IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Е, то т'ва инфо е давано на нормални 'орица.

За нагли червени талибани струва кинти. Казах, че Роснеф и Гъзпром са най-задлъжнели, като в същото време са държавни.

Нататък се оправяй сама, нъл си ооооткрехната гледам
    Не. Написал си:
    "Жужето е друга бира, щот' всичките му предприятия са с корпоративен дълг, но в същото време държавни. "

И аз питам - Какъв е % на държавните предприятия на Жужето(твой израз) от руската икономика?"

Нормално е да информираш...всичките му предприятия ...колко са, в крайна сметка...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      а бе, стига с това дай, та дай ...туй да не е америка ...
      вземи сам потърси и дай
      Ми ти питаш, вземи ти потърси,
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тъжен ден за червените кордели ..

След жалкия опит за пореден път да охулят БГ туризъм и как едва ли не зависел само от едни северни пещерняци, последва втора греда.

Пореден отказ да се приеме реалността, че мурзилките имат да връщат доста гущери и то тази година ( държавните им предпятия ), които ги спасяват от фалит уж, но па гърмят баМките, които им поемат дълговете.

После фонд за гарантиране депозити и той няма кинти да покрива. 50% от областите са с бюджетни дефицити и не могат да връщат на бамките дълговете си.
        -------------------------------------

1. Плюем неистово БГ имеприя, за да величаем потъващото жуже?
        2. Малко повече подготовка, друзя.

Само в стил най-най-най- ... не става.

Коментар

Бързо забравяш

Сега аз искам инфо от човека, който блести с финансовите си предсказания за Русия ...
          Нека отговори на неграмотниците ... само с плюене не става

Какъв е % на държавните предприятия от икономиката на Русия?
          Е, то т'ва инфо е давано на нормални 'орица.

За нагли червени талибани струва кинти. Казах, че Роснеф и Гъзпром са най-задлъжнели, като в същото време са държавни.

Нататък се оправяй сама, нъл си ооооткрехната гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            влез в статистиката и ги има на обзор по месеци от началото на годината
            Ами, дай ги, де?

То не става само с плюене колко зле бил морския туризъм, при условие, че Софето, Пловди, Търново бележат ръст.

Сега сигурно не знаеш, че Пловдив има рекордни нощувки тази година, па е на второ/трето място.

П.П. Ти кажи какво стана с пачата ти теза, че без монголските туристи, които са скъсани вече, как щял да апокалипси родния туризъм?

Ко ста'а ...? От апокалипсис преди няколко месеца, сега тръгна да се слюнчиш, че уж имало тук-там спад по сектори/региони.

Ърмм ..?

Коментар

• България и Румъния планират присъединяване към инициативата да се разследват престъпленията на комунизма и да се потърси отговорност от виновниците. Това пише естонският вестник "Постимеес", като се позовава на агенция Балтик нюз сървис.
              Българският и румънският министри на правосъдието изразили това желание на страните си в разговор с естонския си колега на министерска среща на ЕС в Люксембург.

На 23 август, в деня, когато е бил сключен пактът Молотов-Рибентроп, представители на 8 държави - Естония, Латвия, Литва, Полша, Чехия, Словакия, Унгария и Грузия, настояха в обща декларация да бъде създаден международен орган за разследване на престъпленията на комунизма и решиха да свикат експертна група по темата, напомня изданието.

Нацистките престъпления получиха оценка в международния трибунал в Нюрнберг, но престъпленията на комунистическия режим в момента не влизат в компетенцията на никой международен орган. Затова Естония предлага такъв да бъде създаден с международно споразумение, цитира вестникът естонския министър на правосъдието Урмас Рейнсалу. Той приветствал готовността на България и Румъния да се присъединят към инициативата.
              Рейнсалу представи естонската идея пред всички свои колеги от ЕС и я придружи с молба за всестранно сътрудничество, съобщава руският електронен в. "Взгляд", като цитира РИА Новости.

По думите на Рейнсалу, бъдещото международно споразумение трябва да формулира ясна правна оценка за престъпленията на комунистическите режими в страните, подписали документа. Освен това, държавите "трябва да поемат отговорност, за да се гарантирана пострадалите от тоталитарни режими правна защита и възможност да получат обезщетение за страданията си и принудителния труд".

През юли 2009 г. Парламентарната асамблея на ОССЕ осъди в резолюция престъпленията на нацизма и на сталинизма и ги определи като двата най-мощни тоталитарни режима, по време на които се е вършел геноцид и престъпления срещу човечеството. Руската делегация нарече тази стъпка "гавра с историята", припомня "Взгляд", цитиран от БТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Mи дай някакви данни за юни и юли, да видим.
                а бе, стига с това дай, та дай ...туй да не е америка ...
                вземи сам потърси и дай

Коментар

влез в статистиката и ги има на обзор по месеци от началото на годината
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Добре де, ми няма ли и ти веднъж да дадеш някаква информация?
                    Бързо забравяш

Сега аз искам инфо от човека, който блести с финансовите си предсказания за Русия ...
                    Нека отговори на неграмотниците ... само с плюене не става

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      Ми аз и по налоле ти го казах , изкараха ръст за август , ма за предните месеци беше леш ...та на годишна база ще има минус ....

Коментар

• Главният прокурор поиска имунитетите на Сидеров и Чуколов
                        Лидерът на "Атака" ще съди МВР и прокуратурата и ще доказва, че полицията прикрива наркотрафика

Коментар

Е тия данни да не ви ги подават от мазетата на Никола Мирчев?

Я виж какво пишат от нси:
                          Ми аз и по налоле ти го казах , изкараха ръст за август , ма за предните месеци беше леш ...та на годишна база ще има минус ....
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://novanews.novatv.bg/news/view/...4%D0%B5%D0%BE/

Коментар

Въпросът ми е съвсем елементарен, особено за хора, които правят финансови прогнози за икономиката на една страна - кога ще фалира, какъв отрицателен ръст очаква, каква е задлъжнялостта...

Добре де, ми няма ли и ти веднъж да дадеш някаква информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ами, писал съм и това, понеже неграмотниците дрънчите глупости кат' разпрани.

Най-големите корпоративни дългове имат т.нар. експортни държавни предприятия, като: Роснефт, Гъзпром и прочие ...

П.П. Щот' се смях с фростата ви теза веднъж, че експорт ( енергоносители ) бил 'ногу вървежен в монголия и попитах имате ли понятие кои са най-задлъжняли?

Простено ти е на тИбя - пропуснала си ми коментар, щот' те е нямало.
                                Въпросът ми е съвсем елементарен, особено за хора, които правят финансови прогнози за икономиката на една страна - кога ще фалира, какъв отрицателен ръст очаква, каква е задлъжнялостта...

Коментар

Working...
                                X