If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дрънканици на... Можеш да продължиш: Дрънканици на фуражка, чиито политически хоризонти стигат до това, с което Закапече-то му е пълнил подфуражното пространство.
Ти на коя от тях си член....че така ги презентираш....
Дрънканици на ..... Че в България не можеш да намериш и 10 души извън професионалните политолози, които да могат да назоват и 5 партии от двата файтона партии-фантоми, които ядат от паничката на БСП. Ква коалиция, кви пет лева.
Даже и ти не можеш без справка в нета.
Дрънканици на... Можеш да продължиш: Дрънканици на фуражка, чиито политически хоризонти стигат до това, с което Закапече-то му е пълнил подфуражното пространство.
Хайде стига с това БСП! Социолозите злоупотребяват с търпението на хората. БСП са един файтон хора и ако са сами трудно ще прескочат бариерата. Тези 12,2% са за коалиция от 13 партии. ТРИНАДЕСЕТ. Почти половината от тези 12% са за двете цигански партии в коалицията. Останалите 6-7% са за другите 11 партии, между които и БСП, а средната възраст на избирателите й, според Юрий Асланов е 68 г.
Крайно време е социолозите да започнат да наричат нещата с истинските им имена и да престанат да манипулират чичо ми на село.
Дрънканици на ..... Че в България не можеш да намериш и 10 души извън професионалните политолози, които да могат да назоват и 5 партии от двата файтона партии-фантоми, които ядат от паничката на БСП. Ква коалиция, кви пет лева.
Даже и ти не можеш без справка в нета.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Седем 7 години от 2007 насамвсе едно и също - ГЕРБ бие БСП на които и да е избори
Опа забарвих и тези през 2005 в София - станаха девет 9 години
Хайде стига с това БСП! Социолозите злоупотребяват с търпението на хората. БСП са един файтон хора и ако са сами трудно ще прескочат бариерата. Тези 12,2% са за коалиция от 13 партии. ТРИНАДЕСЕТ. Почти половината от тези 12% са за двете цигански партии в коалицията. Останалите 6-7% са за другите 11 партии, между които и БСП, а средната възраст на избирателите й, според Юрий Асланов е 68 г.
Крайно време е социолозите да започнат да наричат нещата с истинските им имена и да престанат да манипулират чичо ми на село.
Барбарон ,
какавото и да пусна в този форум ще е субективно...
В момента форума е настроен срещу правителството зарада ПФ , дълга , АДСИЦ , увеличаване таксите на ИП и заради Горанов, като финансов министър ..
Иначе кка ще си обясниш изследвания ,където между 50 и 70 са против това правителство и то да управлява....
и то крайно десни....
Прочети предното поръчково изследване на борянка от вчера и днешното на лилето и ще видиш интересни неща...
Ако то е истина дай да ходим на предсрочни че ми писна от мутри ,ренегати и реститути...
само че нещо не искат.... Никой не иска....
Защо ли....
Според проучване на Алфа Рисърч, проведено в периода 7-15 април 2015г., на парламентарни избори, ако се проведат сега, 22,4 % биха гласували за Герб, 10,2 % за БСП, 7 % за ДПС, 5,8 % за Реформаторски блок, 5,7 % за Патриотичен фронт, 3,1 % за Атака, 2,2 % за АБВ..., 36,5 % няма да гласуват. Смятам, че на следващите избори никой няма да гласува за БСП. В община Несебър вече два поредни мандата БСП няма нито един общински съветник. Нека никой никога да не гласува за БСП.
Ако на следващите избори има 33% който да гласуват ,ще е добре.... и ГЕРБ ще ги загуби ,въпреки поръчковото проучване на Борянка....
Хем правителството се ползва с 23% хем е стабилно....
Даже и поръчковите медии вече не го коментират ..защото рейтинга на управлението е по слаб и от на Орешарски....а подкрепата е нулева...
Това управление не се припрпознава нито от избирателите на АБВ ,нито от ПФ нито от РБ....даже и от ГЕРБ....който губят над 7% за два месеца....
Даже и Борянка го признава под сурдинка ,но заповедта е че е стабилно и ще изкара 10 години....
...
При 62 % недоволни от праветелството за кой ще гласуват при задължително за ,за кой...питам...
Феодализъм в действие Кметът на Галиче спешно разпродава земи, за които е разследван
Въпреки че срещу него тече разследване за незаконно придобити земеделски имоти, кмета на врачанското с. Галиче Ценко Чоков спешно продава ниви. В края на миналата седмица скандално известния управник е продал чрез нотариус Геновева Христова в Бяла Слатина 300 дка за около 250 хиляди лв., научи "24 часа". Чоков е подготвил още 200 дка за продажба и очаква тези дни сделката да бъде изповядана.
