IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    По принцип съм имал дни, в които само повръщам.

Гади ми се, защото хора са пратили кинти по проект, па аз не съм уверен, че ще мога да оправдая нещата. Таргет-маргет = всичко е начертано, бът ....

Лудо драйфане в кенеф по 10 пъти на ден, от притеснение.

П.П. Измамник откъде да знае за тия неща?
    Разбирам те напълно: Погледнеш ли се в огледалото, какво друго да ти остане?

Коментар

Е, той тоя "остърга" яко. Виж, че скри блог-чета, млог-чета и прочие.

Гусин тъпанар бицнезмен нема сайт?

П.П. Помня му глупостите, че щял да спаси цвитъ. Затова и толкова трудно набрах средства по фентъзи проект, щот' тоя измамник скапал всичко наоколо.

От 1.5к събрани от хора - трябваше да хакна още 3к ( двойно ) и тоя цървул пак ме излага. Кофти, че не прецених нещата - правя ги за сефте и сега увиснах леко.

Т'ва е мой фрублем, а не негов - но е смешно за къф смехуран иде реч.
      Пълно Шизо. Доказателства? НУЛА. Що?
      Щото, от Й.Гьобелс далеч не е отишъл: Разправя, че сестра ти била к**ва и - толкоз. Имаш-нямаш-все тая, Балалайко си навил на пръста и жУли. Каниш го да те даде на прокурор-бъз го е, щото ще трябва и отсъденото, и разходите по делото да плати.
      Та, както вече казах, Марандулиус пъво със себе си не е наясно кой командва: Той или другото му "аз", Импотех.
      Дерзайте, мОмъци. Дайте да видим какво още ви цепи, освен "иднъ главЪ".
      Last edited by Pyramid; 21.09.2015, 01:10.

Коментар

• По принцип съм имал дни, в които само повръщам.

Гади ми се, защото хора са пратили кинти по проект, па аз не съм уверен, че ще мога да оправдая нещата. Таргет-маргет = всичко е начертано, бът ....

Лудо драйфане в кенеф по 10 пъти на ден, от притеснение.

П.П. Измамник откъде да знае за тия неща?

Коментар

П.П. Помня му глупостите, че щял да спаси цвитъ. Затова и толкова трудно набрах средства по фентъзи проект, щот' тоя измамник скапал всичко наоколо.

От 1.5к събрани от хора - трябваше да хакна още 3к ( двойно ) и тоя цървул пак ме излага. Кофти, че не прецених нещата - правя ги за сефте и сега увиснах леко.

Ми те всички го научиха къф е, и никой не го взема насериозно. Единствения източник на кинти са мизерните копейки които да изкарва като руски трол.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Пирамида, некоя нова измама да си врътнал напоследък?

Last edited by marandi; 21.09.2015, 00:54.

Коментар

• Пирамида, некоя нова измама да си врътнал напоследък?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• - И психиатрите са вдигнали ръце, и те го нещат. Вай-Вай-Язък.

Коментар

• Путьо господ ли е или бог?

Отвечай! ( сега да те разпитам набързо )

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Пази боже сляпо да прогледа.

Ах колко са били прави преди 100 и кусур години.
                    На кое викаш "Боже" и на кое "Господи"? ( щот' е различно ).

Русото изследва нещата хиляди и хиляди години по-рано, па ти ми дрънкаш за преди 100 години.

Ма, ти си голем хуморестник, бе момко? ( нямаш си на представа как се проследява хистори ). Прощавай, че си ми смешен леко

П.П. Хайде за домашно кое Боже и кое Господи? Тъпанарите си мислят, че е едно и също фредпулагам?

Коментар

И твоята е лецна, ке съкратят длъжността и ще станеш безработник, ама сега ти поставили задача да плюеш БГ емпайър.

Голем кефец
                      Пази боже сляпо да прогледа.

Ах колко са били прави преди 100 и кусур години.
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

И твойта е лесна, ще мааш с черпака и ще готвиш БОРШ !!!
                        И твоята е лецна, ке съкратят длъжността и ще станеш безработник, ама сега ти поставили задача да плюеш БГ емпайър.

Голем кефец

Коментар

...и макарони по флотски , сигур ше може.

Коментар

Тяхната е лесна, ще запеят за Катюша и ко беше още там за петолъчката със сърпа и чука.

.
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              Как не ти писна, да даваш уроци на някакви червени пенсионери?
                              Те цял живот нищо не са схванали, та сега ли?
                              Навън действителността не им понася, та са напълзяли тук темата, за да смятат, че те са мерилото, че те са мнозинството, че мислят еднакво правилно, еднакво и правилно, че са на прав път..
                              Ето , ти му казваш, че никой не му е търсил мнението, той обаче няма с кого да реве по соца и продължава тук.. Дори на пейката пред блока няма кой, да му върже...
                              Тяхната е лесна, ще запеят за Катюша и ко беше още там за петолъчката със сърпа и чука.

При мен е чепа, щот' време накъсява за конкурс УСА и Юкей. Имам некво мижаво обещание от преди 20 дни, че ще се помогне, но технологично след 2 седмици закъснение и аз не мога да реагирам.

Какво мога да правя в следващите десет дни, освен ... да се габаркам с БГ матрьошките?

П.П. Па всички матрьошки са луди по Бокова, но по БГ автор за цял цвет - не са.

Свикнал съм им колко са куфи.

Коментар

Не съм визирал тебека с този пост, за да се навираш сам.

Он ( селский ) много добре ме разбра.

За трети път питам - дайте държава в Юръп, просъществувала под едно и също име невгиж, колкото БГ империя?

Сложен ли е въпрос? ( понеже казвате, че говоря глупости ).

Имате шанса да се докажете, че е така и просто кажете коя държава в Европа е по-рано от нас?

Слушам?!
                                Как не ти писна, да даваш уроци на някакви червени пенсионери?
                                Те цял живот нищо не са схванали, та сега ли?
                                Навън действителността не им понася, та са напълзяли тук темата, за да смятат, че те са мерилото, че те са мнозинството, че мислят еднакво правилно, еднакво и правилно, че са на прав път..
                                Ето , ти му казваш, че никой не му е търсил мнението, той обаче няма с кого да реве по соца и продължава тук.. Дори на пейката пред блока няма кой, да му върже...
                                Last edited by Manyface God"; 20.09.2015, 21:33.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X