IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Много си вещ, черно бяло гледат те... Но носът не бърка!
    ...и къде му даде "да ме подУши"?
    /Да не питам, какво ти каза, завалията/

Откривам "тайна": Край теб мирише на...теб. Интернетът НЕ пренася аромати.
    Last edited by Pyramid; 21.09.2015, 12:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      ...И то, завалията, далтонист...
      Много си вещ, черно бяло гледат те... Но носът не бърка!
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Само дето не казва от къде е и марков колко пъти го кани да се видят, не ще и не ще. Да не говорим как едва ли не обяви дуел на пирамид и избяга като пудел- абе публична личност, питай го какво работи, не казва
        Човече, тези седят и дразнят почтените хора, хранят се с енергията на негодуванието им. Енергийни вампири са, по-лоши и от Газпром. Последният, поне дава нещо насреща срещу нашите пари.

Коментар

Тук никой никого не знае, за да го определя и описва. Ти обаче ми червенееш, при това тъмно. Ако мен мош ме метна, то кучето ми не можеш..
          ...И то, завалията, далтонист...

Коментар

• Нерушимыыыыыыы...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Да БГ Императора е публична личност
              Само дето не казва от къде е и марков колко пъти го кани да се видят, не ще и не ще. Да не говорим как едва ли не обяви дуел на пирамид и избяга като пудел- абе публична личност, питай го какво работи, не казва

Коментар

А ти откъде взе, че трябва да те питам, дали ми или не ми желаеш репликата? Мозък да ти се дава е загуба за даващия, без да е печалба за теб, така че, споко. Не рискувам чак толкова. Иначе, сам съм "изедническа гад", както се наду да го измислиш. Капиталист по убеждение. хА сега, обясни на пийпълът как съм вземал партийни куфарчета и т.н., да видим, как ще ти се получи. И да не забравиш за измамите, ей! Виж там, обясни как една отживелица ебава цялата публика.
                Тук никой никого не знае, за да го определя и описва. Ти обаче ми червенееш, при това тъмно. Ако мен мош ме метна, то кучето ми не можеш..

Коментар

Недоволни нашенецо от СССР, как реши, че репликата ти е желана? Ако ми се наложи, да искам мозък от такива като теб, ще разбереш (тоест никога). Един от многото описани от мен си, отживелица. Мисъл на ниво 83та. Всички са ви продажници, всички са ви частници, изедници и бандити, предатели и прочее капиталистическа гад.
                  А ти откъде взе, че трябва да те питам, дали ми или не ми желаеш репликата? Мозък да ти се дава е загуба за даващия, без да е печалба за теб, така че, споко. Не рискувам чак толкова. Иначе, сам съм "изедническа гад", както се наду да го измислиш. Капиталист по убеждение. хА сега, обясни на пийпълът как съм вземал партийни куфарчета и т.н., да видим, как ще ти се получи. И да не забравиш за измамите, ей! Виж там, обясни как една отживелица ебава цялата публика.
                  - Лошо няма да се изправиш срещу мен на изборите, също така. Обясни на народа, какви врагове, какви змии е отгледал в пазвата си. Може и да ти се върже някой.
                  Last edited by Pyramid; 21.09.2015, 11:57.

Коментар

...И ти къде видя "веене на червени знамена", "възстановяване на социализма" и т.н.? Ей, клонинго Марандулиев, ти мамунски г*з да видиш, пак че речеш, че е бял и че го цунеш, ако ти обещае някой ст'инка. Ай стига, пор фавор, продажници са ме "учили" на морал.
                    Недоволни нашенецо от СССР, как реши, че репликата ти е желана? Ако ми се наложи, да искам мозък от такива като теб, ще разбереш (тоест никога). Един от многото описани от мен си, отживелица. Мисъл на ниво 83та. Всички са ви продажници, всички са ви частници, изедници и бандити, предатели и прочее капиталистическа гад.

Коментар

Мдаааа.. Отново безинтересни червени форумни участници... се заяждат с Маранди.

Излезте малко навън, наборите ви по опашките вече не ги говорят тия приказки за възстановяване на социализма. Би трябвало, тукашните пенсионери да сте по-напреднали и по-иновативни, по-ориентирани и адекватни , а то за учудване - обратното.
                      Много слабо представяне.Само с веене на червеното знаме не става, една справка с календара би ви подействала освежаващо. Вместо да се борите за едни достойни старини, вие си съсипвате и финала на дните със злоба и хейт. Пропиляна работа.
                      ...И ти къде видя "веене на червени знамена", "възстановяване на социализма" и т.н.? Ей, клонинго Марандулиев, ти мамунски г*з да видиш, пак че речеш, че е бял и че го цунеш, ако ти обещае някой ст'инка. Ай стига, пор фавор, продажници са ме "учили" на морал.

