IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аре пак глупости ...в Резерва на РЦБ е валута нале така ???

Руския бюджет не плаща заплати , пенсии и текущи разходи в долари бе умен.

Ако решат да си извадят нещо от скътаните парици за черни дни , да си покрият текущ дефицит някъде , нали не вадят доларите бе ???

Тия долари си стоят в резерва на РЦБ , щоот за да получи рубли бюджета ще продаде доларите , квито и трансфери да си правят .....кое е сложно за разбиране.

Дъщеря ми в 4 клас ша го схване това ..ти не можеш
    Last edited by markoci; 15.09.2015, 00:42.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Стига ми копи и пества глупости от нета , че при това и стари.

Ако го каже шефа им на централната банка да му повярвам.

Да се върнем на твоите нелепи размишления по темата.

Що не намалява резерва на РЦБ след като според твоите писания парите за пенсиите свършват , Русия си намалява външните задължения , Русия има внос внос на стоки и услуги.

Аре кажи една твоя мисъл по въпроса , щото действителността очевидно противоречи на тезите ти
      Прави се вътрешен трансфер от фонд към бюджет ( по подобие на гамена БаМмкуфф, който опука резерва на Здравна каса от 1.5 млрд. левас, които влизаха във фискалния резерв и отнесе огромна част от индивидуалните партиди, които се бяха натрупали там на населението.

Кое не ти е ясно, бре пудел. Тоя трансфер и до ден днешен се води, че бюджет е взел временно тия средства и се водят, че са там, а ги няма.

П.П. Ще видим какво е намалила като външни дългове, защото падежите са сега в септември, ама ти откъде да го знаеш това и ми писна да ти слушам тъпните, че юли-август гасила падежи, като то нямаше такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Погледни маранди 17 500 поста за Бг империя
        И като се има предвид, че постовете му не са кратки, изчислено във време, не ми се мисли!
        Кога му остава време за тенис, незнам!

Коментар

• Стига ми копи и пества глупости от нета , че при това и стари.

Ако го каже шефа им на централната банка да му повярвам.

Да се върнем на твоите нелепи размишления по темата.

Що не намалява резерва на РЦБ след като според твоите писания парите за пенсиите свършват , Русия си намалява външните задължения , Русия има внос внос на стоки и услуги.

Аре кажи една твоя мисъл по въпроса , щото действителността очевидно противоречи на тезите ти

Коментар

• Кремъл не може повече да поддържа рублата
            --------------------------------------
            Помощникът на Владимир Путин Андрей Белоусов призна, че руските валутни резерви не позволяват интервенции в полза на стабилен курс на рублата и единственото оръжие за това остава определянето на основната лихва от Централната банка, съобщиха международните агенции.

Валутните резерви на Русия към момента са 300 милиарда долара, но 120 милиарда са запас на правителството, държан в Резервен фонд и Фонд „Национално благосъстояние" по информация на Белоусов.

Останалото ще стигне за девет месеца внос на най-необходимите за страната стоки. Затова не може да се изливат повече средства, за да се задържи курса на руската валута.
            --------------------------------------

П.П. Ти повече ли разбираш от говорителите на Путя, бре?

Това, ти го пея от над една година и сметките са приблизително верни, защото и моите са такива. Но това, което не пише в статията е, че след актуализацията на бюджета Резервния фонд ще се опука за бюджетния дефицит, а Пенсионния за помощ на закъсалите държавни предприятия.

Ти не знаеш рушки, за да те подпукам с техни линкове от ТАСС и РИА и да млъкнеш най-после!!

Не стига, че си късам нервите как може да имате толкова слаба подготовка от спец. фаянси, ами ти ми скъси животя с 15 мин. да'е ... с твоя инат като магаре на мост.

Как мислиш, че ви изчислявам точните тайминги, кое кога ще се случи в дадена икономика, бре? ( нали преди това съм я пръснал на атомчета и неотрончета ) да'е ..

Ко си мислиш? Оня побъркания пак се обади и все ги цели до милисекундата

Коментар

• Аре сега напъни се и докажи глупавите си тези:

- След като си плащат по дълга бая милиарда , за полугодието мисля беше 50-60 милиарда , що резерва на РЦБ не падна с толкова ???

- След като резервния фонд за пенсии свършва , и тои е бил част от валутния резерв на РЦБ , що резервите на пуста РЦБ не падат бе ???

Напъни се и помисли...знам че пак ще измислиш някаква глупост, щото просто не схващаш елементарните взаимовръзки в макроикономиката ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Нема ги, Моркуфф! - 120 млрд. гущера от фондове, които са част от валутните резерви почти ги опаткаха и ги нема. Понял?

