IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Казах ти вече че американски номера не минават...Много е лесно да си човечен в анонимен форум и само на думи.В една много стара и дебела книга ясно пише по делата ще ги познаете.Когато прибереш у вас поне едно семейство от Сирия и започнеш да се грижиш за него тогава ще разбера че си човечен.На празни приказки не става
    Аз живея в държава - не живея в пещера. За функционирането на тази държава си плащам данъците. И моето лично желание е част от тези ми данъци да отиват за бежанците. Много по-висока част от това което отива в момента.

А ти и това не искаш да направиш. Напротив. ми ако стане гражданска война и в България. Човек никога не знае. Почнат да обезглавяват народа, почнат да ти налагат ред който ти заплашва живота и е против всякакви твои ценности. И като тръгнеш да бягаш срешнеш същото отношение които ти искаш да прилагаме спрямо бежанците. Как точно ще се почувстваш. С какво точно ще смяташ че си го заслужил. Какво ще мислиш за хората които се отнасят така с теб.

Ето така мислят и за теб в момента всички хора които не са убили всичко човешко в себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      В плевенските села българи имате ли въобще? Не се базикам
      Незнам иди провери.Но да знаеш че синеоки турци няма.Ще си задоволиш с мангали черни и брадати

Коментар

Е, ти взе да ставаш и нагъл?

Превод на статията на БГ език е сравнително коректен от рушкия линк, който са посочили. Ти го дублираш и почваш да се звериш, че "източника" ми не ставал и прочие шийт.

Единствената разлика е, че са вмъкнали 4-5 изказвания на разни рушки пръчки по темата да отричат, но това не е новината, момче.

Новината е точно, което аз съм пуснал, а другото се води коментар относно новина.

Понял? ( едва ли )

Не, наистина няма смисъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
          Интересна статия , съдържаща всичките размисли и страсти в тая тема .
          http://memoriabg.com/2015/08/31/evro...sreshtu-sveta/

Изглежда лудият параноик Мадафи е бил по своему пророк:

Малко преди смъртта си през октомври 2011 г. Муамар Кадафи каза следното в прословутата си реч, с която се обърна към ООН и световните лидери, молейки ги да спрат безумните бомбардировки над Либия и да пощадят невинния либийски народ:

„А сега, вие хора от НАТО, чуйте! Вие бомбардирате стената, която не пропуска африканската миграция в Европа, стената, която спира терористите от Ал-Кайда. Тази стена бе Либия. Вие я разрушавате. Вие сте идиоти. За хилядите емигранти от Африка, за подкрепата на Ал-Кайда, вие ще горите в ада. Така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега“.

След тази реч отговорът на НАТО се изрази в нови бомбардировки над цивилни и граждански обекти и убийството на самия Кадафи.

Същото се случи в Ирак. Същото днес се случва в Сирия. Стотици хиляди жертви на тези войни днес търсят спасение в Европа.

Да, Европа заслужава съдбата си. Политиката на Европейския съюз е насочвана дистанционно и тази политика сее огън и смърт – вече и в самата Европа. Украйна е само началото. Гърция е само началото. Тълпите от бежанци са само началото. Подготвяното секретно Трансатлантическо споразумение за свободна търговия със САЩ е само началото. Лошото тепърва предстои.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ми не си човечен - ни най-малко не си човечен. Човек не трябва да прави на другите хора които не иска да му се случват на него. А ти си готов да изхвърлиш хора в нещастие, загубили всичко, само защото не ти харесва цвета на кожата им. това не е човечност - по никакви критерии за човечност.
            Казах ти вече че американски номера не минават...Много е лесно да си човечен в анонимен форум и само на думи.В една много стара и дебела книга ясно пише по делата ще ги познаете.Когато прибереш у вас поне едно семейство от Сирия и започнеш да се грижиш за него тогава ще разбера че си човечен.На празни приказки не става

Коментар

Ако си мислиш че с американска пропаганда ще ме впечатлиш бъркаш.Аз също си плащам данъците и не желая чернилки и мангали тука.На теб като ти е мило вземи си ги у вас.И не ми казвай дали съм човечен или не.Който е причинил проблема да бъде така добър сега да храни тези хора.България не бива да харчи ресурс за да пази неблагодарна Европа.Бежанците трябва да се закарват на Калотина и айде чао.Природата си знае работа.Сега тия които говорят за демография ще разберат че само с математика не става.
              В плевенските села българи имате ли въобще? Не се базикам

Коментар

• Първи октомври наближава и Путин все още не е изритан.Ми на всичкото отгоре е и в отлично здраве.Русия и тя не ще да фалирга.Сал Марандитко продължава да пише глупост след глупост.Накрая Меркел и Оланд на колене ще му се молят в Кремъл....

