If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти си интересенр човек, Равновесов. АКО работят.
Ако ти разкрия, че в Европа въпреки напъните на правителствата и стъкмистиката, има БЕЗРАБОТИЦА, ще те учудя ли ? Структурна безработица, която МНОГО силно засяга младите хора. Също толкова млади, като "бежанците"...
Ако властите, някак успеят да създадат заетост, кого ще предпочетат да наемат ?
Местните хора (съотечествениците си, дори на малко по-висока заплата), или преминали полузаконно или направо незаконно чужди граждани ?
Ако изберат първото, ЗА КАКВО допускат тия орди ?
Ако заложат на икономическата логика, и наемат гастърбайтерите(приемам идеалния вариант, че това са трудолюбиви, бедни хорица, бягащи от войната) ще предадат СОБСТВЕНИЯТ си народ (електорат)...
...
А АКО НЕ работят, какво правим ?
Това не са гастарбайтери - това са бежанци. По законите на ЕС можеш без проблем да откажеш на гастарбайтер и нямаш никакво право да откажеш на бежанец.
Реално всеки сирийски гражданин който стъпи на българска територия и заяви че иска статут на бежанец нашето правителство не може да му откаже. Те за това и ги бият още на границата че да не стъпят тук. Също така ако един хванат от полицията сирийски гражданин каже че не иска убежище в България, а в някоя друга държава от ЕС, нашите като нищо могат да го вкарат в затвора за години, защото той сам е признал че не иска статут на бежанец в България. Реално нашите политици в момента брутално изкривяват философията на закона.
А ако тези бежанци не работят - ами ще живеят мизерно - също както и всеки българин, който не работи.
Е ако работят ще внасят. А не виждам защо да не работят.
Ти си интересенр човек, Равновесов. АКО работят.
Ако ти разкрия, че в Европа въпреки напъните на правителствата и стъкмистиката, има БЕЗРАБОТИЦА, ще те учудя ли ? Структурна безработица, която МНОГО силно засяга младите хора. Също толкова млади, като "бежанците"...
Ако властите, някак успеят да създадат заетост, кого ще предпочетат да наемат ?
Местните хора (съотечествениците си, дори на малко по-висока заплата), или преминали полузаконно или направо незаконно чужди граждани ?
Ако изберат първото, ЗА КАКВО допускат тия орди ?
Ако заложат на икономическата логика, и наемат гастърбайтерите(приемам идеалния вариант, че това са трудолюбиви, бедни хорица, бягащи от войната) ще предадат СОБСТВЕНИЯТ си народ (електорат)...
...
А АКО НЕ работят, какво правим ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Е кааак бе ...
"Емигрантите", ся кат се фърлат да внасят за пенсия ... Ден след ден...
Пенсионните фондове напрао ще се пръснат от пъри ...
И на младежката безработица ща помогнат...
Чуваш ли се, какво казваш ??????
Е ако работят ще внасят. А не виждам защо да не работят.
Имаше, да !
Когато индийци, поляци, българи РАБОТЕХА за себе си и за държавата...Сега новите имигранти колко дават на пенсионната система....Тези, които са изгонени от войната и отчаяни от безисходицата в която се намират ( та пресичат Ламанша през тунелите ) кога ще се интегрират ? Какво ще работят ? Къде ще живеят ?
Не съм расист !
Просто предпочитам бели, образовани и християни....( изпитвам страх за бъдещето на България )
Че сирийците защо да не правят същото. Сега са получили шанс за законна емиграция - защото те ИМАТ право да искат убежище по законите на ЕС. Да не са луди да го пропилеят.
С други думи не си расист, само където не харесваш никой който не е твоята раса
Историята на света съвсем ясно показва че всяка затворена загива. Спарта изчезва, Атина и културата и процъфтяват. Рим се справя прекрасно, арабския халифат се скапва. Дори като погледнеш в самата Европа днес, държавите които приемат достатъчно емигранти нямат демографски проблеми, държавите които са затворени или относително затворени се стопяват.
