IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обичта към соцстроя е удобно бягство от непосилната за непригодните озлобени действителност. Компенсаторен механизъм, маскиращ комплексите на индивида паразит. Сламка за удавника, но къса и гнила.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Още една интересна реакция .
      http://bultimes.com/blog/vanshniyat-...-davat-urotsi/

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Ей сладур при комунизма държавата отговаряше за всичко.Нали ти и тебеподобните ти искахте демокрация и твърдяхте че държавата е лош стопанин?Кой дърдореше глупотевини за свободен пазар конкуренция?Е сега им берем плодовете....Кражби далавери убийства високи цени озверял и оглупял народ...Омръзна ми от лицемери.Искал държава....Ми нали ти ревеш да няма държава сега искал
        Пффф.
        Нали гнусните партизани още командват.
        До като е така, държава няма.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          А ставам агресивен защото това което говориш е ама в тотално противоречие с всичко което смятам че е ценно в един човек. Не знам дали схващаш ама мненията ти са олицетворение на всичко неприятно в човешката природа. Всичко което води до деградация, социална изолация, тотално самопрецакване на всякакви шансове една държава или дори един човек да живее добре. А подобни зловонни мнения просто не трябва да се оставят без отговор. поне не когато човек ги пляска публично в публичен форум.
          Когато ти се каже в очите истината следва агресия.И понеже ценното в живота е да проявяваш неангажиращо съчувствия желая ти лека нощ.Истинското е когато дадеш доказателство а не да си миеш ръцете с държавата.И въобще не съм убеден че ти плащаш данъци.

Коментар

• А ставам агресивен защото това което говориш е ама в тотално противоречие с всичко което смятам че е ценно в един човек. Не знам дали схващаш ама мненията ти са олицетворение на всичко неприятно в човешката природа. Всичко което води до деградация, социална изолация, тотално самопрецакване на всякакви шансове една държава или дори един човек да живее добре. А подобни зловонни мнения просто не трябва да се оставят без отговор. поне не когато човек ги пляска публично в публичен форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
              Интересна статия , съдържаща всичките размисли и страсти в тая тема .
              http://memoriabg.com/2015/08/31/evro...sreshtu-sveta/
              +1111
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ей сладур при комунизма държавата отговаряше за всичко.Нали ти и тебеподобните ти искахте демокрация и твърдяхте че държавата е лош стопанин?Кой дърдореше глупотевини за свободен пазар конкуренция?Е сега им берем плодовете....Кражби далавери убийства високи цени озверял и оглупял народ...Омръзна ми от лицемери.Искал държава....Ми нали ти ревеш да няма държава сега искал
                Отговаря за всичко, което и изнася. За всичко което не и изнася, дори и в действителност да е нейна работа изведнъж се превръща в личен проблем. "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се" да не би да е мисъл измислена в демократична държава. И колко добре описва манталитета на всеки селяндур, за който е важно само това което му се случва зад портата.

Коментар

Политиката към бежанците е политика на държавата. Така че може да оставиш комунистическите глупости че държавата не отговаря за нищо. Хуманността от друга страна е лично качество. Ама ти това не го разбираш - то за да разбираш хуманността се налага да си и човечен.

Коментар

Точно тия за които искаш да ти отиват данъците точно те ще започнат да правят нещата за които пишеш.След малко мое да отидеш на Лъвов мост и да вземеш двама афганистански емигранти дома.Айде бъде човечен щото засега си само лицемер типично по западняшки празни приказки и лицемерно съчувствие без ангажимент.И не прехвърляй личното на държавата.
                    Политиката към бежанците е политика на държавата. Така че може да оставиш комунистическите глупости че държавата не отговаря за нищо. Хуманността от друга страна е лично качество. Ама ти това не го разбираш - то за да разбираш хуманността се налага да си и човечен.

Коментар

Аз живея в държава - не живея в пещера. За функционирането на тази държава си плащам данъците. И моето лично желание е част от тези ми данъци да отиват за бежанците. Много по-висока част от това което отива в момента.

А ти и това не искаш да направиш. Напротив. ми ако стане гражданска война и в България. Човек никога не знае. Почнат да обезглавяват народа, почнат да ти налагат ред който ти заплашва живота и е против всякакви твои ценности. И като тръгнеш да бягаш срешнеш същото отношение които ти искаш да прилагаме спрямо бежанците. Как точно ще се почувстваш. С какво точно ще смяташ че си го заслужил. Какво ще мислиш за хората които се отнасят така с теб.

Ето така мислят и за теб в момента всички хора които не са убили всичко човешко в себе си.
                      Точно тия за които искаш да ти отиват данъците точно те ще започнат да правят нещата за които пишеш.След малко мое да отидеш на Лъвов мост и да вземеш двама афганистански емигранти дома.Айде бъде човечен щото засега си само лицемер типично по западняшки празни приказки и лицемерно съчувствие без ангажимент.И не прехвърляй личното на държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                        Всъщност има.
                        Ми тогава ще му хареса

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Изглежда лудият параноик Мадафи е бил по своему пророк:
                          Това е природен закон.Кадафи не открива топлата вода.Само глупаците още не са разбрали че когато унищожаваш местообитанието на един народ той ще тръгне на път.Атлантическия океан засега пази Америка но засега...А в Европа са идиоти.Ще дойде ден когато на колене ще се молят в Кремъл

Коментар

Незнам иди провери.Но да знаеш че синеоки турци няма.Ще си задоволиш с мангали черни и брадати
                            Всъщност има.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Незнам иди провери.Но да знаеш че синеоки турци няма.Ще си задоволиш с мангали черни и брадати
                              "Не знам" се пише отделно. Днес явно ще се преподава А и Б.

Колегата още не може да зацепи разликата между новина и коментар към новина.

П.П. Не ви ли подбират по-грамотни на кастинга?

Коментар

Много точно казано.Ако ЕС не отбичи САЩ си отива.Накрая на колене ще молят Путин за спасение
                                Абе.. Не казва това, ама...
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X