Това звездите ли ти го говорят щото статистиката казва че Резервите на РЦБ са си там и от средата на февруари до сега се колебаят нагоре надоле с малко и към момента са 365,3 милиарда.

http://www.cbr.ru/hd_base/Default.aspx?Prtid=mrrf_7d

Виждаш ли какви глупости плямпаш бе......ако ти приемем тезата резерва на РЦБ трябва да е намалял значително но не е ...просто щото не схващаш елементарни взаимовръзки в макроикономиката , ти хващаш нещо и го гледаш като че е отделно изолирано от икономиката и страната .....а то всичко е скачени съдове в икономиката.

Коментар

Това пък твърдение е направо малоумно.

Ти не схващаш елементарни неща.

Айде да се опитам да го обясня като на някои от пети клас.

Дори да приемем твоята теза че резервния фонд за пенсиите на Русия е в долари и е част от резерва на РЦБ.

Трябват пари за пенсии от резервния фонд , пенсите се плащат в рубли а не в долари нале ?

Резервния фонд продава доларите на РЦБ за Рубли и си плаща пенсиите.

Доларите пак са в резерва на РЦБ но в друго перо .......

По просто не мога да го обясня .....ако нещо не разбираш питаи за пояснения....
                  Ама, моля те не ми обяснявай, щото аз от 2 години ти обяснявах и ти се запънал като магаре на мост и отричаш елементарни неща като структура на валутните резерви на РЦБ ( тоест, че в нея влизат Резервния фонд ( за бюджета и общините ) + Фонд за благополучие ( пенсиите ).

100 пъти ти го обяснявах и ти си като латерна насреща не било така. Путя ли да доведа да ти го каже да'е ....?

П.П. Не се управлява това перо от фонда така ( пенсиите ), наскоро ( април си купиха за 1,5 млрд. $ хамерикански облигации ), но в момента го изпомпиха да оказва помощ на държавни предпрития като Роснефт и прочие.

Затова те питах, трябва да си пълен балък да вярваш, че резервите са толкова, колкото пише, защото са прехвърлени като държавна помощ към държавна компания, но на практика ги няма, въпреки че счетоводно ги водят там.

Нема ги, Моркуфф! - 120 млрд. гущера от фондове, които са част от валутните резерви почти ги опаткаха и ги нема. Понял?

Коментар

П.П. Накратко този резервен фонд, с който плащат пенсиите вече е почти изчерпан, а той влиза към валутните резерви на Монголия.

Това пък твърдение е направо малоумно.

Ти не схващаш елементарни неща.

Айде да се опитам да го обясня като на някои от пети клас.

Дори да приемем твоята теза че резервния фонд за пенсиите на Русия е в долари и е част от резерва на РЦБ.

Трябват пари за пенсии от резервния фонд , пенсите се плащат в рубли а не в долари нале ?

Резервния фонд продава доларите на РЦБ за Рубли и си плаща пенсиите.

Доларите пак са в резерва на РЦБ но в друго перо .......

По просто не мога да го обясня .....ако нещо не разбираш питаи за пояснения....

Коментар

Разбирате ли- това нашето е мечта за Халифат не само в Сирия, но и в целия свят", казва джихадистът. Той допълва ,че разговорът му с европееца е благословен от неговия ръководител в терористичната огранизация. "Той ми разреши кои неща да ви кажа и кои да не ви казвам", допълва боецът за Аллах.
                      Моркуфф, нали затова се изсмях на колегата с незаслуженото име Круме ( срам за владетеля ни ), който изцепи фростотията, че Сирия винаги била християнска и живяла в мир.

Тия неграмотници с конкурс ли ги избирате при червените кордели?

За сравнение Дамаск е столицата на първия Халифат, който обявява свещена ( тотална война на християнството ) и след съкрушителния удар, който има нанася Тервел като ги разбива пред Константинопол, те са принудени да преместят столицата си от Дамаск в Багдад. От тогава е страха на арабелите към нас, защото влиза лафа: Няма нищо по-страшно от Аллах, морето и българите!

Само, че годината е 717г.сл.н.е. - Дамаск/Сирия е ислямска

П.П. Обясни на колегата си Круме повече никога да не дрънка за история, в частност Сирия, че съм смял десет минути пред комп-а и щях да се задавя от подобна глупост.
                      Last edited by marandi; 14.09.2015, 23:50.

Коментар

Превод за моркуфи:

Пенсионната ни система, за да свърже двата края, е принудена да черпи от бюджета, от джоба на данъкоплатеца по 1.5% от БВП всяка година, а ние няма откъде да вземем тези пари, които в момента си набяваме от Резервния фонд. Той се изчерпва и правителството е принудено да заяви, че е нужна пенсионна реформа.
                        ----------------------------------------------------------------

П.П. Накратко този резервен фонд, с който плащат пенсиите вече е почти изчерпан, а той влиза към валутните резерви на Монголия.

