IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Дедушка, недей скромничи, а сподели новините из вилаета ви, как вървят делата?
    Подготвихте ли ги за изборите
    Да бе,е сега преди малко си купих телешко и подготвих избора!!!

Коментар

• Плевнелиев номинира Филип Димитров за конституционен съдия

Сега вече съм сигурен, че имаме президент олигофрен.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Слушам "тиквата" се изказва на някакъв енергиен форум....
        Мята едни тръбички, хъбчета и суичлета по страната, помпи газ от тук и от там... Потича мед, масло и метан ( пръдни)....Да се смее ли човек или да плаче....

пп Имаше един тъпанар, дето пускаше кабелчета между НАП и митниците и парите щяха да завалят.....Направо ни разплака за 2 год.....
        Гледай оптимистично на газовото потичане Ако не е хъб, ще е пъб
        Чудя се само ...концесионерът на находищата дали и той ще влезе в ценовия борд(някои, извън КЗК, му викат картелиране) на нашите енергийни босове от всякакъв род източници на енергия

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Бе въпроса е достатъчно неприятен за коментиране, обаче прелитането на руски самолети над България не е редно да става щом руснаците си поискат. Това също поставя под въпрос националната сигурност.
          така си е
          ама и да научаваме от американски военни какви мероприятия предстоят на Бг територия, пък нашият министър да е в неведение ...не си е ...национална работа

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Аз съм сигурен, че ако поискаме да пратим хуманитарна помощ за Волжска БГ в момента и ще ни свалят самальотите, без да ни се обясняват.

В същото време това си беше чиста провокация от тяхна страна да видят дали ще ги думнем. Тъпо е!!
            . От 2000 г. насам много хора от Централна Азия в Русия. Според доклад на ООН през 2013 година Русия е била на второ място по приемащи мигранти страни, веднага след САЩ

Ето това е тъпо ,щатите правят бежанците а друг го отнася...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Бе въпроса е достатъчно неприятен за коментиране, обаче прелитането на руски самолети над България не е редно да става щом руснаците си поискат. Това също поставя под въпрос националната сигурност.
              Аз съм сигурен, че ако поискаме да пратим хуманитарна помощ за Волжска БГ в момента и ще ни свалят самальотите, без да ни се обясняват.

В същото време това си беше чиста провокация от тяхна страна да видят дали ще ги думнем. Тъпо е!!

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                Асен Генов и Атанас Чобанов са сезирали прокуратурата заради пуснатия руски самолет през българското въздушно пространство. С цел да ме обвините в русофилство или американофобство, бих казал, че исканията са им меко казано неадекватни. Никой трезво мислещ човек не би предложил сваляне на руски самолет в българска територия, защото всеки знае какво би последвало. Не съм мислил, че за пари една шайка протестъри могат да поставят под въпрос националната сигурност.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Слушам "тиквата" се изказва на някакъв енергиен форум....
                  Мята едни тръбички, хъбчета и суичлета по страната, помпи газ от тук и от там... Потича мед, масло и метан ( пръдни)....Да се смее ли човек или да плаче....

пп Имаше един тъпанар, дето пускаше кабелчета между НАП и митниците и парите щяха да завалят.....Направо ни разплака за 2 год.....

Коментар

• Асен Генов и Атанас Чобанов са сезирали прокуратурата заради пуснатия руски самолет през българското въздушно пространство. С цел да ме обвините в русофилство или американофобство, бих казал, че исканията са им меко казано неадекватни. Никой трезво мислещ човек не би предложил сваляне на руски самолет в българска територия, защото всеки знае какво би последвало. Не съм мислил, че за пари една шайка протестъри могат да поставят под въпрос националната сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Моди-то не дава да има теми за Русия, Украйна и ни "набута" тука ...
                      открихме.кой ни обвързва с Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Добър дена и на Вас ,тьотке!!!
                        Дедушка, недей скромничи, а сподели новините из вилаета ви, как вървят делата?
                        Подготвихте ли ги за изборите

Коментар

Коментарите в тази тема са станали ... глобално далечни от българската действителност, ...
                          Моди-то не дава да има теми за Русия, Украйна и ни "набута" тука ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

знаех си, че няма начин да не е свързан ...
                            И пиратите, и те, нали
                            Добър дена и на Вас ,тьотке!!!

Коментар

И пиратите, и те, нали
                              Предполгам и испанските роботърговци и американските политици от южни щати подкрепящи роботърговията са предци на путин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                та той е преставител на руската мафя ,това не го знаеш нали....
                                И пиратите, и те, нали

Коментар

Working...
                                X