IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То се вижда, пикльо ( чешки евреин ) на 20 години - писал "хистори" на БГ, без да е стъпил в нея. Това съм казал и е факт от визитката му!

И сега ред сълзи и сополи от БГ матрьошките, щот' той ви изкарва тюрки по произход и това висеше доскоро на офиц. сайт на външно министерство - че българите са с тюркски произход..

Радвайте мурзилета неграмотни

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      писала съм автори, които наричаш пикльовци, ти сега бягаш ...с писатели - вземи си обясни разликата сам
      Дори и черно на бяло "собственото ти слово" не струва, не си го признаваш

А какъв е Иречек, написал "История на България", който иска да прочете тук
      https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...87%D0%B5%D0%BA
      Айде, пак. Нали ти казах, не му е присъщо да бъде порядъчен. Трол-да, разбира се. На няколко пъти, той и Импотехът злословят /и/ по мой адрес, знаеш. Поканих ги да ме дадат на прокуратурата - ослушват се. Защото, едно е да плещиш по форуми и друго-да трябва да представиш доказателства. За едното-ербап, за другото-кебап. Ей нА, колко му е и теб за "мурзилка" да обявят, и ти да станеш "бездуховна", да ..."
      "... трябва да те мачкат" и още кой знае каква марандулско-ипотехна още Изврат ще поръчат и за теб. Значи?
      Ами, пълен ИГНОР за такива, Съненце.
      Обратно към темата:
      Ако И в Турция пламне гражданска война - а там има Сили - боя се, планът на чичо Сам за дестабилизация на Европа окончателно ще победи. Колкото и велики идиоти да са от Пентагона, пак ще победят. Европа, излиза, сега се крепи от здравината и гражданското чувство на светска Турция. Какво ще стане ли? Не знам. Искрено се надявам, там да не вършеят /без/подобни субекти като ония, с които започнахме.
      Иначе лошо. Те и така, вече са навсякъде...
      Last edited by Pyramid; 11.10.2015, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
        http://www.spiegel.de/politik/auslan...a-1057235.html

Няма значение кой е атентатора ...кюрдите са виновни ! Гражданската война е в кърпа вързана !
        Лошо , ако и там се разпали война ....БФБ ептен ща цъфне .....баси и поредицата от нещастия за Българите , то не беше Гръцки фалити, Украински граждански войни , сега остана гражданска в Турция да стане
        Last edited by markoci; 11.10.2015, 21:15.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
          http://www.spiegel.de/politik/auslan...a-1057235.html

Няма значение кой е атентатора ...кюрдите са виновни ! Гражданската война е в кърпа вързана !
          Ти недей, че ще видим тогава що е то бежанци ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Не ме карай друг път да ти се ровя в мненията, никога не съм злоупотребила или излъгала за нечие мнение, за разлика от теб!!!

не е единственото, многократно в постовете плюеш наред и участници във форума, и българите, и ...кого ли не
            Не призовавай за съвест, порядъчност, добронамереност и т.н. добродетели у Марандулия. Той няма такива. Да хвърли кал - винаги. Да си признае - ще те пита "ама защо /примерно/ чорапите ти са еди-какви си", ще те нарече "измамница" и т.н. Той и клонингът му, Импотех. Не се хаби с тях. Такива и бой по китарата не ги оправя. Едно *айно, колкото повече го бъркаш, толкоз повече смърди. Случаят е патологичен.

Коментар

• The New York Times: Сирийската армия напредва убедително на запад след руските въздушни удари

Дамаск. Сирийската армия, подкрепена от съюзнически милиции, е напреднала в Западна Сирия след тежките въздушни удари, нанесени от руските ВВС, пише американският вестник The New York Times>/b>.
              Бомбардировките, инициирани от Москва, са фокусирани върху райони в провинция Хама и съседен Идлиб, където екстремистите са напреднали през последните месеци. Техните успехи заплашват правителството в Дамаск да загуби още територии на запад, включително крайбрежните, които са жизненоважни за контрола на страната, осъществяван от режима на сирийския президент Башар Асад.
              След смъртоносни сблъсъци военните и ливанската "Хизбула" поеха контрол над планински регион в провинция Идлиб, където противници на правителството в Дамаск са укрепили позициите си по протежение на магистралата, съобщава Сирийската обсерватория за правата на човека. Информацията е допълнена от държавната информационна агенция SANA, според която в хода на операцията военните са унищожили оръжия, боеприпаси и оборудване, а над 50 бунтовници са загинали при въздушните удари на Русия срещу "терористични организации" в района.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.spiegel.de/politik/auslan...a-1057235.html

Коментар

Не ме карай друг път да ти се ровя в мненията, никога не съм злоупотребила или излъгала за нечие мнение, за разлика от теб!!!

не е единственото, многократно в постовете плюеш наред и участници във форума, и българите, и ...кого ли не
                  И къде видя писател в изброените имена, за да съм ги плюл?

