Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеС нищо единствено се вдигнаха цените.Днес в магазина дори паста за зъби не може да си купиш за по малко от 4.50
Намери си по-подходящи примери.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСпокойно се нареждате до тях. Какво направихте за България?
С колко процента се подобри качеството на живот на българина за двата ви натрапени мандата?
България в момента усвоява еврофондове и прави реформи. Можеш спокойно да сравниш успехите на сегашното правителство с правителствата на Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски и сам да си направиш изводите
Но следва да подчертая, че в момента подобна критичност проявяват само Михаил Миков, Лютви Местан и Волен Сидеров. Не отричам твоето демократично право да споделяш тяхната позиция, но е честно спрямо участниците във форума да го заявиш открито
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСпокойно се нареждате до тях. Какво направихте за България?
С колко процента се подобри качеството на живот на българина за двата ви натрапени мандата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАз съм народа и казвам това което ти не искаш да чуеш !
Не съм длъжен да уважавам волята нито на ГЕРП , нито на когото и да е било , за разлика от ГЕРП които са длъжни да се съобразяват със закона и волята на СУВЕРЕНА !
Длъжен съм да спазвам единствено ЗАКОНА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТо вечни няма ще дойде ден и вас ще изхвърлят на бунището.За кумънягите може и да си прав ама за ДПС не си.Ще купят циганите и ще са втора политическа сила и тогава ще го видитеСтрува ми се национално безотговорен - да не кажа по-силна дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЗа партизански внуци никой интелигентен не гласува.
Важното е, до интелигентния да достигне информацията и истината. Ще достигне.
Тогава ще отсее порочната история и практика, ще отсее и ГЕРБ.
В ГЕРБ има патризански внуци. Охраната на бай Тошо командва ГЕРБ.
Как звучи само...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение+101
Ти прекалено добре знаеш, че призива за негласуване е пропаганден похват не местната комунистическа дружинка, Които по този начин си мислят, че осигуряват победа на БСП и ДПС. Но българския народ е по-умен от тях и ги изхвърли на бунището на историята
С колко процента се подобри качеството на живот на българина за двата ви натрапени мандата?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение+101
Ти прекалено добре знаеш, че призива за негласуване е пропаганден похват не местната комунистическа дружинка, Които по този начин си мислят, че осигуряват победа на БСП и ДПС. Но българския народ е по-умен от тях и ги изхвърли на бунището на историята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТи не си народа, ти си просто един член на форума. И да говориш от името на народа е типичен комунистически похват...
И кой да управлява върховния суверен народа решава на избори. От 2009 г. българския народ гласува на парламентарни избори за ГЕРБ. Така че длъжен си да уважавш неговата воля
И след като поне 20 пъти ме питаше какво ще реши ВКС на делото за Цветанов, си длъжен да уважиш това решение и да се извиниш на Цветанов. Още повече че ти сам заяви че вярваш в съда...
ВКС не е оправдало бавноразвиващото се лице , а намери причина да избяга от решение по същество срещу просташката агресия на един самозабравил се управник и репресивния му апарат !
Не съм длъжен да уважавам волята нито на ГЕРП , нито на когото и да е било , за разлика от ГЕРП които са длъжни да се съобразяват със закона и волята на СУВЕРЕНА !
Длъжен съм да спазвам единствено ЗАКОНА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЗа партизански внуци никой интелигентен не гласува.
Как звучи само...
Член на НС на Д(ЕО)С... уж символ на новото...
А, ся се сетих и че брата на Мартинчо е кум на Серголета и Моник... найс, а...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми до там сме се докарали, щото "ентелегенцията" НЕ гласува, като презрително казва, че "няма за кого", демек никой от тия на тезгяха не е достоен да се разходя до кварталното училище веднъж на 4 години.
Когато "умните" не гласуват и не искат да участват в процеса на управление, има КОЙ да гласува вместо тях и после да ги командори.
И никакви оправдания, че видиш ли нямало за кого не са издържани!
Коментар
-
За партизански внуци никой интелигентен не гласува.
Как звучи само...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНарода не дължи извинение на никой самозабравил се управник , още повече на лице завършило училище за бавноразвиващи се !
По аргумент от противното управниците дължат извинение на народа си
И кой да управлява върховния суверен народа решава на избори. От 2009 г. българския народ гласува на парламентарни избори за ГЕРБ. Така че длъжен си да уважавш неговата воля
И след като поне 20 пъти ме питаше какво ще реши ВКС на делото за Цветанов, си длъжен да уважиш това решение и да се извиниш на Цветанов. Още повече че ти сам заяви че вярваш в съда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАко интелигентните гласуват за ПФ и РБ ще се окаже че не са чак толко интелигентни
Коментар
Коментар