If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво цитираш непрекъснато Монголия ,с какво е свързана тя с Крим...„
като искаш въпроси защо българите се оприличават като цигани ,турци или ромеи в световните летописи ...дали не е главната причина че лижат качествено новите си господари ,който и да са те..Ти виждаш ли се като такова нещо.... в момента...
Ооо Монте,Вие пак сте тук!!!Чудих се, къде се изгуби!!!
Май само БГ матрьошките виждате "спор". Напиняхте се да ви дам прогноза за Монголия след Крим - дадох ви я. Т'ва, че не ви кефи, а се случва, не е мой проблем.
Да ме бяхте питали какво ще стане с УСА или ЕС, но предвид хейтърството, което изливате, едва ли ще се вържа повече и ще запазя нещата за сИбя
какво цитираш непрекъснато Монголия ,с какво е свързана тя с Крим...„
като искаш въпроси защо българите се оприличават като цигани ,турци или ромеи в световните летописи ...дали не е главната причина че лижат качествено новите си господари ,който и да са те..Ти виждаш ли се като такова нещо.... в момента...
..."случва се"...кое ТОЧНО?
Имат затруднения?
- Естествено, нормално, осъзнат ФАКТ и преди да го изречеш.
Или действат, както са научени?
- И какво чудно? Всички сме /основно/ така.
Обявили са Фалит?
- Нека първо го обявят, мисля, и тогава да продължим със закачките. Щото, с това хейтърство, както казваш...'ма то всички те мразят, налэ, ма как тей...
Накратко, колкото по-малко човек дрънка, толкова за по-малко неща после може да го заядат. Капиш?
Май само БГ матрьошките виждате "спор". Напиняхте се да ви дам прогноза за Монголия след Крим - дадох ви я. Т'ва, че не ви кефи, а се случва, не е мой проблем.
Да ме бяхте питали какво ще стане с УСА или ЕС, но предвид хейтърството, което изливате, едва ли ще се вържа повече и ще запазя нещата за сИбя
Мен живо ме интересува прогнозата ти за цените на златото .
тЕ !
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- Само, интересно, какво ще стане, ако "нищо не стане". Тэ тава вэчи шъ йе "Случай"
Е как какво ша стане:
1. Ноември ша твърди че не е казвал че Русия ша фалира Октомври.
2. Ако някои все пак се зарови и му извади пост от предеди месец - два с глупавите му дрънканици, Лясковския ша извади някоя информация че незнайна община в Чукотка не мое да си плати навреме заплатите на учителите и ша заявили ...видехте ли че съм прав Русия вече е фалирара както казах.
п.п.
Това вече го гледахме няколко пъти в различни вариации ...
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар