If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пък ако искаш да сравняваш БВП на различните страни се изчислява БВП по ппаритет на покупателната способност щото единица валута в различните страни има различна покупателна способност .....та така.
Ок, всъщност не знам кога си сериозен и кога ти се занимава с пропаганда,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Пък ако искаш да сравняваш БВП на различните страни се изчислява БВП по ппаритет на покупателната способност щото единица валута в различните страни има различна покупателна способност .....та така.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ми толкова е за твое голяма съжаление .........където и да отвориш да четеш официални прогнози било то на Световната банка , западни рейтингови агенции или Руски правителствени органи , ще видиш че БВП им за 2014 е на съвсем малък плюс, а за 2015 прогнозите са в рамките на около 4 процента спад ..... другото са алабализми
Ъхъ, ми да видим като излязат данните за цялата 2015 в долари...
Иначе в рубли съм сигурен че даже са на плюс
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ся ще е добре маркоци да каже как спада на бвп е 3-4%
Ми толкова е за твое голяма съжаление .........където и да отвориш да четеш официални прогнози било то на Световната банка , западни рейтингови агенции или Руски правителствени органи , ще видиш че БВП им за 2014 е на съвсем малък плюс, а за 2015 прогнозите са в рамките на около 4 процента спад ..... другото са алабализми
Коментар