If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aa ... при руплей Хаяско е окупирал всичко. Нали прави по 14 млрд. $ за половин ден и прецаква целия свет. После изкара 10 млрд. пак за 2 часа от акции.
Нема по-умно жужи от него
Maйтапа на страна, но цял свят знае какво ще става там близките месеци, така че аз наистина ще заложа едни три хилки другата седмица.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Е ся, остави рублата... ми от рублата могат да се направят пари, докато от държавния ми ръководител не могат...
Aa ... при руплей Хаяско е окупирал всичко. Нали прави по 14 млрд. $ за половин ден и прецаква целия свет. После изкара 10 млрд. пак за 2 часа от акции.
Прав си ,баце , майната им на всички ...само Бог ба пази Българията !
Ай , лека !
Лека!
Ето ти една картинка от английското уики: Timeline of Empires и утре ще те изпитвам защо БГ империя е сложена там на 4-то място по създаване, след тази на Ал. Македонски, Римска и Византия?
Няма вече първите три в Юръп и познай от един път коя е най-старата в Европа
Еми, к'ви рушнаци те гонят да'е ... - нема такова животну. Я, раздуй от кого са произлезли?
Или марсианците ги спуснали преди 300 годинки? - хаха
П.П. Некви сАвети имаше преди 1991г - за рушнаци не съм чувал.
Слушай сега , батка , малко да ти обадя...сега сме 2015 година , има държава Русия ,
бая голема е , има си сичко , мое и на луната да оди , бомби секви...е кво още искаш та си я заплакал . Или само да си чешем топките тука у форумо...
Сега да ти обадя и друго . Запомни , че за Империята , както я казваш ти , никак няма да е добре да се наместят тука задокеанските педераси...те не че вече не са де , ама
ако както на тебе ти се ще , само те са сила номер 1 , е тогаз ебали смо чворо , както казват братята сърби !
в петък вечерта. Изпълнената през уикенда програма на Обама в столицата Найроби включва международен бизнес форум, вечеря с кенийския си колега Ухури Кениата и публично обръщение.
А кога ще ходи на голия митинг, за да му се изясни разликата между мъжете и жените
Тея баце ги дрънкай на некой дето е след набор 95...не те зная ти кой набор си , ама аз съм 60 ти...тъй че , много повече от тебе съм видел от Русия , от армията им а също и от сегашното им положение...не ги плачи, не ги знайш накъде са ...
Е, к'ва Русия преди 1991г.? Некъф СССР имаше, ама това "р" накрая е республики. Не е россиа.
Ти хептен за канарче ме взе да'е ...
Накрая да не остане само мАсковия, как едно време?
Коментар