Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯ да обясниш едно време как лошите руснаци при акта в театъра убиха 15-20 терориста и 130човека, а сега добрите франсета убиха само 4 терориста и 112 човека. Доколкото си спомням тогава точно ти оплюваше лошите руснаци, а сега ще похвалиш ли добрите франсета
Моя текст под картинката беше "Гатанка: Какво виждате на картинката "
Как направи връзка между каринката и руснаците ? Какво видя ти ?Last edited by barbaron; 14.11.2015, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГ----к
Ето ти филма за добрите руснаци: https://www.youtube.com/watch?v=4UuTv8zFyYQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯ да обясниш едно време как лошите руснаци при акта в театъра убиха 15-20 терориста и 130човека, а сега добрите франсета убиха само 4 терориста и 112 човека. Доколкото си спомням тогава точно ти оплюваше лошите руснаци, а сега ще похвалиш ли добрите франсета
Ето ти филма за добрите руснаци: https://www.youtube.com/watch?v=4UuTv8zFyYQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеС вълнуващите неща в Париж се занимават истински Президент, Полиция, Армия, Съдебна власт.
Ужасното е, че с вълнуващите неща другаде се занимават тези от картинката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТцъ, това ценна книга - диагноза много интересна, обявявам търг.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНа кои науки си кандидат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеПо здравна каса ще си ги вземеш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНа кои науки си кандидат?
Я кажи кой свали самолетите ?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКолку плащаш? Диагнозата готова, чакам осребряването. Кандидат доктор съм..... на науките..... ама съм само кандидат, дори доктор хонорис кауза не съм.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ днес е като вчера погода да'ева:
Масква - 0 градуса
БГ империя - солнечно ( 22 градуса на сянка )
Какво друго му остава на един пещерняк, докато цапа из калта всеки ден, освен да дудне, че е най-най-най- ...
А старата столица киев я прескачаш нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКолку плащаш? Диагнозата готова, чакам осребряването. Кандидат доктор съм..... на науките..... ама съм само кандидат, дори доктор хонорис кауза не съм.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаистина нямам обяснение защо модераторите го държат- може би е един от тях, или работи за сайта???????
Но всички пишат по политически теми, а само той си шпреха за империя каквато сме нямали- имали сме царство, но не и империя, но той се води по това което е учил-уикипедия и си развива някакви свои тези, сам си опонира и си води дискусията. Според мен това е раздвоение на личността/шизофрения/, има ли доктор да го прегледа от форума, аз ще платя прегледа.
Наистина е неспасяем
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНапротив, единственото което липсва е само желание.
Със съвременните дронни технологии това не е никакъв проблем.
Няма нужда от кой знае каква жива сила за охрана....при това подкупна често.
Могат да бъдат упоявани на място....дори и стерилизирани...поне да се пусне слух
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеАре не се прави на оригинален, ти сам обясняваше че живеееш с баща си в панелката му и не си женен през времената когато се изявяваше основно в темата за готвене ......после осъзна че не изглежда героично и взе да се притесняваш от самопризнанията си ...някак не върви хем да се мислиш за БГ император , хем да немаш кинти даже собствена панелка да си купиш
Коментар
Коментар