Кметът на Галиче е разследван от прокуратурата след множество сигнали за придобиване на земеделски имоти чрез изнудване на собствениците и фалшиви пълномощни от арендатори. Заради проточилото се разследване в началото на март т.г. главният прокурор Сотир Цацаров прати екип на ВКП на провери ня място цялостната дейност на прокуратурата в Бяла Слатина и събраните доказателства срещу Чоков.
Заради фактическата и правна сложност на казуса окръжният прокурор на Враца Десислав Начков пък поиска делото срещу Чоков да бъде поето от Националната следствена служба. . Досъдебно производство е образувано и срещу Цветелина Нелова, с която селския управник живее без сключен брак. Тя е вписана като собственик на голяма част от придобитите чрез рекет и фалшиви пълномощни ниви в района.
Съучастник в заграбването на земеделски имоти с неизяснени наследници от Чоков и семейството му е и местния активист на ДПС Мехти Касъмов, който в момента излежава присъда за източването на зърно от държавния резерв. Според разследването кмета на Галиче е успял заедно с Касъмов и други съдружници да придобие по незаконен начин хиляди декари обработваема земя в няколко врачански села. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4723354
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Пламен Пасков: В България няма реално национално правителство
20 Април 2015 | 17:24 | Агенция "Фокус"
Пламен Пасков: В България няма реално национално правителствоСнимка: Информационна агенция "Фокус"
Москва. България няма реално национално правителство, а вместо него държавата се управлява от българоезични чуждестранни наемници. Това заяви писателят Пламен Пасков в интервю за „Правда“. По думите на автора смяната на политическата система след 1989 г. е изключила възможността за избор.
„Ние всички вярвахме, че отиваме от добро към по-добро. (…) Избор има, когато избирам между ябълки, круши и праскови. А когато ме приканват да избера между свински, кучешки и кравешки биологични произведения – това не е избор. А системата на избори в България е именно такава. Дори по-лоша, защото процесът на изборите трябва да се вижда като в аквариум, а при нас той се случва като в черна кутия“, коментира Пасков.
Този процес е започнал в началото на 90-те години и България не е изолиран случай. Пасков посочи Съединените щати като главен подбудител на т.нар. цветни революции, които са проведени в десетки държави за последните 25 години.
Превод и редакция: Тереза Герова
Има си хас за мурзилака ветеринара от Димитровград , САЩ да не са виновни.
Според проучване на Алфа Рисърч, проведено в периода 7-15 април 2015г., на парламентарни избори, ако се проведат сега, 22,4 % биха гласували за Герб, 10,2 % за БСП, 7 % за ДПС, 5,8 % за Реформаторски блок, 5,7 % за Патриотичен фронт, 3,1 % за Атака, 2,2 % за АБВ..., 36,5 % няма да гласуват. Смятам, че на следващите избори никой няма да гласува за БСП. В община Несебър вече два поредни мандата БСП няма нито един общински съветник. Нека никой никога да не гласува за БСП.
Пламен Пасков: В България няма реално национално правителство
20 Април 2015 | 17:24 | Агенция "Фокус"
Пламен Пасков: В България няма реално национално правителствоСнимка: Информационна агенция "Фокус"
Москва. България няма реално национално правителство, а вместо него държавата се управлява от българоезични чуждестранни наемници. Това заяви писателят Пламен Пасков в интервю за „Правда“. По думите на автора смяната на политическата система след 1989 г. е изключила възможността за избор.
„Ние всички вярвахме, че отиваме от добро към по-добро. (…) Избор има, когато избирам между ябълки, круши и праскови. А когато ме приканват да избера между свински, кучешки и кравешки биологични произведения – това не е избор. А системата на избори в България е именно такава. Дори по-лоша, защото процесът на изборите трябва да се вижда като в аквариум, а при нас той се случва като в черна кутия“, коментира Пасков.
Този процес е започнал в началото на 90-те години и България не е изолиран случай. Пасков посочи Съединените щати като главен подбудител на т.нар. цветни революции, които са проведени в десетки държави за последните 25 години.
Как ме разконспирира? Баща ми беше организационен работник в ОК на БКП, а майка ми цял живот честно изкара на пропуска в Комитета. Аз бях старшина и се пенсионирах на 41 години. Но преминах на правилната страна. Еволюирах, така да се каже. Не можеш да ми отнемеш правото да се променя. Все пак онази песен, "Промяната на вятъра" е написана и за такива като мен.
Редакция. "Промяната на вятъра" да се чете "Вятърът на промяната".
Коментар