IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
    Ама това не беше ли инвеститорски форум :-)
    Щото доходи от нивата, които си описал по-подхождат на девойките от БГ Мама :-)
    Ама....карай, важно е моа'бет да става :-)
    Е за теб девойки, за мен много приятни клиентки
    Last edited by markoci; 14.11.2015, 22:10.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Ти нали твърдеше че жена ти те е зарязала?Сега ква жена?
      Май ме бъркаш с някой друг :-)
      Ама ще изтичам да хвърля едно око на спалнята, може па наистина да ме е зарязала :-)

Коментар

Колега, ако може една консултацийка да ми направиш, щото нещо с тия 5% не го разбрах...
        Кое викаш е по изгодно, да си останем СОЛ-ве с жената на 420 лева и да си разпределяме дивидент по 120к на година или да минем на ДУК-ве по 10К месечно :-)
        Предварително ти благодаря :-)
        Адаш,

виждал съм го случай, но обикновено се прави, когато ще пенционират някое комуне. Тогава точно това правят, записват на го на 100 места, за да стигне максимален осигурителен доход и да лепне най-висока пенция - но това важи за последните 3 години.

И в двата случая нямате право на обезщетение при безработица после - логичния въпрос за какво ще внасяте тогава?

Радвам си, че си добре и го гавриш тоя, щот' мИня ме трият

П.П. Обади се да сръбнем по нещо - кефи ме, че се обади!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          в случая по изгодно ще ти е СОЛ - 420 и печалбата дивидент с данъци 10% + 5 %

Ако обаче примерно си осигурен на друго основание по гр. или трудов договор примерно на 1500 лева , ще ти излезе по изгодно да да се доосигуриш до максималния доход 2600 и да получиш дохода като физическо лице по гр.договор щото там данъка е 10 % , няма останалите 5 % за дивидента, в зависимост от дейността ще можеш да приспаднеш и процент необходимо присъщи разходи преди облагането.....тоест данъка реално ще е под 10%
          Ама това не беше ли инвеститорски форум :-)
          Щото доходи от нивата, които си описал по-подхождат на девойките от БГ Мама :-)
          Ама....карай, важно е моа'бет да става :-)

Коментар

• mirandi ,

в случая по изгодно ще ти е СОЛ - 420 и печалбата дивидент с данъци 10% + 5 %

Ако обаче примерно си осигурен на друго основание по гр. или трудов договор примерно на 1500 лева , ще ти излезе по изгодно да се доосигуриш до максималния доход 2600 и да получиш дохода като физическо лице по гр.договор щото там данъка е 10 % , няма останалите 5 % за дивидента, в зависимост от дейността ще можеш да приспаднеш и процент необходимо присъщи разходи преди облагането.....тоест данъка реално ще е под 10%
            Last edited by markoci; 14.11.2015, 22:06.

Коментар

Колега, ако може една консултацийка да ми направиш, щото нещо с тия 5% не го разбрах...
              Кое викаш е по изгодно, да си останем СОЛ-ве с жената на 420 лева и да си разпределяме дивидент по 120к на година или да минем на ДУК-ве по 10К месечно :-)
              Ти нали твърдеше че жена ти те е зарязала?Сега ква жена?

Коментар

Ма Лясковския де да знае че човек може да има доход от много неща не само от ЕООД , ма дали тоя преди не е имал ЕТ или друга фирма, ма дали няма доходи по граждански договори , ма дали няма доходи по трудови договори ..... щот кат се замислиш като си осигурен на осигурителния масимум излиза че по ти е изгодно да получаваш доход като физическо лице , не като фирма щото има едни 5 % разлика в данъка.

Ма той Лясковския нъл е специалист вече и по данъчно облагане включително и по Датското

Ма Лясковския само на социални помощи чака , та си мисли че всички са кат него

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Плащат се данъци в цел свят вярно, още докато стане продажба. В държава, където е купена книга и после в БГ още веднъж, ама ти откъде да го знаеш, дет' се праскаш за счетоводител

Не съм ползвал заеми, но да кажем личния ми ресурс по проект дотук е над 4к левас. Благодарен съм, че имаше хора, които подкрепиха с по-малки суми.

