" отбелязва, че показателите за нивото на бедност в Русия имат ясно изразен сезонен характер, като този показател достига максималното си равнище в началото на годината и минималното си в края й, най-вече заради изплащането на годишните премии.

През април 2015 г. реалните парични доходи на руснаците са намалели с 4% в сравнение със същия месец миналата година. Между януари и април те се свили с 2.2%, а през цялата 2014 г. спадът е бил от 0.8%.

Още през април експертите на Световната банка прогнозираха скок на броя на бедните в Русия. Според тях нивото на бедност ще се увеличи от 10.8% през 2013 г. до 14.1% през 2016 г. Сред причините за тази промяна анализаторите посочват липсата на бюджетни ресурси за подкрепа на населението.

В началото на юни бившият министър на финансите Алексей Кудрин обяви, че руската икономика ще преживее "пълномащабна криза" заради спада на реалните доходи на населението. "Ако помните, по време на предишната криза ние не допуснахме спад на реалните доходи, а днес се намаляват със с 7%", каза той.
        --------------------------------------------------

Вие си говорете, ето го резултата от управлението на КГБ.
        Всъщност, той винаги е бил такъв.
        Хората и живота им са толкова "ценни" за руските управници, пословично "ценни".

Вие си предъвквайте стихотворенията за ценностите. Истината е, че в Русия те са най-малко.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• КрумЕ, какво точно ми "казваш"?
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

България за мен е всичко.

Коментар

• „Предателите на Отечеството не заслужават милост" Стефан Стамболов
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Бахти путинославната логика, човека долу му дал цитати от великаните на БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, оно пее за Обонго. Комай само вие го споменавате тук, каква е тая обсесия по голем черен татко, не знам, ама вие и мъже яздещи по цици харесвате, така че...
                Аз недоумявам, защо си губим времето за "диалог" с такива "патриоти".
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  И това как го разбра ?

Щото според мен твоята любов към Обонговците е по голяма от любовта ти към България ...... даже доколкото се схващам те е срам че си се родил Българин, че пишем на кирилица и сме православни .....
                  Не вярвам в книгата "Библия", не мога, да си го позволя, прекалено е елементарно.
                  България за мен е всичко. На православието дължим съхранението на книгите си, но до тук. За сегашния му вариант - без коментар. Не познавам обонгото ти. Не се покланям на чужди държави, не празнувам празниците им. Нека съмненията ти се вдигнат.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

И това как го разбра ?

Щото според мен твоята любов към Обонговците е по голяма от любовта ти към България ...... даже доколкото се схващам те е срам че си се родил Българин, че пишем на кирилица и сме православни .....
                    Бахти путинославната логика, човека долу му дал цитати от великаните на БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, оно пее за Обонго. Комай само вие го споменавате тук, каква е тая обсесия по голем черен татко, не знам, ама вие и мъже яздещи по цици харесвате, така че...

Коментар

Аз вече ти теглих, не уважавам нашенци, чиято любов към Русия превъзхожда и преобладава над тази им към родината.
                      И това как го разбра ?

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

втория захапал асфалта ...на това ти скодоумие или трябва да те тегля една или да не ти обърна внимание.....е заради админа няма да ти отговарям че се сърди ......
                        „Обичам народността си повече от живота си… Ако спечелих лавров венец, спечелих го геройски, без да тропам по ничия врата… Българин съм... Не се отказвам от своята народност!“ Григов Пърличев
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския" - Захари Стоянов
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Тия пари, що ви обещава и ви дава сега лукавото руско правителство, за да ви измами, са нищо при такива потребности и нужди, които ви чакат тамо, и те се твърде лесно разносят. С тех пари Русия ще ви завърже с железни вериги тъй силно, щото като станете нейни черни робове, ще ги заплащате вие и потомците ви с кръвта и с живота си!" (1863 !!!) Г.С. Раковски
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

втория захапал асфалта ...на това ти скодоумие или трябва да те тегля една или да не ти обърна внимание.....е заради админа няма да ти отговарям че се сърди ......
                              Аз вече ти теглих, не уважавам нашенци, чиято любов към Русия превъзхожда и преобладава над тази им към родината.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Тя Русия не е много празнично настроена,
                                Мислиш ли ?
                                Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Аз за Русия на Путин няма да си налея нищо.
                                Твоя воля.
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X