IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Ясно искаш от вимето на науката да са цоца
    Че тя в България за друго не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Я да обясниш едно време как лошите руснаци при акта в театъра убиха 15-20 терориста и 130човека, а сега добрите франсета убиха само 4 терориста и 112 човека. Доколкото си спомням тогава точно ти оплюваше лошите руснаци, а сега ще похвалиш ли добрите франсета
      Чудна работа
      Моя текст под картинката беше "Гатанка: Какво виждате на картинката "
      Как направи връзка между каринката и руснаците ? Какво видя ти ?
      Last edited by barbaron; 14.11.2015, 15:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Г----к
        Ето ти филма за добрите руснаци: https://www.youtube.com/watch?v=4UuTv8zFyYQ
        Аз не искам филм за добрите руснаци, искам филм за добрите франсета които избиха 112 свои граждани в театъра. Хайде парцалев, да чуя одата на радостта

Коментар

Я да обясниш едно време как лошите руснаци при акта в театъра убиха 15-20 терориста и 130човека, а сега добрите франсета убиха само 4 терориста и 112 човека. Доколкото си спомням тогава точно ти оплюваше лошите руснаци, а сега ще похвалиш ли добрите франсета
          Г----к
          Ето ти филма за добрите руснаци: https://www.youtube.com/watch?v=4UuTv8zFyYQ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            С вълнуващите неща в Париж се занимават истински Президент, Полиция, Армия, Съдебна власт.
            Ужасното е, че с вълнуващите неща другаде се занимават тези от картинката

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Тцъ, това ценна книга - диагноза много интересна, обявявам търг.
              Ясно искаш от вимето на науката да са цоца
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                На кои науки си кандидат?
                А.... тука ма фана. Нааааа... всеобщите науки за личността и безличността.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  По здравна каса ще си ги вземеш !!!
                  Тцъ, това ценна книга - диагноза много интересна, обявявам търг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    О бакшиш мараба, стой си там, че тука твоего брата му дигат патента.
                    Я кажи кой свали самолетите ?

Коментар

Колку плащаш? Диагнозата готова, чакам осребряването. Кандидат доктор съм..... на науките..... ама съм само кандидат, дори доктор хонорис кауза не съм.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        И днес е като вчера погода да'ева:

Масква - 0 градуса
                        БГ империя - солнечно ( 22 градуса на сянка )

Какво друго му остава на един пещерняк, докато цапа из калта всеки ден, освен да дудне, че е най-най-най- ...
                        Масква не е ли и тя към империята???
                        А старата столица киев я прескачаш нещо

Коментар

Колку плащаш? Диагнозата готова, чакам осребряването. Кандидат доктор съм..... на науките..... ама съм само кандидат, дори доктор хонорис кауза не съм.
                          По здравна каса ще си ги вземеш !!!

Коментар

Наистина нямам обяснение защо модераторите го държат- може би е един от тях, или работи за сайта???????
                            Но всички пишат по политически теми, а само той си шпреха за империя каквато сме нямали- имали сме царство, но не и империя, но той се води по това което е учил-уикипедия и си развива някакви свои тези, сам си опонира и си води дискусията. Според мен това е раздвоение на личността/шизофрения/, има ли доктор да го прегледа от форума, аз ще платя прегледа.
                            Наистина е неспасяем
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Напротив, единственото което липсва е само желание.
                              Със съвременните дронни технологии това не е никакъв проблем.
                              Няма нужда от кой знае каква жива сила за охрана....при това подкупна често.
                              Могат да бъдат упоявани на място....дори и стерилизирани...поне да се пусне слух
                              Ще те броят нацист. Нема как стане. Без човешка намеса си е като "Модерни времена" с Чаплин. Не може се обработват на конвеир.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Аре не се прави на оригинален, ти сам обясняваше че живеееш с баща си в панелката му и не си женен през времената когато се изявяваше основно в темата за готвене ......после осъзна че не изглежда героично и взе да се притесняваш от самопризнанията си ...някак не върви хем да се мислиш за БГ император , хем да немаш кинти даже собствена панелка да си купиш
                                Къде е тази тема да чета и да се смея малко. И между другото не само за панелка няма кинти, ами молеше факи за 500лв и той го нарита директно- смях

Коментар

Working...
                                X