IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    три мандата съм избиран за общински съветник, отдавна реших повече да не се кандидатирам и в тези избори съм участвал като избирател и агитатор ......това проблем ли е за теб, мъка ли усещам в думите ти
    Ми 3 мандата = 3 имота

и сега агитатор ( купувач-продавач на гласове ) = жип

П.П. Колко сте сега дрянуфу? 500 души има ли? ( т'ва сериозну )

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Значи са ти изритали задника от общинските дела...
      три мандата съм избиран за общински съветник, отдавна реших повече да не се кандидатирам и в тези избори съм участвал като избирател и агитатор ......това проблем ли е за теб, мъка ли усещам в думите ти
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

В Дряново кандидата е на независим издигнат от инициативен комитет , герб после го подкрепиха бе докерче.

Не съм се кандидатирал за тоя мандат за Об.съвет...прекалено съм зает да гледам и на живо индивиди кат теб ......
        Значи са ти изритали задника от общинските дела...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ева ли ги там как са, ама нема комунисти из нашия край - само тел. измамника, ама той се покри кат' си видя резултата - 12% за бйесипе-ту на изборите
          Добре де , нали казА вече.

Коментар

Кандидата които съм подкрепил , като съм в инициативния му комитет , води за втория тур с 43 % пред втория с 28 %

Не знам какъв малоумник трябва да е човек да си мисли че на местни избори , пък и на парламентарни избори , мнозинството от хората гласуват според вектора русофоби - русофили.....
            Офф, това не го видех, значи и ти си се прясно пребоядисал?

Коментар

Може ли аз...
              В Лясковец герб печели с 80%...
              Може , как да не може...естествено че ти , кой друг да каже от Лясковец .

Коментар

Може ли аз...
                Ева ли ги там как са, ама нема комунисти из нашия край - само тел. измамника, ама той се покри кат' си видя резултата - 12% за бйесипе-ту на изборите

Коментар

Ми и в Дряново има балотаж, герб - 41.22%,
                  Ся, интересно дали на пръчката ще му изритат задника от общинския съвет...
                  В Дряново кандидата е на независим издигнат от инициативен комитет , герб после го подкрепиха бе докерче.

Не съм се кандидатирал за тоя мандат за Об.съвет...прекалено съм зает да гледам и на живо индивиди кат теб ......

Коментар

Светни ни кво става в Лясковец де
                    Може ли аз...

Коментар

ГО отива на балотаж - герб - 43%, бсп - 12%, патр. & националисти - 10%, реф. блок - 10%, коал. за възр. - 9%.

Още не се знае кой ще е опонента, ако има балотаж - някой от 4-те с близки резултати.
                      Ми и в Дряново има балотаж, герб - 41.22%,
                      Ся, интересно дали на пръчката ще му изритат задника от общинския съвет...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        Чети бе, момче Не "за такива мисли", а за корупция:
                        https://en.wikipedia.org/wiki/James_Traficant

"In 2002, Traficant was indicted on federal corruption charges for taking campaign funds for personal use. After a two-month federal trial, on April 11, 2002, he was convicted of 10 felony counts including bribery, racketeering and tax evasion."
                        Естествено...може и опит за изнасилване , вървят.Това си го чети сам и си му вярвай...впрочем знаеш ли колко е лесно утре и ти да осъмнеш с обвинение...

Коментар

Еми да, няма го гигов да каже за Шумен, маркоци за Дряново, тлъстия измамник за ГО...
                          Ама за тях не е проблем, миналата година пак се криеха от срам след изборите, но на тях бързо им минава, бързо забравят,
                          О факушке ко стана ша гласуваш ли електронно

Коментар

ГО отива на балотаж - герб - 43%, бсп - 12%, патр. & националисти - 10%, реф. блок - 10%, коал. за възр. - 9%.

Още не се знае кой ще е опонента, ако има балотаж - някой от 4-те с близки резултати.
                            Светни ни кво става в Лясковец де

Коментар

• Кандидата които съм подкрепил , като съм в инициативния му комитет , води за втория тур с 43 % пред втория с 28 %

Не знам какъв малоумник трябва да е човек да си мисли че на местни избори , пък и на парламентарни избори , мнозинството от хората гласуват според вектора русофоби - русофили.....

Коментар

БГ матрьошките няколко дена ще мълчат, докато осмислят какво се случва с подлогите на жужето в БГ.

Ядат токати и човекът си каза, вървял си по тротоара, когато някаква тълпа се изсипала отгоре му и той въобще не е удрял никого, а тълпата го съборила на земята.

Вероятно се е спънал и докато е падал, неволно е хакнал няква бела златка между рогите без да разбере. На мен така ми се струва от записа, колкото и да го гледам, чилякът се спъна наистина
                                На тебе не ти омръзва явно да се цитираш сам и да си приказваш /с Импотеха/ сам.
                                Въобще ама не са ми интересни идиотиите на някого си , а опитите ти да ползваш за пропаганда тоя материал са нескопосани като всичките версии / исторически и политически/, дето изсипваш тука .

Коментар

Working...
                                X