IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Духовност в България? ( взех да гледам тъпо ).

Току-що момче ( което не може да пише без правописни грешки два реда ), се опита да се подиграва, че някой е пуснал книга на пазар и тя се представя доста добре в класацията ( топ 5 ).

"Духовност" ...?! - т'ва е за вицовете ...
    Това за раздела бисери и вицове .....със самохвалство нищо не става.
    Чакай някои друг да те похвали....ма няма брат, що ли
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Духовност в България? ( взех да гледам тъпо ).

Току-що момче ( което не може да пише без правописни грешки два реда ), се опита да се подиграва, че някой е пуснал книга на пазар и тя се представя доста добре в класацията ( топ 5 ).

Коментар

• Руски учени ще клонират Мамут.

http://it.dir.bg/news.php?id=20240635

Я пак някои да повтори че те картофобелачка не могат да сделат ...... да се нахъсат НПО балалайките

Коментар

• Духовност в България? ( взех да гледам тъпо ).

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
            Е, тъй де! Ние не гледаме безучастно. Дори може да се каже, че използвайки спецификата на средата и достъпните средства и възможности, водим последователна битка. Накратко - не сме типичната преклонена главица и знаем възможните последици.
            Което пък ми напомня и аз да ти върна една фраза, която има находчива словесна закачка, поради което английският е задължителен:

War doesn't determine who's right. War determines who's left.

Не ща да ме убиват тук, барабар с "правотата" ми!
            Поне не още.
            Начев, благодаря!

Оптимист съм за България.
            Въпреки, индивидуализма в народопсихологията ни, материализмът тотално изключващ духовността, което води често до лесно ...продажничество за чужди интереси,
            въпреки страха, който кара много хора да мълчат или да не вярват, че промяна е възможна...
            Вярвам, че България ще има добро бъдеще и то в обозримо бъдеще.
            Има сила по-силна от политиците и марионетките им по медии и онлайн средите.

Така че, споко Всичко тече, всичко се развива ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Аууу, то че е мистерия що не са го баннали, си остава мистерия.
              Ама що не е в затвора? Е това е истинския въпрос!
              Същото се отнася и за това заяждане....не може ли като триете да е поне без да взимате страна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                Щот' дрънка фростотии, че си купил три хапартамента от счетоводна кантора на село, па сега СУВ за 70 хил. левас и модерите кълват и вярват.

Толкоз е "успял", че чак не може да мръдне от дрянуфу

П.П. Гледал ли си му миризлавите фин. отчети, които е пуснал към НАП? Откакто им фирма, няма още 35 хил. печелба за 9 години.

Веднага ДАНС/НАП трябва да му кацнат и да го питат с по 3 хил./годишно с какво ги е купувал тия неща, ако са верни?

Ама, едва ли са верни - смехуран некъф
                Хубаво бе моди изтрил си глупостите ..а първопричината с циганските лъжи на Лясковския мангал дет се мисли за император пак си я оставил ???

Коментар

• Аналитик: Руските кораби с крилати ракети притежават съкрушителна сила

Използването на крилатите ракети срещу „Ислямска държава” в Сирия, изстреляни от акваторията на Каспийско море (26 пуска по 11 цели), привлече вниманието на международните наблюдатели, пише за портала War is boring американският журналист и военен експерт Дейвид Екс, цитиран от РИА Новости.

Една от най-големите изненади за онези, които се интересуват от Русия, беше размерът на корабите. Те не бяха с водоизместимост повече от хиляда тона. Те са наистина малки”, казва Ерик Вертхайм, автор на 16-то издание на „Гид на световните бойни флотове на Военноморския институт на САЩ”, цитиран от Екс.

Най-малките американски кораби, които разполагат с подобно оръжие на борда си (многоцелеви крилати ракети „Томахоук” BMG 109) са разрушителите (ескадренни миноносци) „Арлей Бърк”. Пълната водоизместимост на миноносците от първа серия е 8448 тона, на втора серия – 9073 тона, а за миноносците серия IIA – 9648 тона, добавя експертът.

