If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
'орицата искат да си 'апнат сиренце и хамон, па жужо не им дава.
Да пуска купоните и опашките за хляб да'е ... Ко ги бави мужиците?
Тея баце ги дрънкай на некой дето е след набор 95...не те зная ти кой набор си , ама аз съм 60 ти...тъй че , много повече от тебе съм видел от Русия , от армията им а също и от сегашното им положение...не ги плачи, не ги знайш накъде са ...
Остави рублата ами виж първия си държавен ръководител:
Кения предприе най-голямата операция в областта на сигурността в историята си, тъй като уязвимата източноафриканска страна се подготвя да приеме „сина си" Барак Обама, който за първи път ще посети страната като президент на САЩ, пише „Гардиън".
Самолетът на американския президент се очаква да кацне в африканската страна в петък вечерта. Изпълнената през уикенда програма на Обама в столицата Найроби включва международен бизнес форум, вечеря с кенийския си колега Ухури Кениата и публично обръщение.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
На еничерчета кеф няма да правим ....кат не ти изнася бегом към завода да мъкнеш китайски стъкла....и да оплакваш провала на американската си мечта....
Ти мани глупостите, ами послуша ли бай си ...Имхотеп да отвориш къси рубли?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Разбирам го. Ми що не вемете да се разкарате с миндила, може и еда се появи!
На еничерчета кеф няма да правим ....кат не ти изнася бегом към завода да мъкнеш китайски стъкла....и да оплакваш провала на американската си мечта....
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар