Първоначално изпратено от ing5rov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.ilgiornale.it/node/1194425
Berlusconi accusa l'Ue: "È in mano a incapaci"
Il leader di Forza Italia: "Sono mesi e mesi che il presidente Putin sollecita l’attivazione di una coalizione con l’Unione Europea.
Берлускони директно обвинява ръководството на ЕС в некадърност, като подчертава че от месеци Путин настоява за коалиция с ЕС срещу тероризма .
Можете да му вярвате...не е "червена кордела" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЧакай че не ми стана ясно да ми го разясниш още веднъж,
Значи монголците потомци на чингиз хан, ще пресекът русия или китай/ според кой накъде хване/ и пътеп пътеп до москва и оттам към бг царството/ не знам защо го наричаш империя, император по добре ли звучи от цар/ и от там към европата.
Те големи абдали тез монголци бе, защо не хванат самолета и цоп във брюксел- града голяма, баш у центра на европата
През 12-13в започва саморазпадане на колонията на БГ империя, която днес наричаш масква - започва необратим процес на делене на феодалчета, с територия, колкото дрянуфу и толкоз население.
За сравнение - масква става град през 11 век, като представлява гори, блата и дървени колиби с ок. 5000 души. До този момент там не е живеел никой, щото няма толкоз фрост чиляк в света да се родил, че да ходи да живее в блато на 3 градуса целзий ( средна годишна темепература ).
Масква изгрява на хоризонта, когато е избрана за главен бирник на останалите рушки княжества/феодалства ( като ранг по него време масква е с титла херцог - демек дрянуфска селска съчка, която от малко зелено гущерче мИчтае да стане голем зелен крокодил ).
След 300 години монголски васалитет ( робство, както ти е удобно ), нишката с европейската цивилизация е завинаги скъсана и техния манталитет е променен на азиатски до наши дни.
Имат няколко жалки проблясъка за европейска ориентация при Петър Фелики и Елцин, всичко останало е азиатско настроено и затова толкова много мразят Европа и непрекъснато искат да я унищожат.
Мичтътъ на някой селтик, който гази в калта и живее на майната си е такава. На мен ми е шибано и мразя всеки ден от живота си, че живея като пещерняк ... защо и на другите да не им гадну?
П.П. Да се върнем на погода:
В БГ империя сегодня опять 22 градуса ( на сянка ).
'ногу ми е кефф като се сетя, че в Масква са тюмани и е 0 градуса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЗнаех си...
Сериозно питах, с интерес те чета, особено споровете ви с маранди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеА.... тука ма фана. Нааааа... всеобщите науки за личността и безличността.
Сериозно питах, с интерес те чета, особено споровете ви с марандиНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, що бре?
Раздуй некой лаф за величественото дрянуфу и клошарския Пари. Не забравяй да вкараш некое лафче колко са напред тия от дрянуфу, па колко са зле абдалите в Пари, дет' разнасят пици
П.П. Чакаш ли още пенция некой да ти даде? ( с т'ва непрестанно плюене по българи ). Чакай! Надеждата умирала паследна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеспрат опита за поредно монголско нашествие от масква към юръп
Значи монголците потомци на чингиз хан, ще пресекът русия или китай/ според кой накъде хване/ и пътеп пътеп до москва и оттам към бг царството/ не знам защо го наричаш империя, император по добре ли звучи от цар/ и от там към европата.
Те големи абдали тез монголци бе, защо не хванат самолета и цоп във брюксел- града голяма, баш у центра на европата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВлизам ти в положението, де. То не че мойто дередже по.добро в момента откъм грижи.
Раздуй некой лаф за величественото дрянуфу и клошарския Пари. Не забравяй да вкараш некое лафче колко са напред тия от дрянуфу, па колко са зле абдалите в Пари, дет' разнасят пици
П.П. Чакаш ли още пенция некой да ти даде? ( с т'ва непрестанно плюене по българи ). Чакай! Надеждата умирала паследна
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак да не ти завиди човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМасква не е ли и тя към империята???
А старата столица киев я прескачаш нещо
След това Масква вече е монголска и БГ империя губи династичната си линия малко след Иван Грозника, а последен е Годунов.
Оттам насетне Монголия е неква експериментална площадка за разни лилипутски версии за Пан славянство, Маркс/Енгелс и прочие смехории.
П.П. Укрите скоро ще се освестят, че пълен разцвет са имали при БГ империя и ще си сменят името тоже. В момента добре, че са те, за да спрат опита за поредно монголско нашествие от масква към юръп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОстави го Барбарона, скрил се под масата човека, щрака на лаптопа и чека да отменят извънредното положение. Не им е лесно там в убавия Пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАз не искам филм за добрите руснаци, искам филм за добрите франсета които избиха 112 свои граждани в театъра. Хайде парцалев, да чуя одата на радостта
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАз не искам филм за добрите руснаци, искам филм за добрите франсета които избиха 112 свои граждани в театъра. Хайде парцалев, да чуя одата на радостта
Коментар
Коментар