Американските и руските кораби с крилати ракети на борда се различават и по дължина – най-дългите кораби от проект 11661 са 102,1 метра, а дължината на корабите от проекта „Буян-М” е 74,1 метра. Дължината на миноносците „Арлей Бърк” надвишава 150 метра. Американските бойни кораби от крайбрежната зона (програма LCS – Littoal Combat Ship) също са малогабаритни, но за разлика от корабите на военноморския флот, носят на бода си само ракети с малък обсег.

Tiny Warships, Big Firepower
                  Russia's new missile boats pack huge punch
                  http://warisboring.com/articles/tiny...big-firepower/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                    Щот' дрънка фростотии, че си купил три хапартамента от счетоводна кантора на село, па сега СУВ за 70 хил. левас и модерите кълват и вярват.

Толкоз е "успял", че чак не може да мръдне от дрянуфу

П.П. Гледал ли си му миризлавите фин. отчети, които е пуснал към НАП? Откакто им фирма, няма още 35 хил. печелба за 9 години.

Веднага ДАНС/НАП трябва да му кацнат и да го питат с по 3 хил./годишно с какво ги е купувал тия неща, ако са верни?

Ама, едва ли са верни - смехуран некъф
                    Аууу, то че е мистерия що не са го баннали, си остава мистерия.
                    Ама що не е в затвора? Е това е истинския въпрос!
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                      Не знам кво стаа тука, ама що не са те баннали още, е пълна мистерия
                      Аз същия въпрос си задавам за теб ...ма ТЦ.

Коментар

Скучно ми е ...

Моркуфф, организирай мурзилята да изпеят Катюша - ще ви дам 1 гущер да си го разделите после
                        Ти нямаш един лев че долар ша давал ....тук ме разсмя яко .....

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Ама да не говориш за тоя по-доле?
                            Не знам, който се припознае

Ама, може ли на 40 години да мязат на бидони се чудя? Да им вкарат едни тестове на Купър и ако ще носят шапки за ранна пенция, поне да могат да клекнат 2 пъти без патерици да'е ...

Аа .. и по цял ден да дрънкат за ГМО ..., дет' го нямаше - ГМО-то им било криво, ръиш ли? ( демек пиндосите ).

П.П. Оправданието било като задника - всеки си го носи отзад

пример:

- Ти кат' си дебел, ко правиш в армията, бре плужак?
                            - Ъммм .... то пиндосите ме освиноха, иначе навремето даже можех вървя 200метра без почивка пеш.
                            - Е, някой пиндос ли ти тъпчеше лъжицата в зурлата, бре плазмодий? Лично дошъл за тИбя?

Е, тия паразити не спират да дрънкат за пенции, още въоръжаване и прочие. Демек, другите да висят гладни, па най-големите убитаци тръгнали да командват други, дет' то не може телесната си форма да контролира, па се рипа да ръси акъл на други.
                            Last edited by marandi; 11.10.2015, 17:34.

Коментар

Представям си тоя лилипут ( измамника ), дет' си беше пуснал снимка колко е тлъст на 40 години да тръгне да ме "защитава" от нещо.

Меко казано е пълен смях - че той тоя се търкаля, докато ходи - ама бил овенен и вече с пенция

Какой рекорд как може някой да плюска по цял ден и да заприлича на бидон. Бравас!

Същият дрънка за ГМО .... - смех, щот' няма огледало да се види.
                              Ама за кой сега става въпрос?
                              Last edited by Имхотеп; 11.10.2015, 17:25.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Скучно ми е ...

Моркуфф, организирай мурзилята да изпеят Катюша - ще ви дам 1 гущер да си го разделите после
                                Бях се затъжил за тебе, знаеш ли? Ако ти е скучно, да ти връча парцала да ми избършеш колцата, става ли?

Коментар

Working...
                                X