Първоначално изпратено от mirandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениее ти сам каза че сметките не са ти силата .....бил си в областта на недвижимите имоти , я дай няква оферта за апартамент в комплекс край брега на морето дет англичани или руснаци искат да го продадат на бързо по добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо-доле си писал "консултански" услуги - това може като самоосигуряващ се, да се пуснеш днес - утре да се спреш и няма да платиш нищо за "доосигуряване", бре тъпак.
Даже тия 400 левас/месец може да ги отделиш за себе си/близките ти като чиста рента застраховка и ще ти дадат след 5 години въпростните 5х12х400 = 24 хил. левас + 30% доходност = 32 хил. левас общо.
Ти като пълен тъпанар предлагаш тия кинти да се издухат за държавата. Надявай сеНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеСори, аз с моите сметки едва един апартамент купих и една джипка на старо....ти с твойте как си успял три да вземеш, че и нова джипка....бах мааааму, т'ва ще да е от консултациите в БГ Мама :-)Last edited by markoci; 14.11.2015, 22:51.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЛясковски , пак не вдяваш ма за сметка на това пишеш и за пореден път се излагаш колко си фрост ма за сметка на това нахален.
1500 лева са ти на РЕАЛЕН граждански или трудов договор които по някаква причина е трябвало да се сключи, там си длъжен да се осигуриш , да не говорим че 60% от осигуровката е за сметка на възложителя , а не за твоя ....
Доосигуряваш се на горницата в примера върху 680 лева
Даже тия 400 левас/месец може да ги отделиш за себе си/близките ти като чиста рента застраховка и ще ти дадат след 5 години въпростните 5х12х400 = 24 хил. левас + 30% доходност = 32 хил. левас общо.
Ти като пълен тъпанар предлагаш тия кинти да се издухат за държавата. Надявай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеВиж...не знам какъв ти е проблема и от къде ще ме уволняваш....
не бях писал тук от месеци и започвам да съжалявам, че го направих....
То индивиди с ниво като твоето, тук шепа хора останаха...
Ай със здраве....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеВиж сега пич , ти се включи по средата на разговор , и окачестви мое писание като глупост или нещо подобно , аз обяснявам как си правя моите сметки, не твоите. Твоите не ги знам в детайли че да давам мнение....
Даже не знам точно за какво спорим в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, то дрянуфският глупак, ако имаше елементарни умения, можеше отдавна да види къде живея и дали е панелка?
Води се като дан. оценка топ-център - ама той е фростLast edited by markoci; 14.11.2015, 22:44.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеДа бе ...маранди , миранди , импотех...баси досадата...баси нивото, време е да те уволнят вече.
не бях писал тук от месеци и започвам да съжалявам, че го направих....
То индивиди с ниво като твоето, тук шепа хора останаха...
Ай със здраве....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобре, бе неграмотен селтик - колко ще е "доосигуровката" върху тия 1500 левас през граждански догорор?
27% общо с работодател най-малко = 400 лв/месец
За 5 години това се превърта през животозастраховка с гарантирана 30% доходност.
За какво някой да внася за Шуменската червена кордела ( пенцията му ), дет' се е клел за монголците - като може да спестява за себе си и близките си, бре?
1500 лева са ти на РЕАЛЕН граждански или трудов договор които по някаква причина е трябвало да се сключи, там си длъжен да се осигуриш , да не говорим че 60% от осигуровката е за сметка на възложителя , а не за твоя ....
Доосигуряваш се на горницата в примера върху 680 леваLast edited by markoci; 14.11.2015, 22:42.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеХа,ха,хаааааааааааааа
Ай бегай в ТР и си направи разликата между Миранди и Маранди :-)
Аз не се притеснявам да изляза от ананимност :-)
Ама ти....едно анонимно "извинявай" ще кажеш ли после :-)
Води се като дан. оценка топ-център - ама той е фрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеХа,ха,хаааааааааааааа
Ай бегай в ТР и си направи разликата между Миранди и Маранди :-)
Аз не се притеснявам да изляза от ананимност :-)
Ама ти....едно анонимно "извинявай" ще кажеш ли после :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеВиж ся пич, аз по т'ва дето ми го обясняваш не споря.
Аз ти зададох конкретни параметри и ти ми отговори правилно.
Не разбирам що ся се пъниш, с други параметри да ми обясняваш неща, които зная и за които не съм те питал :-)
Даже не знам точно за какво спорим в момента.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеГлупост е да пишеш без да си вникнал по въпроса.
Става дума за следното.
- Имаш ООД длъжен си да си осигуряваш като СОЛ на минимум 420.
- Бачкаш допълнително някъде или си член си на управителен орган или консултираш нещо си като физическо лице било по гр. или трудов договор , получаваш 1500 , съответно си осигурен на 1500 лева. Това е друго основание различно от СОЛ.
Та в тоя случая ако искаш по малък данък , се доосигуряваш за разликата от 680 лева / 2600 - 1920 примерно / и данъка ти като физическо лице за прихода слиза под 10 % щото можеш да ползваш нормативно признати разходи в зависимост то дейността си - 10%, 25 %, 40 % .....кое не е вярно ?
27% общо с работодател най-малко = 400 лв/месец
За 5 години това се превърта през животозастраховка с гарантирана 30% доходност.
За какво някой да внася за Шуменската червена кордела ( пенцията му ), дет' се е клел за монголците - като може да спестява за себе си и близките си, бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеГлупост е да пишеш без да си вникнал по въпроса.
Става дума за следното.
- Имаш ООД длъжен си да си осигуряваш като СОЛ на минимум 420.
- Бачкаш допълнително някъде или си член си на управителен орган или консултираш нещо си като физическо лице било по гр. или трудов договор , получаваш 1500 , съответно си осигурен на 1500 лева. Това е друго основание различно от СОЛ.
Та в тоя случая ако искаш по малък данък , се доосигуряваш за разликата от 680 лева / 2600 - 1920 примерно / и данъка ти като физическо лице за прихода слиза под 10 % щото можеш да ползваш нормативно признати разходи в зависимост то дейността си - 10%, 25 %, 40 % .....кое не е вярно ?
Аз ти зададох конкретни параметри и ти ми отговори правилно.
Не разбирам що ся се пъниш, с други параметри да ми обясняваш неща, които зная и за които не съм те питал :-)
Коментар
Коментар