Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
коки
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеАу ти сега ли чак го установи бре другарю КарлосЗа това тук преди години апелирах ,ама каква полза? Деградиралият и зомбиран народ си харесват псеводо демокрацията .И колкото по им го вкарват политиците ,толкова по -хубаво му става.Друго обяснение нямам ,щом като не искат да се смени статуквото .
Що се касае до това дали чак сега съм го установил - не, не е сега, а преди повече от 20 години. И ще ти кажа нещо на уше. Тогава участвах в създаването на законопроекта за обявяването на БКП и нейните правоприемници за престъпни партии. На практика това щеше да обяви БСП за противозаконна партия и щеше да доведе до забраната й. Но не било писано. Законопроектът срещна свирепа съпротива. Беше гласуван чак през 2000 г. от 38-то Народно събрание и то толкова обезобразен и смекчен, че ние, създателите му не можахме да го познаем.
И още нещо- народът нищо не може да направи за смяна на статуквото, защото статуквото е заложено в Конституцията. Необходимо е свикването на ново Велико народно събрание и изработването на нова Конституция.
ПП. Надявам се, че знаеш що е статукво и с какво се характеризира то в съвременния политически живот. За всеки случай да ти кажа, че дори пълна смяна на политическите партии в Парламента няма да доведе до смяна на статуквото при сега действащата Луканова Конституция.
Политиката, драга ми Коки, е сложна материя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеКак ме разконспирира? Баща ми беше организационен работник в ОК на БКП, а майка ми цял живот честно изкара на пропуска в Комитета. Аз бях старшина и се пенсионирах на 41 години. Но преминах на правилната страна. Еволюирах, така да се каже. Не можеш да ми отнемеш правото да се променя. Все пак онази песен, "Промяната на вятъра" е написана и за такива като мен.
Редакция. "Промяната на вятъра" да се чете "Вятърът на промяната".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ сигурно платиха дълговете?А?Що не вземеш да се скриеш явно или си крадец от Костовите орди или родителите ти са такива.Я ми кажи четирите малко блока на Козлодуй губещи ли бяха?Нефтохим?
Редакция. "Промяната на вятъра" да се чете "Вятърът на промяната".Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ сигурно платиха дълговете?А?Що не вземеш да се скриеш явно или си крадец от Костовите орди или родителите ти са такива.Я ми кажи четирите малко блока на Козлодуй губещи ли бяха?Нефтохим?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЕдно от добрите дела, които Костов извърши ( а те са много), беше да закрие губещите предприятия. Същите, за които реват, че били продадени за 1 лев. Само дето пропускат да уточнят, че ги купиха с огромните им дългове. А за да съществуват ТКЗС, трябваше да бъде проведена национализация. Той Пешо няма как да симпатизира на подобни действия, защото пряко е засегнат от тях. И сега щеше да си клати някъде краката - да речем, в Нефтохима в Плевен. А иначе ще си праща децата в еврогейския съюз, а не в Русия. Той не би ги пратил на Запад, ама като седесарите изпортиха всичко, от немай къде го прави. Ех, объркани душици. Не виждат най-простите причинно-следствени връзки, не ги разумяват. Тежък им е животът. Някак шизофренно идва - с Русия, ама моите в Германия, Англия.
Коментар
-
Държавата ще национализира 78 декара частни имоти край плажа ”Корал”
http://www.mediapool.bg/darzhavata-s...ews233063.html
Браво, Реформатори, Продължавайте да прочиствате Авгиевите обори в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЕдно от добрите дела, които Костов извърши ( а те са много), беше да закрие губещите предприятия. Същите, за които реват, че били продадени за 1 лев. Само дето пропускат да уточнят, че ги купиха с огромните им дългове. А за да съществуват ТКЗС, трябваше да бъде проведена национализация. Той Пешо няма как да симпатизира на подобни действия, защото пряко е засегнат от тях. И сега щеше да си клати някъде краката - да речем, в Нефтохима в Плевен. А иначе ще си праща децата в еврогейския съюз, а не в Русия. Той не би ги пратил на Запад, ама като седесарите изпортиха всичко, от немай къде го прави. Ех, объркани душици. Не виждат най-простите причинно-следствени връзки, не ги разумяват. Тежък им е животът. Някак шизофренно идва - с Русия, ама моите в Германия, Англия.
