тоя факт явно те прави безумно щастлив щот на мен ми е безразлично това.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеКлета и кисела баба позитания, на някои места се зззбогува и с третото място
Офф, много гербер, много нещо ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Тоя за паницата с медец ще продаде и жена си
Както беше казал някои ....самотата в спалнята ражда безумия ! Наблюдаваме го в твое лицеНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи наритали са те оттам, а пък ти си разправай каквото си искаш,
Предните избори се напиняше за АБВ, по-предните за Атака, по-предните и по-предните за БСП.
Тоя за паницата с медец ще продаде и жена си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи наритали са те оттам, а пък ти си разправай каквото си искаш,
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеАми те тея работи си стават ежедневно в най най демокрацията Америка...няма нужда да ходиш в северна Корея , тъй че спи спокойно...има кой да помисли и за тебе.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениекакъв факт ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе бе, питах те колко е сега дрянуфу? 500 души има ли още?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМи 3 мандата = 3 имота
и сега агитатор ( купувач-продавач на гласове ) = жип
П.П. Колко сте сега дрянуфу? 500 души има ли? ( т'ва сериозну )
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениедаааа .....яд ли те е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ що мъка, констатирам факти...
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМи 3 мандата = 3 имота
и сега агитатор ( купувач-продавач на гласове ) = жипНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениетри мандата съм избиран за общински съветник, отдавна реших повече да не се кандидатирам и в тези избори съм участвал като избирател и агитатор ......това проблем ли е за теб, мъка ли усещам в думите ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеОфф, това не го видех, значи и ти си се прясно пребоядисал?
Аиде стига с това пещерно мислене......кмета трябва да върши работа , не ме интересува ама хич дали е русофил или русофоб.....между впрочем моя фаворит се оказа путинофил пък Герб го подкрепиха , но това е без значение....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар