Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеКак няма комунисти на власт? Единствената частично про-западна и некомунистическа партия в парламента е Реформаторския блок.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеЕто типичен пример за крепостно мислене - парите, които човек изработи, не са негови, те са на господаря/държавата. Когато господаря/държавата благоволи да употреби част от тези пари за целите, за които по начало са били събрани, то крепостният дължи доживотна ангария и благодарност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеЕто типичен пример за крепостно мислене - парите, които човек изработи, не са негови, те са на господаря/държавата. Когато господаря/държавата благоволи да употреби част от тези пари за целите, за които по начало са били събрани, то крепостният дължи доживотна ангария и благодарност.
Пенсионната и здравната система в целия цивилизован свят са солидарни.
В тази област няма лично мой......... всички работещи в БГ внасяме , съответно всички правоимащи ползват ........поне малко се позапознай с фактологията преди да пишеш неверни нещаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеУЕ чакаи де...НПО пропагандата до сега ме убеждаваши че те не били миячи ами Мениджъри......кат се върнат всеки прави по едно бизнесче и пеи сърце......БГ за нула време минала Швейцария
гроздето е кисело, и дори нещо повече - грозде няма!"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБе как така бе....комунисти на власт няма вече , БГ е в ЕС и НАТО пък так си недоволен ? нали баш сега трябваше да потекат реки от мед и масло ......
Затова България - най-рублофилската и зависима от СССРассия страна - е абонирана за последните места в Европа."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеХайде стига глупости, като се върнат ту миячите на чинии и берачите на зарзават ти ли ще ги храниш? Щом са го докарали дотам значи държавата не си е свършила работата по изучаването и развитието им, без значение какви пари е хрърлила по тях.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПример прост ще ти дам.
2 000 000 имитранти , масово семейството в БГ е с 2 деца , тоест тези имигранти имат към 2 000 000 родители в България.
Да кажем половината да са живи и да са пенсионери - да вземем пенсия от 350 средна , за тези хора трябват 350 000 000 лева на месец х 12 месеца са 4 200 000 000 годишен разход. Оставям на страна болничните и медицински разходи за тези хора които също са много голямо перо защото в пенсионна възраст заболяванията се увеличават като честота и тежест.....
Тоест държавата прави 5 милиарда разходи за родителите на тези имигранти и понеже децата им не плащат осигуроввки тук , тези разходи се поемат от останалите живеещи в БГ .....това е тъжната истина
Ето и аз сега - плащам данъци, за да има пари за пенсиите на дърти рублофилски киселяци, които да ме светнат, че съм им съсипал и ограбил държавата - сигурно като съм бил в детската градина, или начално училище.Last edited by Pavlik Morozov; 17.06.2015, 17:03."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеИ какво - всички трябваше да останат тук, за да наливат пари в бездънната каца, така че милицонери и ченгета да се пенсионират на по 50, а другите да мизерстват ли?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова пък е поредната глупост с която се оправдават пред себе си и обществото тези забягнали от родината си .......
Парите които влизат от имигрантите не са толкова че да покрият разходите които държавата е направила навремето да ги изучи и развие като хора и да покрият пенсиите на родителите им които са останали в БГ на наша издръжка.......щото пенсионния модел в БГ е разходопокривен, тоест с осигуровките на работещите в БГ се плащат пенсиите в момента....
Коментар
-
Пример прост ще ти дам.
2 000 000 имитранти , масово семейството в БГ е с 2 деца , тоест тези имигранти имат към 2 000 000 родители в България.
Да кажем половината да са живи и да са пенсионери - да вземем пенсия от 350 средна , за тези хора трябват 350 000 000 лева на месец х 12 месеца са 4 200 000 000 годишен разход. Оставям на страна болничните и медицински разходи за тези хора които също са много голямо перо защото в пенсионна възраст заболяванията се увеличават като честота и тежест.....
Тоест държавата прави 5 милиарда разходи за родителите на тези имигранти и понеже децата им не плащат осигуроввки тук , тези разходи се поемат от останалите живеещи в БГ .....това е тъжната истинаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова пък е поредната глупост с която се оправдават пред себе си и обществото тези забягнали от родината си .......
Парите които влизат от имигрантите не са толкова че да покрият разходите които държавата е направила навремето да ги изучи и развие като хора и да покрият пенсиите на родителите им които са останали в БГ на наша издръжка.......щото пенсионния модел в БГ е разходопокривен, тоест с осигуровките на работещите в БГ се плащат пенсиите в момента....
Друзя, работещият човек не получава нищо даром! Аз съм изгледан, възпитан и изучен с данъците на моите родители, те - с тези на техните. Всички в семейството ми се препитават с честен труд, никоий не е цицал на партийната нянка и не е преживявал от слугинаж и синекура. Затова сам решавам какво да правя с бъдещето си. "Държавата" не ми е дала нищо, което преди това родителите ми не са и дали, а вече и аз самият съм изплатил втори път в голяма степен.
Длъжници са паразитите - фуражки, ченгесари, чантаджии, номенклатура, писарушки.
Не проектирайте върху нас паразитния си начин на живот!Last edited by Pavlik Morozov; 17.06.2015, 16:56."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение................. - гурбетчиите пращат в България всяка година стотици милиони. От тия стотици милиони пак стотици милиони влизат в хазната, и от тях се плащат заплатите, пенсиите и социалните помощи на хейтърите, които бясняват какви мизерстващи безродници са българите в чужбина, докато тайно им завиждат
Съши тези путинославни хейтъри, оставащи тук, отново и отново са причината да оглавяваме класацията за най-нещастни държави в света.
Парите които влизат от имигрантите не са толкова че да покрият разходите които държавата е направила навремето да ги изучи и развие като хора и да покрият пенсиите на родителите им които са останали в БГ на наша издръжка.......щото пенсионния модел в БГ е разходопокривен, тоест с осигуровките на работещите в БГ се плащат пенсиите в момента....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЩот Путя е позъл и им плаща еднопосочин билети към ЕС , това е подривна дейност явно
Коментар
Коментар