Всичко е следствие от осъзнатия, но не искащ да бъде приеман провал в собствения им живот. Те вече нямат физическо време за рестарт, за ново начало. Децата им имат и за това те инстинктивно ги пращат там където ще имат шанс - далеч от голямата им любов руслямия.
Пълни нещастници.
Коментар
-
Едно от добрите дела, които Костов извърши ( а те са много), беше да закрие губещите предприятия. Същите, за които реват, че били продадени за 1 лев. Само дето пропускат да уточнят, че ги купиха с огромните им дългове. А за да съществуват ТКЗС, трябваше да бъде проведена национализация. Той Пешо няма как да симпатизира на подобни действия, защото пряко е засегнат от тях. И сега щеше да си клати някъде краката - да речем, в Нефтохима в Плевен. А иначе ще си праща децата в еврогейския съюз, а не в Русия. Той не би ги пратил на Запад, ама като седесарите изпортиха всичко, от немай къде го прави. Ех, объркани душици. Не виждат най-простите причинно-следствени връзки, не ги разумяват. Тежък им е животът. Някак шизофренно идва - с Русия, ама моите в Германия, Англия.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА как клептоманите от СДС начело а мавъра от Драгалевци унищожиха селското стопанство промишлеността и изгониха два милиона българи от Родината тях какво да ги правим
Ако "мавъра" бе причината за тяхната емиграция, защо бекапету, де(пе)ту, атакетУ и дргугите присъдружни комуноруски партии правят ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО да не им дадат право да гласуват (освен на турските "емигранти" на де(пе)сетУ де)?
За всички е ясно, че при едно изчистване на списъците от мъртвите души, ограничаване на възможността за двойно, тройно и десеторно гласуване на турски граждани и въвеждане на електронното гласуване, бекапету, заедно с депесетУ и откровенните рушняци от атака няма да помиришат власт повече.
Последната коалиция между тези НЕбългарски партии ще се наблюдава сега при гласуването за промени в конституцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеАу ти сега ли чак го установи бре другарю КарлосЗа това тук преди години апелирах ,ама каква полза? Деградиралият и зомбиран народ си харесват псеводо демокрацията .И колкото по им го вкарват политиците ,толкова по -хубаво му става.Друго обяснение нямам ,щом като не искат да се смени статуквото .
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеБи могло и да започне, но темата е за политика, а не за това, как комунягите затриха българското село. То не бяха ТКЗС, АПК, концепции, Странджа-Сакар обезлюдени, пари и коли без ред, ако се върнеш на село, бригади в колхозите от студенти, ученици, задържани след набора войници, зъболекари и доктори, зарязали кабинетите на бране на домати, водени от 70 годишни текесарски звеноводи... Край нямат простотиите болшевишки и само насилственото задържане в "селищните системи" забави бягството от соцТКЗСАПК рая. Що не си траете, а си вкарвате сами автоголове?
Коментар
-
Би могло и да започне, но темата е за политика, а не за това, как комунягите затриха българското село. То не бяха ТКЗС, АПК, концепции, Странджа-Сакар обезлюдени, пари и коли без ред, ако се върнеш на село, бригади в колхозите от студенти, ученици, задържани след набора войници, зъболекари и доктори, зарязали кабинетите на бране на домати, водени от 70 годишни текесарски звеноводи... Край нямат простотиите болшевишки и само насилственото задържане в "селищните системи" забави бягството от соцТКЗСАПК рая. Що не си траете, а си вкарвате сами автоголове?Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/331829
Колко мъртви села има в България
Населените места в България, в които няма нито един жител, са 164 към 31 декември 2014 г., съобщи Националният статистически институт.
За 26 години демокрация, толкова, след още 26 ще закрием Бг
А и плюенето да започне сега
Коментар
Коментар