IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Че то призивите за негласуване са директна агитация в полза на ДПС - подчертавал съм го вече 7 години. Това ли е планът Струва ми се национално безотговорен - да не кажа по-силна дума.
    Казах ти вече че не особено интелигентните сте в ГЕРБ и че утайката на народа гласува за вас.Ако си мислиш че ще отида да гласувам защото това е изгодно на политическа партия много сериозно си се объркал.Мен ма боли прожектора за политици натегачи кариеристи и партийци.Няма да позволя 12 кинта от бюджета да ви се дават.Затова никой интелигентен човек не бива да гласува докато не се научите да питате народа за всичко.Ако от мен зависеше Пиночет щеше да ви се види невинно дете и за да няма объркване всички сте в кюпа всичките айдуци нагаждачи и кариеристи крадливи от всички партии

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      С нищо единствено се вдигнаха цените.Днес в магазина дори паста за зъби не може да си купиш за по малко от 4.50
      стига де... в една немска верига има промоция на една западна марка по 1.70....вчера си взех 5 броя...

Намери си по-подходящи примери.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        Спокойно се нареждате до тях. Какво направихте за България?
        С колко процента се подобри качеството на живот на българина за двата ви натрапени мандата?

България в момента усвоява еврофондове и прави реформи. Можеш спокойно да сравниш успехите на сегашното правителство с правителствата на Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски и сам да си направиш изводите

Но следва да подчертая, че в момента подобна критичност проявяват само Михаил Миков, Лютви Местан и Волен Сидеров. Не отричам твоето демократично право да споделяш тяхната позиция, но е честно спрямо участниците във форума да го заявиш открито

Коментар

С колко процента се подобри качеството на живот на българина за двата ви натрапени мандата?
          С нищо единствено се вдигнаха цените.Днес в магазина дори паста за зъби не може да си купиш за по малко от 4.50

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Аз съм народа и казвам това което ти не искаш да чуеш !

Не съм длъжен да уважавам волята нито на ГЕРП , нито на когото и да е било , за разлика от ГЕРП които са длъжни да се съобразяват със закона и волята на СУВЕРЕНА !

Длъжен съм да спазвам единствено ЗАКОНА !
            Пак си повече от прав...

Коментар

То вечни няма ще дойде ден и вас ще изхвърлят на бунището.За кумънягите може и да си прав ама за ДПС не си.Ще купят циганите и ще са втора политическа сила и тогава ще го видите
              Че то призивите за негласуване са директна агитация в полза на ДПС - подчертавал съм го вече 7 години. Това ли е планът Струва ми се национално безотговорен - да не кажа по-силна дума.

Коментар

За партизански внуци никой интелигентен не гласува.
                Важното е, до интелигентния да достигне информацията и истината. Ще достигне.
                Тогава ще отсее порочната история и практика, ще отсее и ГЕРБ.

В ГЕРБ има патризански внуци. Охраната на бай Тошо командва ГЕРБ.
                Как звучи само...
                Охраната , масажиста , ДС , шофъорите , сина на любимия му кмет на гр Правец и т.н.

Коментар

+101

Ти прекалено добре знаеш, че призива за негласуване е пропаганден похват не местната комунистическа дружинка, Които по този начин си мислят, че осигуряват победа на БСП и ДПС. Но българския народ е по-умен от тях и ги изхвърли на бунището на историята
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

+101

Ти прекалено добре знаеш, че призива за негласуване е пропаганден похват не местната комунистическа дружинка, Които по този начин си мислят, че осигуряват победа на БСП и ДПС. Но българския народ е по-умен от тях и ги изхвърли на бунището на историята
                    То вечни няма ще дойде ден и вас ще изхвърлят на бунището.За кумънягите може и да си прав ама за ДПС не си.Ще купят циганите и ще са втора политическа сила и тогава ще го видите.А колко е умен народа няма да коментирам.Щом е избрал вас явно има някакво отклонение.

Коментар

Ти не си народа, ти си просто един член на форума. И да говориш от името на народа е типичен комунистически похват...

И кой да управлява върховния суверен народа решава на избори. От 2009 г. българския народ гласува на парламентарни избори за ГЕРБ. Така че длъжен си да уважавш неговата воля

И след като поне 20 пъти ме питаше какво ще реши ВКС на делото за Цветанов, си длъжен да уважиш това решение и да се извиниш на Цветанов. Още повече че ти сам заяви че вярваш в съда...
                      Аз съм народа и казвам това което ти не искаш да чуеш !

ВКС не е оправдало бавноразвиващото се лице , а намери причина да избяга от решение по същество срещу просташката агресия на един самозабравил се управник и репресивния му апарат !

Не съм длъжен да уважавам волята нито на ГЕРП , нито на когото и да е било , за разлика от ГЕРП които са длъжни да се съобразяват със закона и волята на СУВЕРЕНА !

Длъжен съм да спазвам единствено ЗАКОНА !

Коментар

За партизански внуци никой интелигентен не гласува.

Как звучи само...
                        Пак да дам примера с внука на разстреляния съветски шпионин Владимир Заимов - Мартинчо...

Член на НС на Д(ЕО)С... уж символ на новото...

А, ся се сетих и че брата на Мартинчо е кум на Серголета и Моник... найс, а...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Ами до там сме се докарали, щото "ентелегенцията" НЕ гласува, като презрително казва, че "няма за кого", демек никой от тия на тезгяха не е достоен да се разходя до кварталното училище веднъж на 4 години.
                          Когато "умните" не гласуват и не искат да участват в процеса на управление, има КОЙ да гласува вместо тях и после да ги командори.
                          И никакви оправдания, че видиш ли нямало за кого не са издържани!
                          +101

Коментар

• За партизански внуци никой интелигентен не гласува.

Как звучи само...
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Народа не дължи извинение на никой самозабравил се управник , още повече на лице завършило училище за бавноразвиващи се !

По аргумент от противното управниците дължат извинение на народа си
                              Ти не си народа, ти си просто един член на форума. И да говориш от името на народа е типичен комунистически похват...

И кой да управлява върховния суверен народа решава на избори. От 2009 г. българския народ гласува на парламентарни избори за ГЕРБ. Така че длъжен си да уважавш неговата воля

И след като поне 20 пъти ме питаше какво ще реши ВКС на делото за Цветанов, си длъжен да уважиш това решение и да се извиниш на Цветанов. Още повече че ти сам заяви че вярваш в съда...

Коментар

Ако интелигентните гласуват за ПФ и РБ ще се окаже че не са чак толко интелигентни
                                А за КОЙ....ли?

Коментар

Working...
                                X