Първоначално изпратено от ing5rov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеПускаш къси, като имаш евентуално готовност да доплатиш, до края на годината ще си ги извадил тройно
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, успех тогава! ( че имам продължение да пиша ) - хаха
Аз руплей не бих пипнал - оня откачалник е непредвидим. Сега след август трябва да поеме на север, ама знае ли чилякНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеMaйтапа на страна, но цял свят знае какво ще става там близките месеци, така че аз наистина ще заложа едни три хилки другата седмица.
Аз руплей не бих пипнал - оня откачалник е непредвидим. Сега след август трябва да поеме на север, ама знае ли чиляк
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеAa ... при руплей Хаяско е окупирал всичко. Нали прави по 14 млрд. $ за половин ден и прецаква целия свет. После изкара 10 млрд. пак за 2 часа от акции.
Нема по-умно жужи от негоНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ ся, остави рублата... ми от рублата могат да се направят пари, докато от държавния ми ръководител не могат...
Нема по-умно жужи от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОстави рублата ами виж първия си държавен ръководител:Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеПрав си ,баце , майната им на всички ...само Бог ба пази Българията !
Ай , лека !
Ето ти една картинка от английското уики: Timeline of Empires и утре ще те изпитвам защо БГ империя е сложена там на 4-то място по създаване, след тази на Ал. Македонски, Римска и Византия?
Няма вече първите три в Юръп и познай от един път коя е най-старата в Европа
P.S. Ето ти от кой линк е картинката, понеже не се вижда добре: https://en.wikipedia.org/wiki/EmpireLast edited by marandi; 25.07.2015, 03:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ аз ще ти кажа нещо батка. Някога и Рим, и Византия, и Персия, и кой ли не си е мислел, че Слънцето ще спре да изгрява, ако го няма.
Ами, няма ги вече, а Слънцето пак си изгрява. Същата работа и с твоята умрела Монголия и УСА.
Днес ги има - утре в кофата! Само БГ империя е вечна
Ай , лека !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕми, к'ви рушнаци те гонят да'е ... - нема такова животну. Я, раздуй от кого са произлезли?
Или марсианците ги спуснали преди 300 годинки? - хаха
П.П. Некви сАвети имаше преди 1991г - за рушнаци не съм чувал.
бая голема е , има си сичко , мое и на луната да оди , бомби секви...е кво още искаш та си я заплакал . Или само да си чешем топките тука у форумо...
Сега да ти обадя и друго . Запомни , че за Империята , както я казваш ти , никак няма да е добре да се наместят тука задокеанските педераси...те не че вече не са де , ама
ако както на тебе ти се ще , само те са сила номер 1 , е тогаз ебали смо чворо , както казват братята сърби !
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениев петък вечерта. Изпълнената през уикенда програма на Обама в столицата Найроби включва международен бизнес форум, вечеря с кенийския си колега Ухури Кениата и публично обръщение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение"Ти хептен за канарче ме взе да'е ..." Аха !
Или марсианците ги спуснали преди 300 годинки? - хаха
П.П. Некви сАвети имаше преди 1991г - за рушнаци не съм чувал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, к'ва Русия преди 1991г.? Некъф СССР имаше, ама това "р" накрая е республики. Не е россиа.
Ти хептен за канарче ме взе да'е ...
Накрая да не остане само мАсковия, как едно време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеТея баце ги дрънкай на некой дето е след набор 95...не те зная ти кой набор си , ама аз съм 60 ти...тъй че , много повече от тебе съм видел от Русия , от армията им а също и от сегашното им положение...не ги плачи, не ги знайш накъде са ...
Ти хептен за канарче ме взе да'е ...
Накрая да не остане само мАсковия, как едно време?
Коментар
Коментар