IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ясноу, докат' посоча Монголия ( какви заплати и пенции имат ) и ми скачат 200-та пещернярци, без да са чели за какво иде реч.

Като кажа някой да даде пример за по-древна държава в Юръп от БГ империя и всичко мълчи кат' задници.

Чакам!! В Юръп има над 56 държави ( признати ) и чакам някое БГ просте да ми обясни коя е по-древна от нас?

Сложен въпрос се получи да'е ... ( една от пИтдисет и шест )

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
      След като поставяш тъй въпроса , мога да ти разгледам претенциите в техническата област...а това че не съм от село , няма никакво значение.
      Не съм визирал тебека с този пост, за да се навираш сам.

Он ( селский ) много добре ме разбра.

За трети път питам - дайте държава в Юръп, просъществувала под едно и също име невгиж, колкото БГ империя?

Сложен ли е въпрос? ( понеже казвате, че говоря глупости ).

Имате шанса да се докажете, че е така и просто кажете коя държава в Европа е по-рано от нас?

Слушам?!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Разбира се, че ще спазвам добрия тон, мадам Модератор.

Леко движение надолу със скрол може да покаже, че аз не комуникирам с въпросната особа, но той си мисли, че комуникира с мИня.

Смешно стори! ( дадох пример за кръчма и ако такъв ми се натресе на масата какво следва, понеже гледам, че се бара на доста "открехнат" ).

П.П. ОФИЦИАЛНО БГ империя = най-старата в Европа.

Обяснете му го няколко пъти на сталинистикото говедо, белким схване. Официално е така - НЯМА по-стара империя от БГ в Юръп.

Тъпанарите можеха да кажат поне коя мислят, че е по-стара от нас? А, те мълчат кат' кифли и ме занимават с тъпотии, че единият бил с външен кенеф на двора, а другият бил саморасъл инженер от русенските села + моето село.

уаууу ..
        След като поставяш тъй въпроса , мога да ти разгледам претенциите в техническата област...а това че не съм от село , няма никакво значение.

Коментар

• Разбира се, че ще спазвам добрия тон, мадам Модератор.

Леко движение надолу със скрол може да покаже, че аз не комуникирам с въпросната особа, но той си мисли, че комуникира с мИня.

Смешно стори! ( дадох пример за кръчма и ако такъв ми се натресе на масата какво следва, понеже гледам, че се бара на доста "открехнат" ).

П.П. ОФИЦИАЛНО БГ империя = най-старата в Европа.

Обяснете му го няколко пъти на сталинистикото говедо, белким схване. Официално е така - НЯМА по-стара империя от БГ в Юръп.

Тъпанарите можеха да кажат поне коя мислят, че е по-стара от нас? А, те мълчат кат' кифли и ме занимават с тъпотии, че единият бил с външен кенеф на двора, а другият бил саморасъл инженер от русенските села + моето село.

уаууу ..

Коментар

Ами чудя се как да ти обясня на разбираем език да се върнеш в реалността и в тема Политика . Стига с тия фантазии бе човек ...
            Простолюдието е нормално да сте фрости.

В стил Колумб търсел Индия, па намерил Карибските острови ( нерде "индия" - нерде Куба ). Папата думал, че земята виси на 4 слона и е плоска и затова горял на клада "неверниците".

Пълно е с глупаци в цялото хистори. Началото на другата година вероятно ще излезе продължение, за да се види колко сте кухи и промити

Тествам друг стил от фърст пърсън, който ми е труден, но Русото е бог.

Коментар

Някой кара ли те да отговаряш за нещо и на някого?

П.П. Скучни сте ми - преди 2 часа селският, след час плевенската ентелигенция, ся се включи русенската.

Коя държава в Европа е на повече години, просъществувала под едно и също име? Дай пример или дай ( по ингелизнаму ).

Може ли да посочиш пример за по-древна държава от БГ империя в Юръп? ( как ви избират все неграмотни да'е .. )
              Официално, името на нашата държава е "БЪЛГАРИЯ".
              Тоест, "Империя" в това име липсва. Като "империя" го пишат ингилизоидиотите, а такива като теб, им пригласят.
              Last edited by Andi11; 20.09.2015, 19:14.

Коментар

П.П. Скучни сте ми - преди 2 часа селският, след час плевенската ентелигенция, ся се включи русенската.

Коя държава в Европа е на повече години, просъществувала под едно и също име? Дай пример или дай ( по ингелизнаму ).

Може ли да посочиш пример за по-древна държава от БГ империя в Юръп? ( как ви избират все неграмотни да'е .. )
                Ами чудя се как да ти обясня на разбираем език да се върнеш в реалността и в тема Политика . Стига с тия фантазии бе човек ...

