IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    А ти тълкуваш ли я....
    Щото според мен не....
    В Англия са мигранти от бившите колонии на британия.....в Франция от бившите колонии на франция в Щатите са мигранти от протекторатите от Европа ,латинска америка и Африка а ние понеже сме протекторат на всички ,мигрираме навсякъде....даже и в австралия...
    Не, бе, мисълта ми друга. От бившите съветски не ги пускат в Афропата, та затова в дръпналата нагоре със заплатите Московия. Иначе щеха ли да ходат от Молдова чак към Волга да работат. Тези от Молдова, де получипи ефропейско гражданство (българи, молдовци) духат към Германия. Но не отричам, че Русия се превърнала в притегателен миграционен център. Заплатите им поне двойни от нашите. Дори българи с връзки там, гледат се устроят нещо по големите градове.
    Last edited by Trakatrak'; 16.09.2015, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Най интересното е че тук в България , силата с която бащите им вярваха в непогрешимостта на СССР , сега е в децата ми който със същата сила вярват че САЩ са непогрешими.........
      Той примитивизмът на възприятие наследствен. И конформизмът се бързо усвоява с широко отворени очи през децки седум годинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Ти луд ли си

Виждал ли си центъра на масква, по време на обедната молитва?

Ако в Швейцария е кофти, щото е "пълно с черни", то в масква не трябва да се стъпва!

Или викаш те брадатите кавказци и тюркмени не са "черни" и за тва е рай?

Е да...въпрос на цветово възприятие, но доколкото разбирам от коментарите ви не сте особено ксенофилски настроени.
        Москва е 15-16 милиона, ..процентно арабеските са по малко от колкото в Женева
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Тез мигранти от бивши съветски републики и още от Китай, може би. Тълкувайте статистиките. Не ги само четете и цитирате.
          А ти тълкуваш ли я....
          Щото според мен не....
          В Англия са мигранти от бившите колонии на британия.....в Франция от бившите колонии на франция в Щатите са мигранти от протекторатите от Европа ,латинска америка и Африка а ние понеже сме протекторат на всички ,мигрираме навсякъде....даже и в австралия...

Коментар

Забрави и хубавото Наде..
            сега следва сашко македонския ......
            Ааааа, Надето и Сашко са по външните отношения. Първата позагуби младост, вторият позагуби килца, ама още представителни за дипломатичното поприще на прегъване в кръста.

Коментар

• Ти луд ли си

Виждал ли си центъра на масква, по време на обедната молитва?

Ако в Швейцария е кофти, щото е "пълно с черни", то в масква не трябва да се стъпва!

Или викаш те брадатите кавказци и тюркмени не са "черни" и за тва е рай?

Е да...въпрос на цветово възприятие, но доколкото разбирам от коментарите ви не сте особено ксенофилски настроени.

Коментар

пак пишеш световни глупости...
                Вчера цитирах проучване на агенцията по бежанците....за 2013 Русия е втора по прием на мигранти а за 2014 е първа....
                Тез мигранти от бивши съветски републики и още от Китай, може би. Тълкувайте статистиките. Не ги само четете и цитирате.

Коментар

Ясно.
                  Има черни хора -> лошо. В България няма толкова черни -> "по-хубаво".
                  Екстра ти е "възпитанието", няма що.

Абе що не я прати на екскурзия до кримнаш или чукотка, да поразгледа свят, ами в тая гейропа, дето толкова "черни" има и толкова зле?
                  Връзката за черните хора и следствието за лошото и лошо място е твоЙ извод. Аз такава връзка не съм направил. Но определено детето се притеснява като в метрото 3/4 са черни или араби...

Просто детето каза че в България е виждало по-хубави хотели , по-хубави заведения , по-хубава природа и най-важното любимите и хора са тук .

И да догодина лятото живот и здраве може да я заведа на екскурзия до Москва и Петербург, в плановете ми е ....проблем ?

Коментар

Ясно.

Абе що не я прати на екскурзия до кримнаш или чукотка, да поразгледа свят, ами в тая гейропа, дето толкова "черни" има и толкова зле?
                    Разбира се че бих отишъл още днес ако мога до Петербург.... но ти си посетител на истамбул и капалъ чаршията...

Коментар

• Ясно.

Коментар

Точно така сталин!

Ти, който така силно "вярваше в непогрешимостта на СССР".

Правилно си се изразил - "...децата ми".

Не беше ли точно твоята щерка избягала в сащ?
                        Ми моята щерка е на 11 години и си е при мен.

Лятото а пратих на екскурзия в Швейцария и Франция , като се върна каза две запомнящи се неща:

- мале колко черни хора има там
                        - в България е по-хубаво

Второто изключително ме кефи , щото поне за сега възпитанието ми върви в правилната посока....

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                          Най интересното е че тук в България , силата с която бащите им вярваха в непогрешимостта на СССР , сега е в децата ми който със същата сила вярват че САЩ са непогрешими.........
                          Точно така сталин!

Ти, който така силно "вярваше в непогрешимостта на СССР".

Правилно си се изразил - "...децата ми".

Не беше ли точно твоята щерка избягала в сащ?

Коментар

Имаше предаване през неделята ,мисля на Лора Крумова с Кеворк Кеворкян...който в прав текст им каза че всички медии са платени от управляващите и журналистите нямат връзка между мозъка и устата....важното е да изпълняват поръчките на рекламодателите ..като миро мършата и сие... когато те се се опитаха да не говори по темата ,той ги посочи и тях....бяха много омърлушени водещите в края...особенно като посочи тиквата ,просветния ,военния и правосъдния като хора намерени за длъжността в малки обяви по вестника...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                              само болшевики са останали.. така завършва всичко добро..

------------------------------
                              Защо сирийците не бягат в Русия?
                              Москва е смятана за съюзник на Дамаск. Въпреки това сирийските бежанци избягват Русия. А тези от тях, които все пак решат да потърсят убежище там, се оказват изправени пред огромни трудности. Защо?

-----------------------------
                              http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1...%8F/a-18712376
                              пак пишеш световни глупости...
                              Вчера цитирах проучване на агенцията по бежанците....за 2013 Русия е втора по прием на мигранти а за 2014 е първа....

Коментар

• само болшевики са останали.. така завършва всичко добро..

------------------------------
                                Защо сирийците не бягат в Русия?
                                Москва е смятана за съюзник на Дамаск. Въпреки това сирийските бежанци избягват Русия. А тези от тях, които все пак решат да потърсят убежище там, се оказват изправени пред огромни трудности. Защо?

-----------------------------
                                http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1...%8F/a-18712376

Коментар

Working...
                                X