Пак няма да разбереш, че няма пари за пенции, нали Моркуфф!!! Кажи ми, че отново не разбираш, защото иначе няма да си ти - хихи
                        Ми нормално държавата да подпомага Пенсионния си фонд.

За твое сведение дефицита на НОИ ,финансиран от нашата държава е 4,9 милиарда лева.
                        Я сметни 4,9 милиарда към БВП на България и виж дали нашия дефицит няма да излезе няколко пъти по голям от на Руската пенсионна система бе Лясковски ....

п.п.

За твое сведение пенсионните системи в всички развити държави са на дефицит поради ниската раждаемост, застаряващото население и по-голямата продължителност на живота.....така ще бъде поне следващите 30-40 години в по-голямата част от света...
                        Last edited by markoci; 14.09.2015, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                          Тури идиота в игнора и ще видиш колко по-приятен е светът.
                          Абе Гиговчо, ти си голямо шубе. Не смееш да погледнеш врага в лицето. На това ли са те учили в армията? Бъди мъж!

ПП И ни обясни какво става с любимата партия!

Коментар

• Близо 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Западна Европа като бежанци! (ВИДЕО)
                            Това е първата част от инвазията на ИДИЛ срещу Запада, казва джихадист

Източникът на вестника, който е около 30 те и непрекъснато почесва наболата си брада, реши да разкрие подробности от зловещата инвазия на терористите, пише изданието. "Само чакайте да видите какво ви чака", подсмихва се джихадистът. След това спокойно казва,че има хора, предани на Ислямска държава, които спокойно минават през дългата и строго охранявана 565 мили турска граница.Тези хора спокойно вече са проникнали и в бежанските групи в Гърция и останалите страни от Европа.
                            Информаторът допълва ,че поставените под прикритието на бежанци джихадисти, които всеки момент очакват само сигнал, са първата част от гигантската атака към Запада. Тя ще бъде отговор на американските въздушни удари срещу Сирия. "Ако някой ме атакува, сигурен съм, че аз също ще го атакувам", казва ислямистът. И след това съвсем спокойно казва,че джихадистите се възползват най-вече от това, че момента повечето европейски страни са щедри и са отворили широко границите си за бежанците. Хората на ИДИЛ ползват помощта на каналджии и така без проблем влизат дори в Австрия, въпреки наложените преди ден гранични мерки за контрол.

"Има бойци, които искат да отидат да видят своите семейства из Европа. Други просто пътуват и чакат сигнал. Разбирате ли- това нашето е мечта за Халифат не само в Сирия, но и в целия свят", казва джихадистът. Той допълва ,че разговорът му с европееца е благословен от неговия ръководител в терористичната огранизация. "Той ми разреши кои неща да ви кажа и кои да не ви казвам", допълва боецът за Аллах.

Преди дни самият Абу Бакр Ал Багдади се обърна към верните си следовници по света с призива да правят атентати навсякъде по света, където се намират- Австралия, Белгия, Франция.

Коментар

Абе Лясковски я ми припомни с цитат къде точно съм говорил за парична баса или парични агрегати че към мен се обръщаш с поредната си глупотевина ....
                              Е, то тук сте се събрали три-четири трола и все се правите на разсеяни какво съм писал и нон-стоп лъгане и мазане какво съм казал. Ей, ти за пенциите:
                              -------------------------------

"Через два-три года рухнет пенсионная система"

доктор экономических наук, ректор Высшей школы экономики Ярослав Кузьминов.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2015/06/22/1411211.html

Цитат:

Пенсионная система, чтобы свести концы с концами, вынуждена черпать из бюджета, из кармана налогоплательщиков по 1,5% ВВП каждый год, а нам неоткуда взять этих денег, сейчас их приходится доставать из Резервного фонда. Он исчерпается, и любое правительство вынуждено будет заявить о реформе пенсионной системы.

Превод за моркуфи:

Пенсионната ни система, за да свърже двата края, е принудена да черпи от бюджета, от джоба на данъкоплатеца по 1.5% от БВП всяка година, а ние няма откъде да вземем тези пари, които в момента си набяваме от Резервния фонд. Той се изчерпва и правителството е принудено да заяви, че е нужна пенсионна реформа.
                              ----------------------------------------------------------------

Пак няма да разбереш, че няма пари за пенции, нали Моркуфф!!! Кажи ми, че отново не разбираш, защото иначе няма да си ти - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                                Абе Инвестора , трябва да измислите нова титла за много , ама много заслужили инвеститори. Например "Герой на инвеститорския труд" , че и два или три пъти ...тука има велики личности с по три и повече завъртени километража , ми отдайте им заслужената почит бе ! Яко работят...не се отпускат !
                                Погледни маранди 17 500 поста за Бг империя

Коментар

Working...
                                X