А че те е страх за България. не виждам какво страшно има. 30% от българите имат реално средиземноморски гени - същите каквито са в Сирия. В доста части на южна България реално няма как да направиш разлика между сириец и местен българин дори и по външен вид
+1
Имаше репортажи и съмнения за джихадисти, които се промъкват с бежанците....( и това е 100 % логично )
Направо не ми се мисли какво ще стане, когато клетките им се организират и подготвят гадостите, за които са пратени.....Дано се разминем......
Най ме дразни поведението на "големите началници"
Сякаш не виждат, какво става ... Това са ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ души ...
Готови са да плащат, за да могат РАВНОМЕРНО да разпределят "бежанците"..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Предлагам Форума да излезе с Декларация до братските арабски народи да заминават за Австралия. Там пустини бол. Пък и веднага ще минат под скиптъра на Нейно Величество. Австралийците май не успяха да станат република, нали?
Там им е мястото....
Преди години точно там "нейно кралско височество" е пращала непокорните си поданици...
Що сега да не ги пратят доброзорно пак там....
Чичи, това което се случва сега, няма нищо общо с емиграция.
Масовият (стихиен направо) характер на процеса, показва подготвени действия, с точно определена ЦЕЛ. Войната в Сирия далеч не е от вчера, но изведнъж, тия хора се усетиха, че трябва да избягат... Изоставянето на семейството, не е сред обичаите на "емигратите" - обърнете внимание на половата структура на "бежанците"- ( огромна част от тях, са здрави, прави мъже )...
Бедните и полуграмотни (в общата си маса) "бежанци", поголовно имат 6-10К евро за пътни ... ??? Тези хора не идват тук да работят...
+1
Имаше репортажи и съмнения за джихадисти, които се промъкват с бежанците....( и това е 100 % логично )
Направо не ми се мисли какво ще стане, когато клетките им се организират и подготвят гадостите, за които са пратени.....Дано се разминем......
Докато се интегрират и започнат да дават своя принос за пенсионната система на старата Госпожица ( щото започна да се държи като ощипана такава - изненадана от големината на влизащата.... вълна ), тя, системата съвсем ще загине....
Чичи, това което се случва сега, няма нищо общо с емиграция.
Масовият (стихиен направо) характер на процеса, показва подготвени действия, с точно определена ЦЕЛ. Войната в Сирия далеч не е от вчера, но изведнъж, тия хора се усетиха, че трябва да избягат... Изоставянето на семейството, не е сред обичаите на "емигратите" - обърнете внимание на половата структура на "бежанците"- ( огромна част от тях, са здрави, прави мъже )...
Бедните и полуграмотни (в общата си маса) "бежанци", поголовно имат 6-10К евро за пътни ... ???
Тези хора не идват тук да работят...
Затова в този дългосрочен план, не трябваше да се унищожават арабските тоталитарни лидери...Те стопираха исляма като национална политика и по свой си тоталитарен начин задържаха това преселение на народите към Европа....( във всяка от държавите беше различен )
Трябваше да се избира по-малкото политическо зло и да се защитават нашите икономически интереси...
Предлагам Форума да излезе с Декларация до братските арабски народи да заминават за Австралия. Там пустини бол. Пък и веднага ще минат под скиптъра на Нейно Величество. Австралийците май не успяха да станат република, нали?
Те нашите икономически интереси са към европа да идват емигранти. Иначе пенсионните системи на Европа не могат да издържат на демографския натиск.
Друг е въпроса с нашите расистки интереси
Е кааак бе ...
"Емигрантите", ся кат се фърлат да внасят за пенсия ... Ден след ден...
Пенсионните фондове напрао ще се пръснат от пъри ...
И на младежката безработица ща помогнат...
Чуваш ли се, какво казваш ??????
Коментар