Коментар

Какво да ти отговори човек...до преди време мислех , че нещо в процесора , нъл са сещаш...После съвсем се объркАх ! Язък за човека ...както казват старите хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Столицата на БГ империя е в Лясковец и Трона на БГ Императора е там.....Здравната реформа тя е виновна щото се провали
                    Нэ бэ. виновно э слънциту. ПичЭ!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      Личи си ,че си от тъпите комунета - селяните партизани. А на бай ти тошко некадърника ти може да си му правиш каквито искаш неща. Това е най-големят БОКЛУК спънал развитието на страната ни с поне 50 години и фалирал държавата три пъти. Това е човека виновен за масовото обедняване и шоковите терапии. На тая червена гнида приближените му окрадоха парите на България. А за Македония те съветвам да си научиш урока по специално за балканската федерация и за решението на политбюро за Македония. Айде бегай да ти дадът нови опорни точки кучите синове от позитано
                      На плевенското комуне, живущо с мангалос, е простено да е фрост като заобикалящата го среда.
                      ------------------------------

кан Кубер
                      български владетел в Македония
                      Лични данни
                      Други титли архонт, патриций
                      Роден
                      преди 650 г.
                      Починал
                      след 705 г.
                      Семейство
                      Династия Дуло
                      Баща Кубрат

Хан Кубер е български владетел в Панония и Македония. Смята се, че е син на хан Кубрат, брат на хан Аспарух и член на рода Дуло. Създател на Куберова България в Македония.

След разпадането на Кубратовата Велика България, намирала се на територията на днешна Украйна, Кубер с част от прабългарите се заселва в бившата римска провинция Панония, около Срем.
                      ------------------------------------------------------

За коминтерна фросте ли говорим? ( риторично ) ( от плевенските села, броящо офце ... - спец по БГ Империя?

Коментар

Ако имаш някакъв смислен въпрос по прогнозите, може и да ти отговоря, ако престанеш да се държиш като селски тъпанар.

Вчера успях да мина и през Разград, да изгледам мача им и да отделя около 7-8 часа от времето си.

Сещаш ли се какво съм дал в прогноза за БГ? Че Добруджа ще поиска автономия. Батко ти Маранди наблюдава нещата от първо лице, а не виси в плевенско село с 200 овце и 100 мангусти покрай него.

Понял? ( едва ли ). Сега втора част на книгата ще избие рикока, че ми писна от 200 години да нямате нито един комършъл автор. Меко казано е обидно за БГ - не фор ми.
                        Какво да ти отговори човек...до преди време мислех , че нещо в процесора , нъл са сещаш...После съвсем се объркАх ! Язък за човека ...както казват старите хора.

Коментар

Македония я отделиха от нас англичаните.Тя никога не е била наша.И не ни искат.Ти що се навираш не знам.А за Бай Тошо има да вземаш.Това е най кадърния управник в Третата българска държава.Днешните могат само сфирки да му правят
                          Личи си ,че си от тъпите комунета - селяните партизани. А на бай ти тошко некадърника ти може да си му правиш каквито искаш неща. Това е най-големят БОКЛУК спънал развитието на страната ни с поне 50 години и фалирал държавата три пъти. Това е човека виновен за масовото обедняване и шоковите терапии. На тая червена гнида приближените му окрадоха парите на България. А за Македония те съветвам да си научиш урока по специално за балканската федерация и за решението на политбюро за Македония. Айде бегай да ти дадът нови опорни точки кучите синове от позитано

Коментар

Столицата на БГ империя е в Лясковец и Трона на БГ Императора е там.....Здравната реформа тя е виновна щото се провали
                            Ако имаш някакъв смислен въпрос по прогнозите, може и да ти отговоря, ако престанеш да се държиш като селски тъпанар.

Вчера успях да мина и през Разград, да изгледам мача им и да отделя около 7-8 часа от времето си.

Сещаш ли се какво съм дал в прогноза за БГ? Че Добруджа ще поиска автономия. Батко ти Маранди наблюдава нещата от първо лице, а не виси в плевенско село с 200 овце и 100 мангусти покрай него.

Понял? ( едва ли ). Сега втора част на книгата ще избие рикока, че ми писна от 200 години да нямате нито един комършъл автор. Меко казано е обидно за БГ - не фор ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              След малко започва прякото предаване на митинг-шествието на опозицията в Русия в Марино, Москва
                              http://openrussia.org/post/view/9658
                              Днес и утре па, в Крим ще блокират границата, за да не влиза храна на полуострова. Жуже Късий не спира с глупостите как да умори 2 милки хора от глад.

Родните партизани откъде да знаят какво се случва с монголия, като не знаят рушки

Коментар

• Константинопол - Константиние

Градът носи името Константинопол/Константиние точно 16 века - от 330 година до 28 март 1930.

П.П. Нормално е БГ комунетата да сте латентни турци и да си правите сюнети с ДПС.

Поне си научете фактологията, за да не ставате смешни. Бог Маранди над БГ империя - за такива като вас - нйеее

Между другото къщата на баба ми е по-стара от т.нар. име Стамбул.

Коментар

Working...
                                X