IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    http://www.ilgiornale.it/node/1194425

Berlusconi accusa l'Ue: "È in mano a incapaci"
    Il leader di Forza Italia: "Sono mesi e mesi che il presidente Putin sollecita l’attivazione di una coalizione con l’Unione Europea.

Берлускони директно обвинява ръководството на ЕС в некадърност, като подчертава че от месеци Путин настоява за коалиция с ЕС срещу тероризма .

Можете да му вярвате...не е "червена кордела" .
    Той да ми заеме за негова сметка няколко лолитки, пък ми дреме какъв е.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• http://www.ilgiornale.it/node/1194425

Berlusconi accusa l'Ue: "È in mano a incapaci"
      Il leader di Forza Italia: "Sono mesi e mesi che il presidente Putin sollecita l’attivazione di una coalizione con l’Unione Europea.

Берлускони директно обвинява ръководството на ЕС в некадърност, като подчертава че от месеци Путин настоява за коалиция с ЕС срещу тероризма .

Можете да му вярвате...не е "червена кордела" .

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Чакай че не ми стана ясно да ми го разясниш още веднъж,
        Значи монголците потомци на чингиз хан, ще пресекът русия или китай/ според кой накъде хване/ и пътеп пътеп до москва и оттам към бг царството/ не знам защо го наричаш империя, император по добре ли звучи от цар/ и от там към европата.
        Те големи абдали тез монголци бе, защо не хванат самолета и цоп във брюксел- града голяма, баш у центра на европата
        Ще ти обясня, бре ( нали Обонго ми плаща по 100 гущерос на пост, дебелата Меркел по 50 ойрос, па японския император по 10 хил. йенас )

През 12-13в започва саморазпадане на колонията на БГ империя, която днес наричаш масква - започва необратим процес на делене на феодалчета, с територия, колкото дрянуфу и толкоз население.

За сравнение - масква става град през 11 век, като представлява гори, блата и дървени колиби с ок. 5000 души. До този момент там не е живеел никой, щото няма толкоз фрост чиляк в света да се родил, че да ходи да живее в блато на 3 градуса целзий ( средна годишна темепература ).

Масква изгрява на хоризонта, когато е избрана за главен бирник на останалите рушки княжества/феодалства ( като ранг по него време масква е с титла херцог - демек дрянуфска селска съчка, която от малко зелено гущерче мИчтае да стане голем зелен крокодил ).

След 300 години монголски васалитет ( робство, както ти е удобно ), нишката с европейската цивилизация е завинаги скъсана и техния манталитет е променен на азиатски до наши дни.

Имат няколко жалки проблясъка за европейска ориентация при Петър Фелики и Елцин, всичко останало е азиатско настроено и затова толкова много мразят Европа и непрекъснато искат да я унищожат.

Мичтътъ на някой селтик, който гази в калта и живее на майната си е такава. На мен ми е шибано и мразя всеки ден от живота си, че живея като пещерняк ... защо и на другите да не им гадну?

П.П. Да се върнем на погода:

В БГ империя сегодня опять 22 градуса ( на сянка ).

'ногу ми е кефф като се сетя, че в Масква са тюмани и е 0 градуса

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Знаех си...

Сериозно питах, с интерес те чета, особено споровете ви с маранди
          Че има го в профила ми. Историк съм. И с други науки се занимавам по дилетантски.

Коментар

• А, пропуснал съм, рано ми за пенция, не съм от тия с привилегиите. Ще бъхтам до 67, живот и здраве. Пък българе не плюя, само ги закачам... къде им мястото, ама те все се откачат или откачат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              А.... тука ма фана. Нааааа... всеобщите науки за личността и безличността.
              Знаех си...

Сериозно питах, с интерес те чета, особено споровете ви с маранди
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                А, що бре?

Раздуй некой лаф за величественото дрянуфу и клошарския Пари. Не забравяй да вкараш некое лафче колко са напред тия от дрянуфу, па колко са зле абдалите в Пари, дет' разнасят пици

П.П. Чакаш ли още пенция некой да ти даде? ( с т'ва непрестанно плюене по българи ). Чакай! Надеждата умирала паследна
                Маранде, нещо ме бъркаш, бе, човек. Какво Дрянофо ти се привижда. Родата ми изцяло от Южна България. Я изгледай фидеото, де ти го пуснах, се напълниш с лафове и се вдъхновиш за нови изцепки.

Коментар

• Да поздравим Марандето със сто манголские мудрости:
                  https://www.youtube.com/watch?v=7kXF_xbAbtE

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    спрат опита за поредно монголско нашествие от масква към юръп
                    Чакай че не ми стана ясно да ми го разясниш още веднъж,
                    Значи монголците потомци на чингиз хан, ще пресекът русия или китай/ според кой накъде хване/ и пътеп пътеп до москва и оттам към бг царството/ не знам защо го наричаш империя, император по добре ли звучи от цар/ и от там към европата.
                    Те големи абдали тез монголци бе, защо не хванат самолета и цоп във брюксел- града голяма, баш у центра на европата

Коментар

Влизам ти в положението, де. То не че мойто дередже по.добро в момента откъм грижи.
                      А, що бре?

Раздуй некой лаф за величественото дрянуфу и клошарския Пари. Не забравяй да вкараш некое лафче колко са напред тия от дрянуфу, па колко са зле абдалите в Пари, дет' разнасят пици

П.П. Чакаш ли още пенция некой да ти даде? ( с т'ва непрестанно плюене по българи ). Чакай! Надеждата умирала паследна

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Как да не ти завиди човек
                        Влизам ти в положението, де. То не че мойто дередже по.добро в момента откъм грижи.

Коментар

Масква не е ли и тя към империята???
                          А старата столица киев я прескачаш нещо
                          Масква е наша до нашествието на монголците, това което я спасява е 30 годишната епична война на Волга БГ и горските блата, където не може да влезе конницата на монголите.

След това Масква вече е монголска и БГ империя губи династичната си линия малко след Иван Грозника, а последен е Годунов.

Оттам насетне Монголия е неква експериментална площадка за разни лилипутски версии за Пан славянство, Маркс/Енгелс и прочие смехории.

П.П. Укрите скоро ще се освестят, че пълен разцвет са имали при БГ империя и ще си сменят името тоже. В момента добре, че са те, за да спрат опита за поредно монголско нашествие от масква към юръп

Коментар

Остави го Барбарона, скрил се под масата човека, щрака на лаптопа и чека да отменят извънредното положение. Не им е лесно там в убавия Пари.
                            Как да не ти завиди човек

Коментар

Аз не искам филм за добрите руснаци, искам филм за добрите франсета които избиха 112 свои граждани в театъра. Хайде парцалев, да чуя одата на радостта
                              Остави го Барбарона, скрил се под масата човека, щрака на лаптопа и чека да отменят извънредното положение. Не им е лесно там в убавия Пари.

Коментар

Аз не искам филм за добрите руснаци, искам филм за добрите франсета които избиха 112 свои граждани в театъра. Хайде парцалев, да чуя одата на радостта
                                И----е, чуй интервютата на останалите живи франсета в театъра и ще разбереш кой-кого

Коментар

Working...
                                X