Коментар

• Мдаааа.. Отново безинтересни червени форумни участници... се заяждат с Маранди.

Излезте малко навън, наборите ви по опашките вече не ги говорят тия приказки за възстановяване на социализма. Би трябвало, тукашните пенсионери да сте по-напреднали и по-иновативни, по-ориентирани и адекватни , а то за учудване - обратното.
                        Много слабо представяне.Само с веене на червеното знаме не става, една справка с календара би ви подействала освежаващо. Вместо да се борите за едни достойни старини, вие си съсипвате и финала на дните със злоба и хейт. Пропиляна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Маранди недей така да говориш, поне на 2 пъти предложих финансова помощ на дъ бг ласт имперор, е вярно единия път ме изтриха, но се надявам втория път да си прочел предложението. Но в края на краищата никой не е длъжен да ти помага, сега е демокрация и всеки гледа са себе си
                          Ааа, не: Ще ти ги вземе и ще обяви, че ти си му длъжен, че си му ги бил откраднал, а той бил "възстановил справедливостта" и т.н. Знаем ги безродните твари, така правят. И всеки друг, според тях, е "измамник". Това-за пред хора. На практика, изповядват религията, че "атаката е най-добрата защита" и тръгват напред с обезценката на думите, идеите и т.н. Пример? Ами, постоянното му опяване за "българска империя". Лошо не би имало, ако да бяхме ама такива едни, с безгръбначно "управление", лягащи на всеки, който им обещае по 30 сребърника, не се връзва с "Империя". Да не говорим, че една МАкедония, втората българска държава на балканите, не само не можем да приобщим, ами я и гоним, и се "присмиваме". "Хем посрано, хем голямо": Е, няма такава "Империя".
                          Има само малоумници, дето припяват с надеждата, някой да им се върже и да им даде...колко бяха? 1,5 К за"проект"?
                          МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Е, той тоя "остърга" яко. Виж, че скри блог-чета, млог-чета и прочие.

Гусин тъпанар бицнезмен нема сайт?

П.П. Помня му глупостите, че щял да спаси цвитъ. Затова и толкова трудно набрах средства по фентъзи проект, щот' тоя измамник скапал всичко наоколо.

От 1.5к събрани от хора - трябваше да хакна още 3к ( двойно ) и тоя цървул пак ме излага. Кофти, че не прецених нещата - правя ги за сефте и сега увиснах леко.

Т'ва е мой фрублем, а не негов - но е смешно за къф смехуран иде реч.
                            Маранди недей така да говориш, поне на 2 пъти предложих финансова помощ на дъ бг ласт имперор, е вярно единия път ме изтриха, но се надявам втория път да си прочел предложението. Но в края на краищата никой не е длъжен да ти помага, сега е демокрация и всеки гледа са себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Личи си ,че си от тъпите комунета - селяните партизани. А на бай ти тошко некадърника ти може да си му правиш каквито искаш неща. Това е най-големят БОКЛУК спънал развитието на страната ни с поне 50 години и фалирал държавата три пъти. Това е човека виновен за масовото обедняване и шоковите терапии. На тая червена гнида приближените му окрадоха парите на България. А за Македония те съветвам да си научиш урока по специално за балканската федерация и за решението на политбюро за Македония. Айде бегай да ти дадът нови опорни точки кучите синове от позитано
                              На некадърниците Бай Тодар и пречи.Него вече 26г го няма.Де ви книгите де ви музиката де ви фирмите?Кой сега ви пречи?Според мен пречат ви главите щото сте некадърни и нищо не умеете освен да пиете да се дрогирате и да крадете.И разбира се виновен е някой друйг

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Аз съм публична личност, бре семпъл!

Сайт, фирми и всичко, дет' се сетиш. Ти нямаш нищо?

Споделих, че наистина съм повръщал по цял ден от притеснение, когато някой прати 100-200 левас помощ по проект.

Не драйфам, защото сумата е голяма, а защото се притеснявам да не разочаровам хората.

Ти си измамник и никога няма да го разбереш - как вися по цял ден в кенеф да драйфам - след десетия път, буквално вече няма какво да повръщаш, освен червата си. Изгарях си гърлото горе от киселини. Няма как да го разбереш
                                Да БГ Императора е публична личност

Коментар

Working...
                                X