Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Trakatrak'; 16.09.2015, 12:03.
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНай интересното е че тук в България , силата с която бащите им вярваха в непогрешимостта на СССР , сега е в децата ми който със същата сила вярват че САЩ са непогрешими.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТи луд ли си
Виждал ли си центъра на масква, по време на обедната молитва?
Ако в Швейцария е кофти, щото е "пълно с черни", то в масква не трябва да се стъпва!
Или викаш те брадатите кавказци и тюркмени не са "черни" и за тва е рай?
Е да...въпрос на цветово възприятие, но доколкото разбирам от коментарите ви не сте особено ксенофилски настроени.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТез мигранти от бивши съветски републики и още от Китай, може би. Тълкувайте статистиките. Не ги само четете и цитирате.
Щото според мен не....
В Англия са мигранти от бившите колонии на британия.....в Франция от бившите колонии на франция в Щатите са мигранти от протекторатите от Европа ,латинска америка и Африка а ние понеже сме протекторат на всички ,мигрираме навсякъде....даже и в австралия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗабрави и хубавото Наде..
сега следва сашко македонския ......
Коментар
-
Ти луд ли си
Виждал ли си центъра на масква, по време на обедната молитва?
Ако в Швейцария е кофти, щото е "пълно с черни", то в масква не трябва да се стъпва!
Или викаш те брадатите кавказци и тюркмени не са "черни" и за тва е рай?
Е да...въпрос на цветово възприятие, но доколкото разбирам от коментарите ви не сте особено ксенофилски настроени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепак пишеш световни глупости...
Вчера цитирах проучване на агенцията по бежанците....за 2013 Русия е втора по прием на мигранти а за 2014 е първа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЯсно.
Има черни хора -> лошо. В България няма толкова черни -> "по-хубаво".
Екстра ти е "възпитанието", няма що.
Абе що не я прати на екскурзия до кримнаш или чукотка, да поразгледа свят, ами в тая гейропа, дето толкова "черни" има и толкова зле?
Просто детето каза че в България е виждало по-хубави хотели , по-хубави заведения , по-хубава природа и най-важното любимите и хора са тук .
И да догодина лятото живот и здраве може да я заведа на екскурзия до Москва и Петербург, в плановете ми е ....проблем ?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЯсно.
Има черни хора -> лошо. В България няма толкова черни -> "по-хубаво".
Екстра ти е "възпитанието", няма що.
Абе що не я прати на екскурзия до кримнаш или чукотка, да поразгледа свят, ами в тая гейропа, дето толкова "черни" има и толкова зле?но ти си посетител на истамбул и капалъ чаршията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТочно така сталин!
Ти, който така силно "вярваше в непогрешимостта на СССР".
Правилно си се изразил - "...децата ми".
Не беше ли точно твоята щерка избягала в сащ?
Лятото а пратих на екскурзия в Швейцария и Франция , като се върна каза две запомнящи се неща:
- мале колко черни хора има там
- в България е по-хубаво
Второто изключително ме кефи , щото поне за сега възпитанието ми върви в правилната посока....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНай интересното е че тук в България , силата с която бащите им вярваха в непогрешимостта на СССР , сега е в децата ми който със същата сила вярват че САЩ са непогрешими.........
Ти, който така силно "вярваше в непогрешимостта на СССР".
Правилно си се изразил - "...децата ми".
Не беше ли точно твоята щерка избягала в сащ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмаше предаване през неделята ,мисля на Лора Крумова с Кеворк Кеворкян...който в прав текст им каза че всички медии са платени от управляващите и журналистите нямат връзка между мозъка и устата....важното е да изпълняват поръчките на рекламодателите ..като миро мършата и сие...когато те се се опитаха да не говори по темата ,той ги посочи и тях....бяха много омърлушени водещите в края...особенно като посочи тиквата ,просветния ,военния и правосъдния като хора намерени за длъжността в малки обяви по вестника...
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениесамо болшевики са останали.. така завършва всичко добро..
------------------------------
Защо сирийците не бягат в Русия?
Москва е смятана за съюзник на Дамаск. Въпреки това сирийските бежанци избягват Русия. А тези от тях, които все пак решат да потърсят убежище там, се оказват изправени пред огромни трудности. Защо?
-----------------------------
http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1...%8F/a-18712376
Вчера цитирах проучване на агенцията по бежанците....за 2013 Русия е втора по прием на мигранти а за 2014 е първа....
Коментар
-
само болшевики са останали.. така завършва всичко добро..
------------------------------
Защо сирийците не бягат в Русия?
Москва е смятана за съюзник на Дамаск. Въпреки това сирийските бежанци избягват Русия. А тези от тях, които все пак решат да потърсят убежище там, се оказват изправени пред огромни трудности. Защо?
-----------------------------
http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1...%8F/a-18712376
Коментар
Коментар