IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    Съгласен си, сигурно защото вече си взел своята ранна пенсия, и сега искаш да хлопнеш вратата за тия дето напират след тебе и застрашават системата с опит да направят същото като теб
    хаха.....твърде съм млад за пенсионер , никога и не съм работил професия даваща ми право за ранна пенсия.....чакам да ме светнеш какви данъци плащали имигрантите ?
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Че кви данъци плащат имигрантите , светни ме моля ?
      Милиарда дето влиза всяка година, и се изхарча от семействата на гурбетчиите - това са 200 милиона ДДС. И това са само парите за които се знае, че идват, а кой знае още колко влизат без статистиката да ги отчете. Ефектът откъм вдигане на потреблението и създаването на работни места отделно.

А какъв разход прави държавата за тези граждани? Конслулски услуги и изборни секции веднъж на няколко години.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• А защо трябва да има полза за "родината"?

Ползата трябва да бъде за ЧОВЕКА. Индивидуално.

Това е, което кухите ви соцкратуни, никога няма да проумеят. При вас винаги се мисли за "масите" и "класите" и никога за ЧОВЕКА!

Ако индивидът има полза, то и държавата/родината, като цяло ще има полза. Ако няма (и при липсата на телени огради), индивидът става имигрант и от неговата полза се възползва друга държава/родина. Толкова е просто.

А защо тези около 2 милиона български имигранти са все по гадния запад, при фашистите, а не при "братята славяни" е въпрос на който ти НИКОГА не искаш да отговориш, но отговорът е очеваден за всички.

Коментар

За ранното пенсиониране съм съгласен , трябва да се махне. Но да слагаш всички пенсионери под знаменател общ че са ченгета ,номенкратурчици и т.н. си е голяма глупост.
          Съгласен си, сигурно защото вече си взел своята ранна пенсия, и сега искаш да хлопнеш вратата за тия дето напират след тебе и застрашават системата с опит да направят същото като теб

Освен това не слагам всички пенсионери под общ знаменател - ченгетата, милиционерите и номенклатурчиците се опитват да се сложат под общ знаменател с другите пенсионери, и лапането им да мине под етикет "грижа за трудещите се".
          Last edited by Pavlik Morozov; 17.06.2015, 17:14.
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            А бе ,дали стига или не стига си е мой проблем!!!Но на мене май ми стига!!!
            Е добре де мучи си на воля

Коментар

А аз ти обясних, че държавата дължи пари на емигрантите, защото плащат данъци без ползват услуги, също както всичко, което са получили от държавата, са го платили с данъците си самите те или техните родители.
              Че кви данъци плащат имигрантите , светни ме моля ?

Коментар

Ми то и да искаш не ти стига сивото вещество ....стига ти само за мучене
                А бе ,дали стига или не стига си е мой проблем!!!Но на мене май ми стига!!!

Коментар

очаквах да ви обясниш каква е ползата за родината ни от имигрантите дето уж пращали едни пари дето издържали страната , щото като се засмяташ излиза съвсем друго....
                  А аз ти обясних, че държавата дължи пари на емигрантите, защото плащат данъци без ползват услуги, също както всичко, което са получили от държавата, са го платили с данъците си самите те или техните родители.

Коментар

Именно другари - солидарността е всички внасяме, всички ползваме. А на практика трудещите внасят, "правоимащите" лапат.

Ченгета, милиционери, фуражки, фалшиви инвалиди, номенклатурчици - всички подават ръка за ранна и голяма пенсия, която трябва да бъде заработена от хора, за които е сигурно че и да доживеят пенсия системата ще е фалирала. Това не е солиданост - това е крепостничество. Затова корабът потъва и младите бягат.
                    За ранното пенсиониране съм съгласен , трябва да се махне. Но да слагаш всички пенсионери под знаменател общ че са ченгета ,номенкратурчици и т.н. си е голяма глупост.

Но темата на разговора беше друга , не бягай от нея ...беше почнал да ме убеждаваш ква далавера за България са имигрантите ....чакам да продължиш

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Тц!!!Не искам да споря с латерната!!!
                      Ми то и да искаш не ти стига сивото вещество ....стига ти само за мучене

Коментар

Младеж и преди ти казах че икономиката не ти е силна страна.

Пенсионната и здравната система в целия цивилизован свят са солидарни.
                        В тази област няма лично мой......... всички работещи в БГ внасяме , съответно всички правоимащи ползват ........поне малко се позапознай с фактологията преди да пишеш неверни неща
                        Именно другари - солидарността е всички внасяме, всички ползваме. А на практика трудещите внасят, "правоимащите" лапат.

Ченгета, милиционери, фуражки, фалшиви инвалиди, номенклатурчици - всички подават ръка за ранна и голяма пенсия, която трябва да бъде заработена от хора, за които е сигурно че и да доживеят пенсия системата ще е фалирала. Това не е солиданост - това е крепостничество. Затова корабът потъва и младите бягат. И никакви приказки какво дори неродените дължали на "правоимащите" и "заслужилите" няма да променят този факт.

Коментар

УЕ чакаи де...НПО пропагандата до сега ме убеждаваши че те не били миячи ами Мениджъри......кат се върнат всеки прави по едно бизнесче и пеи сърце......БГ за нула време минала Швейцария
                          Има и от едните, и от другите- съотношението вероятно е същото като в обществото, в което живеят днес. Факт е обаче, че това са работещи хора, за които работа в България няма. Върнат ли се тук се подготви ти да ги издържаш, а не те теб.

Коментар

Ми не са ли? Малък "трик" и готово.
                            очаквах да ви обясниш каква е ползата за родината ни от имигрантите дето уж пращали едни пари дето издържали страната , щото като се засмяташ излиза съвсем друго....

Коментар

Честно казано от твоето мучене освен обиди нищо друго не се разбира .....вземи се понапъни малко
                              Тц!!!Не искам да споря с латерната!!!

Коментар

Аи и сега Реаниматорите са в сговор с комунистите ли уе ?
                                Ми не са ли? Малък "трик" и готово.

Коментар

Working...
                                X