Коментар

Ако си мислиш че с американска пропаганда ще ме впечатлиш бъркаш.Аз също си плащам данъците и не желая чернилки и мангали тука.На теб като ти е мило вземи си ги у вас.И не ми казвай дали съм човечен или не.Който е причинил проблема да бъде така добър сега да храни тези хора.България не бива да харчи ресурс за да пази неблагодарна Европа.Бежанците трябва да се закарват на Калотина и айде чао.Природата си знае работа.Сега тия които говорят за демография ще разберат че само с математика не става.
                  Ми не си човечен - ни най-малко не си човечен. Човек не трябва да прави на другите хора които не иска да му се случват на него. А ти си готов да изхвърлиш хора в нещастие, загубили всичко, само защото не ти харесва цвета на кожата им. това не е човечност - по никакви критерии за човечност.

Коментар

Николко - то за това има държава - тя да организира това. Аз си плащам данъците и ми се иска част от тези данъци да отидат за това да бъдем една по човечна държава.

И не виждам какво общо има това със селяндурския расизъм който голяма част от обществото ни проявява. Разбирам селския манталитет е "ще дойде някой друг, той ще е по-добър от нас - прекрасните селски бекове и жените ни ще ни избягат с него" Ама това си е анахронизъм - жените и без това бягат от селските бекове - поне ако са свестни, все пак живеем в свободно общество

Коментар

1 на всеки 5 милиона руснаци е милиардер. И лично познава Путин
                      Мужиците ги знаем, най-неравномерното разпределение на благата в една пещера, откакто са се пръкнали на картата.

П.П. Най-смешното е, че зомбитата въобще не участват в разпределението им, а в същото време дрънкат кат' латерни, ама ние имаме най-много природни ресурси.

И какво хващате кат' ги имате, бре шматки? Нотинг!

Коментар

Един на всеки 65 британци е милионер

http://money.bg/news/id_1276943536
                        --------------------------------------------------------

Тия от плевенските села съвсем са се сдухали обаче. За какво да го молят, бре? Да им направи заплатите по 100$ месец ли?
                        1 на всеки 5 милиона руснаци е милиардер. И лично познава Путин

Коментар

Много точно казано.Ако ЕС не отбичи САЩ си отива.Накрая на колене ще молят Путин за спасение
                          Един на всеки 65 британци е милионер

http://money.bg/news/id_1276943536
                          --------------------------------------------------------

Тия от плевенските села съвсем са се сдухали обаче. За какво да го молят, бре? Да им направи заплатите по 100$ месец ли?

Коментар

Ти колко сирийци прие у вас?
                            Николко - то за това има държава - тя да организира това. Аз си плащам данъците и ми се иска част от тези данъци да отидат за това да бъдем една по човечна държава.

И не виждам какво общо има това със селяндурския расизъм който голяма част от обществото ни проявява. Разбирам селския манталитет е "ще дойде някой друг, той ще е по-добър от нас - прекрасните селски бекове и жените ни ще ни избягат с него" Ама това си е анахронизъм - жените и без това бягат от селските бекове - поне ако са свестни, все пак живеем в свободно общество

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
                              Интересна статия , съдържаща всичките размисли и страсти в тая тема .
                              http://memoriabg.com/2015/08/31/evro...sreshtu-sveta/

Нищо подобно, съдържа страстите на група престарели, недоволни и нереализирани неудачници. Тенденциозна и нескопосана статия.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Айде стига НПО американска пропаганда.Това не са никакви бежанци това са икономически емигранти.Това е огромна конкуренция на нашите чистачи на кенефи и миячи на чинии на Запад.Бежанец може да си в съседна страна на такава в която има война.Нищо не пречи на границата с Турция да се създаде зона за сигурност и там да се настаняват бежанците.Като свърши войната айде по родните места.Аз съм убеден че стрина Меркел ще натири бежанците като свърши войната....
                                Ъхъ и това гражданска война в Сирия е просто тв сериал, а Ислямска държава са едни роми дето обират градините на хората

Ти май нещо съвсем скъса с реалността. Почвам сериозно да се опасявам за сигурноста на електрическита ни мрежа когато хора скъсали с реалността отговарят за нея

Коментар

Working...
                                X