If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я кажи колко % е населението на Русия? Па след това ни обясни, защо "бежанците" им са само 2%?
Ми то всяка държава има процент хора които не им харесва нещо и имигрират ....имигрират и от САЩ и от богатите страни на ЕС също ......пък за страни от ранга на БГ да не говорим че тук бежанците са 20% населението за 20 години
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Е начи дебелаците в САЩ живеят по 80 години, а крепостните в руслямия едва додраскват до 70 и умират елегантни ...
- Живот ли бе - да го опишеш,
живот ли бе, да го разровиш?
-Разровиш ли го, ще мирише.
И ще горчи, като отрова.
СРЕДНА продължителност на живота в УСА. СРЕДНА. Дебелаците, поначало, живеят ПОД средното. И, още нещо интересно: Повечето дебелаци да на и под средна възраст. Тоест, якото надебеляване на Америка особено силно се очертава последните 2-4 десетилетия. десетилетията на кока-кола и т.н.
Освен това, има яки разлики в демографската политика: В Америка нахлуват мигранти , като политика на страната е да се подбират млади, здрави и т.н. тези млади и здрави хора са напуснали някои страни. те не се появяват "от въздуха".
Да незабравим и политиката на пияндето Елцин, и но онзи шушумига, Горбачов. Е, по тяхно време, стандартът на руснака съвсем се срина и, ама съвсем нормално е, и средната продължителност на живота.
Съвсем накратко: Сравненията ти /посочваш факти, естествено/ не са коректни. Данните са верни но, филтрирани. Оттам, изводите ти са политизирано - повлияни.
Чувал съм, драги. И честно признах /ако не си забелязал/ че не ми харесва. Много удобно, обаче, заобикаляш съдържанието на поста. Щото не е сладко, налэ.
Ей затова, сте ми "любимци" вие с марандулия, Импотехът, OMG и още няколко "различни" персонажа. Прозрачни сте ми. Баща ви, случайно, да не е бил джамджия ?
"аджамия" значи новак, неопитен в даден бранш.. та, аджамия си..
Няма и толко.... хаха... Но колкото и да живеят, презадоволените с храна и здравеопазване пиндосляци, живеят по-кратко от гладните и бедни кубинци! Факт!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Да де, ама защо ШАШ са на първо място в света по дебелаци на човек от населението? Всеки 3-ти пиндосляк е не просто пълен, а дебел! В половината им щати по официални техни статистики наднорменото тегло е пандемия - тоест над 50% са такива!
Е начи дебелаците в САЩ живеят по 80 години, а крепостните в руслямия едва додраскват до 70 и умират елегантни ...
Когато имаш от нещо по много, обикновено се злоупотребява
Да не би французите да имат по-малко за ядене от пиндосляците? Сигурно това ще е причината, че във Франция проблем с наднорменото тегло няма?
Проблемът в пиндостан е, че ги тровят с всевъзможни боклуци произведени от ГМО индустрията.... Ето какво говеждо ядат.... Хормоните от говедото чрез храната отиват в хората.... И така е не само с говеждото. Така е с прасетата и пилетата.... 90% от храната им е производна от ГМО царевица и ГМО соя....
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Прочее, за перспектива чувАл ли си...Не.
Изразително за същината на критикаря..
аДжамия си ти..
Чувал съм, драги. И честно признах /ако не си забелязал/ че не ми харесва. Много удобно, обаче, заобикаляш съдържанието на поста. Щото не е сладко, налэ.
Ей затова, сте ми "любимци" вие с марандулия, Импотехът, OMG и още няколко "различни" персонажа. Прозрачни сте ми. Баща ви, случайно, да не е бил джамджия ?
Пълни глупости от пълен нещастник!!!Дебелия си е дебел,слабия си е слаб!!!Обездвижването е основният проблем!!!
Абе, не само. Тези гадости /с които също свикнах и, признавам, също употребявам/ са доказано вредни. Обездвижването Е проблем, далеч НЕ единствен, нито основен. Храненето, като цяло, е нездравословно. Но, нали трябва да се боледува, нали трябва да се харчат кинти за лекарства - ето ти и Политика:"- Скапвай ги. те ще плащат първо да ги скапеш, после-да ги поддържаш и така, милиарди /че итрилиони/ са ти в ръцете."
Истината е по-банална: Хората не толкова искат да са "западняци", колкото да живеят добре. Факт. Кое как разбират, е другата, още по-тъжна страна на същия "медал".
Прочее, на аватара ти, "дулото" на пищофа е с калибър доста над онзи на куршумите, дето се виждат на заден фон. И там-менте. Изразително за същината на аватарстващия.
За джамията в Москва: нали не вярваш, че са я направили за ден, два или за месец? Не ме кефи но, такъв комплекс се прави с години и, явно, нещата са започнали доста преди настоящата бежанска криза. Горното иде да рече, че в Русия е налице някаква тяхна си държавна политика, а коментарите тук са на хора без най-малко понятие, как се получават тези работи. Дерзай, обаче, с коментарите. Да се яде трябва, дааа
Прочее, за перспектива чувАл ли си...Не.
Изразително за същината на критикаря..
Да де, ама защо ШАШ са на първо място в света по дебелаци на човек от населението? Всеки 3-ти пиндосляк е не просто пълен, а дебел! В половината им щати по официални техни статистики наднорменото тегло е пандемия - тоест над 50% са такива!
Който пие кола не живее добре, хайърсъзов. Колата си е отрова отвсякъде.
Е, виж в пиндостан всеки 3-ти хамерикнец е дебелак.... Официална статистика... Мрхъмм... И тва е от много акъл.... Нагъвай боклуци от макдоналдс, пий кола и разнасяй задника си от два декара със съзнанието, че си западняк.... хаха
Пълни глупости от пълен нещастник!!!Дебелия си е дебел,слабия си е слаб!!!Обездвижването е основният проблем!!!
Прочее, на аватара ти, "дулото" на пищофа е с калибър доста над онзи на куршумите, дето се виждат на заден фон. И там-менте. Изразително за същината на аватарстващия.
За джамията в Москва: нали не вярваш, че са я направили за ден, два или за месец? Не ме кефи но, такъв комплекс се прави с години и, явно, нещата са започнали доста преди настоящата бежанска криза. Горното иде да рече, че в Русия е налице някаква тяхна си държавна политика, а коментарите тук са на хора без най-малко понятие, как се получават тези работи. Дерзай, обаче, с коментарите. Да се яде трябва, дааа
"....Най-голямата джамия в Европа ще бъде тържествено открита днес в Москва след близо 10 години строителство. Тя е с площ от почти 20 000 кв.м и може да побере до 10 000 вярващи.
На церемонията се очаква да присъстват Реджеп Тайип Ердоган, президент на Турция, и колегите му Нурсултан Назарбаев от Казахстан и Махмуд Абас, лидер на палестинската автономия в Израел, както и европейски и арабски посланици и представители на другите вероизповедания в страната."
Коментар