Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Великият Обама. Представете си Путин, ако беше на неговото място и дали списанието нямаше да се закрие след 2 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе пише кои са? Защо си мисля, че ще са свързани с БКП?? С комунистите!
Не пише и не се разбира, освен предположенията в коментарите под статията. Но в параламента очевидно се знае.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНаши олигарси купили остров на Малдивите и банка в Аржентина
http://frognews.bg/news_101683/Nashi...a-v-Arjentina/The strongest stand last.
Коментар
-
Наши олигарси купили остров на Малдивите и банка в Аржентина
http://frognews.bg/news_101683/Nashi...a-v-Arjentina/“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Тоя дет' ви "асвабади", то българин не остана след това, бре.
Волга Българите били татари, Бесарабските българи - гагаузи, Кримските българи ги разселиха в Сибир да измрат, Украйна Българите ги пернаха с Голодомор.
Българите на Кубер в Македония ги направиха на "македонци" и им измислиха език даже.
Всичко това от "асвабадителите", дет' ви изкараха тюрки.
П.П. БГ матрьошките сте нагли, бездуховни нещастници и Господ ще раздаде нужното!
На първо време да ви шибат хъхряците, за българи точно вие ( червени кордели ) нямате право да се обаждате
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеЕ холан сега , ти нали не признаваше освобождението на България от турско робство , за какви мекерета пишеш , ти си такъв !
Русото си бачка
П.П. Питах защо тия, които са ви "асвабадили" от 1945г до 2014г. ви бяха наложили по всички учебници и текстове на държавни институции, че сте тюркски произход?
На три поколения евахте майката да ги лъжете и да ги карате да се отричат, че са българи - ти ми дуднеш тук за "асвабаждение". Ама, ай мерси, бре тюрк!Last edited by marandi; 11.11.2015, 01:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАко ставаше с гледане, всеки в България щеше да е Леонал Меси, ама сфищофската академия откъде да знае какви фростотии ръси?
'ногу ми е кеф и на мИня как червените кордели доброволно се отказват от петолъчката, сърпа и чука.
До преди сто години били турски мекерета, после станаха сАветски, а днес вече юрогейски ( да се свети името на фондовете )
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеГледам Лясковския готвач , освен пишман историк станал и пишман генетик ....
'ногу ми е кеф и на мИня как червените кордели доброволно се отказват от петолъчката, сърпа и чука.
До преди сто години били турски мекерета, после станаха сАветски, а днес вече юрогейски ( да се свети името на фондовете )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеВиете ли мурзиля?
Вийте дорде можете, ох колко ми е кеф като ви чета...
Между другото изкам да попитам Измамника нещо - абе какво означава подписа ти? Сигурно ще да е нещо много умно дето само мурзилките го разбират?
Вие ибрикчиите нямате такива работи.
Коментар
Коментар