Точно в момента не искам ресурс, въпреки че се предложи, защото работя по продължението и ще ми трябват около 8 месеца, преди да вляза в зоната на платените услуги: редакция, корекция, дизайн и так далее ...

П.П. Не живея в Лясковец и не е в панелка, но щом те кефи тая легенда - няма фрублем. Селяните от дрянуфу требе да си мислят, че са 'ногу "вперьод"
                  В Русия ше ти отпечатат книжлето на български ...чемодан , вокзал , Москва !

Коментар

• Малей имал си 4 хиляди лева спестени и си ги изхарчил ......да не повярва човек че си виждал толкова пари на куп.

Ма я ни светни колко изкара , че аз истински се съмнявам че някои ще купи тая хумореска дет си написал

Коментар

Нема да се съмняваш у Лясковския бе , живурка у панелката на баща си , събира хиляда кинта от всякакви хориза на заем за да издаде книга , ма инак е голем бос ........плащал данъци из целия свят ша ме скъса от смех тоя
                      Плащат се данъци в цел свят вярно, още докато стане продажба. В държава, където е купена книга и после в БГ още веднъж, ама ти откъде да го знаеш, дет' се праскаш за счетоводител

Не съм ползвал заеми, но да кажем личния ми ресурс по проект дотук е над 4к левас. Благодарен съм, че имаше хора, които подкрепиха с по-малки суми.

Точно в момента не искам ресурс, въпреки че се предложи, защото работя по продължението и ще ми трябват около 8 месеца, преди да вляза в зоната на платените услуги: редакция, корекция, дизайн и так далее ...

П.П. Не живея в Лясковец и не е в панелка, но щом те кефи тая легенда - няма фрублем. Селяните от дрянуфу требе да си мислят, че са 'ногу "вперьод"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Не се излагай
                        100 К печалба за една счетоводна къща, означава поне 300 К реално.....
                        Явно никога не си се занимавал с бизнес и не си потулвал печалбата......
                        Лясковския и бизнес .....стига бе,

Той е концентриран да управлява БГ империята си, нема време за губене с прозаични неща кат изкарване на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                          А живуркаш у Ляскоиц...верно няма подобна глупост !
                          Нема да се съмняваш у Лясковския бе , живурка у панелката на баща си , събира хиляда кинта от всякакви хорица на заем за да издаде книга , ма инак е голем бос ........плащал данъци из целия свят ша ме скъса от смех тоя
                          Last edited by markoci; 14.11.2015, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Ти си мнооого нормално момче!!!Земи да работиш нещо бе !!!
                            А ти си многуууу нормално момиче
                            Last edited by mibova; 14.11.2015, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Говорим за данни от ТР

Декларирал е, че получава малко повече от 5-6 кордели, дето е взел в кантората си, за да може някой да напише поне един документ грамотно и да не го върне НАП или Съда.

Ма Лясковския де да знае че човек може да има доход от много неща не само от ЕООД , ма дали тоя преди не е имал ЕТ или друга фирма, ма дали няма доходи по граждански договори , ма дали няма доходи по трудови договори ..... щот кат се замислиш като си осигурен на осигурителния масимум излиза че по ти е изгодно да получаваш доход като физическо лице , не като фирма щото има едни 5 % разлика в данъка.

Ма той Лясковския нъл е специалист вече и по данъчно облагане включително и по Датското

Ма Лясковския само на социални помощи чака , та си мисли че всички са кат него
                              Last edited by mibova; 14.11.2015, 21:04. Причина: без обиди

Коментар

• Ще дам пример как е в Дания да кажем и навсякъде в ЕС!
                                -------------

Комшията вижда, че някой бачка сервитьор/счетоводна къща и в същото време пазарува активи, които не отговарят на доходите му.

Подава сигнал и веднага пристига честитка от НАП в стил: Рожбо, публично се фукаш с придобити 3 имота за 5 години + жип за 70 хил. левас.

За да може да го купиш т'ва нящу са ти трябвали приходи от Х сума, която ти не декларираш, а доста по-малко.

Затова пълен блокаж на сметките и си внеси данъка за въпросния приход. Ако не го направиш - тогава влиза процедура за пране на пари и затвор.

Коментар

Working...
                                X