После вечните "сапуни": "Аз не лъжа!" - не бе ... хич

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                    Повторяю — увидеть, что именно вылетит из торпедного аппарата 533 мм никакой спутник не может, баллистической траектории у «Калибра» просто нет — ПРО такое не видит.

Торпедные аппараты стоят на кораблях, проводящих учения в самых разных морях и океанах.

В момента в който видят какво идва , вече е много късно...game over.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Това в черничкото можеш ли го показа с мой пост, което твърдиш да го видим?

Или ще къпиш кат' моркуфа дет' си мисли, че съм от Лясковец, циганин и живея в панелка, щот' двиздите му го говорят?

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      08.10.2015, 00:07
                      Не разбра ли, че цялото хистори е една огромна лъжа, бре неграмотнице?
                      ( писана преди 140 години от Австро-Унгария и Монголия ), барабар с всичките си плужеци, пардон "историци"? ( Иречек, братя Шкорпил, Златарски - все пикльовци на по 25 години, които вече пишат за "история" на БГ империя, която е на хиляди години преди тях? ). Смех ....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Аналитик: Руските кораби с крилати ракети притежават съкрушителна сила

Използването на крилатите ракети срещу „Ислямска държава” в Сирия, изстреляни от акваторията на Каспийско море (26 пуска по 11 цели), привлече вниманието на международните наблюдатели, пише за портала War is boring американският журналист и военен експерт Дейвид Екс, цитиран от РИА Новости.

Една от най-големите изненади за онези, които се интересуват от Русия, беше размерът на корабите. Те не бяха с водоизместимост повече от хиляда тона. Те са наистина малки”, казва Ерик Вертхайм, автор на 16-то издание на „Гид на световните бойни флотове на Военноморския институт на САЩ”, цитиран от Екс.

Най-малките американски кораби, които разполагат с подобно оръжие на борда си (многоцелеви крилати ракети „Томахоук” BMG 109) са разрушителите (ескадренни миноносци) „Арлей Бърк”. Пълната водоизместимост на миноносците от първа серия е 8448 тона, на втора серия – 9073 тона, а за миноносците серия IIA – 9648 тона, добавя експертът.

Американските и руските кораби с крилати ракети на борда се различават и по дължина – най-дългите кораби от проект 11661 са 102,1 метра, а дължината на корабите от проекта „Буян-М” е 74,1 метра. Дължината на миноносците „Арлей Бърк” надвишава 150 метра. Американските бойни кораби от крайбрежната зона (програма LCS – Littoal Combat Ship) също са малогабаритни, но за разлика от корабите на военноморския флот, носят на бода си само ракети с малък обсег.

Tiny Warships, Big Firepower
                        Russia's new missile boats pack huge punch
                        http://warisboring.com/articles/tiny...big-firepower/
                        Повторяю — увидеть, что именно вылетит из торпедного аппарата 533 мм никакой спутник не может, баллистической траектории у «Калибра» просто нет — ПРО такое не видит.

Торпедные аппараты стоят на кораблях, проводящих учения в самых разных морях и океанах.

Коментар

Не всяка книга написана от автор, залагащ на комерсиалността, самият той в бездуховна яма ...предполага наличие на някаква храна за духа.
                          Напротив, сам, често цитираш автори, които наричаш пикльовци и че не трябвало да се четат...
                          Това в черничкото можеш ли го показа с мой пост, което твърдиш да го видим?

Или ще къпиш кат' моркуфа дет' си мисли, че съм от Лясковец, циганин и живея в панелка, щот' двиздите му го говорят?

Коментар

• http://www.wsj.com/articles/americas...ast-1444411954
                            Yankee go home !

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Това за раздела бисери и вицове .....със самохвалство нищо не става.
                              Чакай някои друг да те похвали....ма няма брат, що ли
                              Искаш да кажеш, че класацията на книжарниците я измислям аз и я манипулирам ли?

Не е тук мястото да се дискутира ( ограничение заглавие в темата ), то се случва. По принцип БГ империя винаги се е биела с наука, култура, образование през хилядолетките и само в краен случай вадим ножа, когато някой примат иска да му набием канчето.

П.П. Затова ми стана смешно за каква духовност може да се говори точно сега ( 140 години под монголско иго ).

Пещерняци, които не могат да изпеят една песен, тръгнали да ни учат нас култура. Или някой, който не може да пише БГ език, тръгнал да развива теории как били нещата с книгите

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Духовност в България? ( взех да гледам тъпо ).
                                ...
                                Не всяка книга написана от автор, залагащ на комерсиалността, самият той в бездуховна яма ...предполага наличие на някаква храна за духа.
                                Напротив, сам, често цитираш автори, които наричаш пикльовци и че не трябвало да се четат...

Коментар

Working...
                                X