IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
    Казах вече, че от тоя бизнес излязох преди няколко години, питай някоя от клиентките си в БГ Мама :-)
    Бе они кат чуят за имот край морето проговарят на френски.....
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      е ти сам каза че сметките не са ти силата .....бил си в областта на недвижимите имоти , я дай няква оферта за апартамент в комплекс край брега на морето дет англичани или руснаци искат да го продадат на бързо по добре
      Казах вече, че от тоя бизнес излязох преди няколко години, питай някоя от клиентките си в БГ Мама :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        По-доле си писал "консултански" услуги - това може като самоосигуряващ се, да се пуснеш днес - утре да се спреш и няма да платиш нищо за "доосигуряване", бре тъпак.

Даже тия 400 левас/месец може да ги отделиш за себе си/близките ти като чиста рента застраховка и ще ти дадат след 5 години въпростните 5х12х400 = 24 хил. левас + 30% доходност = 32 хил. левас общо.

Ти като пълен тъпанар предлагаш тия кинти да се издухат за държавата. Надявай се
        Честно казано не виждам смисъл да споря с човек които нищо не вдява от темата ..... пък как доход по трудов договор ша го минеш кат СОЛ ...си е пълна загадка ясна само на теб си.....нещо като БГ империя в областта на осигуряването.

Коментар

Сори, аз с моите сметки едва един апартамент купих и една джипка на старо....ти с твойте как си успял три да вземеш, че и нова джипка....бах мааааму, т'ва ще да е от консултациите в БГ Мама :-)
          е ти сам каза че сметките не са ти силата .....бил си в областта на недвижимите имоти , я дай няква оферта за апартамент в затворен комплекс край брега на морето дет англичани или руснаци искат да го продадат на бързо по добре
          Last edited by markoci; 14.11.2015, 22:51.

Коментар

Лясковски , пак не вдяваш ма за сметка на това пишеш и за пореден път се излагаш колко си фрост ма за сметка на това нахален.

1500 лева са ти на РЕАЛЕН граждански или трудов договор които по някаква причина е трябвало да се сключи, там си длъжен да се осигуриш , да не говорим че 60% от осигуровката е за сметка на възложителя , а не за твоя ....

Доосигуряваш се на горницата в примера върху 680 лева
            По-доле си писал "консултански" услуги - това може като самоосигуряващ се, да се пуснеш днес - утре да се спреш и няма да платиш нищо за "доосигуряване", бре тъпак. В НАП се прави за 20 сек. с няколко бутона на терминал.

Даже тия 400 левас/месец може да ги отделиш за себе си/близките ти като чиста рента застраховка и ще ти дадат след 5 години въпростните 5х12х400 = 24 хил. левас + 30% доходност = 32 хил. левас общо.

Ти като пълен тъпанар предлагаш тия кинти да се издухат за държавата. Надявай се

Коментар

Виж...не знам какъв ти е проблема и от къде ще ме уволняваш....
              не бях писал тук от месеци и започвам да съжалявам, че го направих....
              То индивиди с ниво като твоето, тук шепа хора останаха...
              Ай със здраве....
              Чао.

Коментар

Виж сега пич , ти се включи по средата на разговор , и окачестви мое писание като глупост или нещо подобно , аз обяснявам как си правя моите сметки, не твоите. Твоите не ги знам в детайли че да давам мнение....

Даже не знам точно за какво спорим в момента.
                Сори, аз с моите сметки едва един апартамент купих и една джипка на старо....ти с твойте как си успял три да вземеш, че и нова джипка....бах мааааму, т'ва ще да е от консултациите в БГ Мама :-)

Коментар

Е, то дрянуфският глупак, ако имаше елементарни умения, можеше отдавна да види къде живея и дали е панелка?

Води се като дан. оценка топ-център - ама той е фрост
                  Ми аз съм видял че живуркаш в панелката на баща си бе чадо, и жена немаш .....явно затова е тая злоба дет я лееш ката ден из форума.....нейде трябва да олабваш напрежението все пак
                  Last edited by markoci; 14.11.2015, 22:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                    Да бе ...маранди , миранди , импотех...баси досадата...баси нивото, време е да те уволнят вече.
                    Виж...не знам какъв ти е проблема и от къде ще ме уволняваш....
                    не бях писал тук от месеци и започвам да съжалявам, че го направих....
                    То индивиди с ниво като твоето, тук шепа хора останаха...
                    Ай със здраве....

Коментар

Добре, бе неграмотен селтик - колко ще е "доосигуровката" върху тия 1500 левас през граждански догорор?

27% общо с работодател най-малко = 400 лв/месец

За 5 години това се превърта през животозастраховка с гарантирана 30% доходност.

За какво някой да внася за Шуменската червена кордела ( пенцията му ), дет' се е клел за монголците - като може да спестява за себе си и близките си, бре?
                      Лясковски , пак не вдяваш ма за сметка на това пишеш и за пореден път се излагаш колко си фрост ма за сметка на това нахален.

1500 лева са ти на РЕАЛЕН граждански или трудов договор които по някаква причина е трябвало да се сключи, там си длъжен да се осигуриш , да не говорим че 60% от осигуровката е за сметка на възложителя , а не за твоя ....

Доосигуряваш се на горницата в примера върху 680 лева
                      Last edited by markoci; 14.11.2015, 22:42.

Коментар

Ха,ха,хаааааааааааааа
                        Ай бегай в ТР и си направи разликата между Миранди и Маранди :-)
                        Аз не се притеснявам да изляза от ананимност :-)
                        Ама ти....едно анонимно "извинявай" ще кажеш ли после :-)
                        Е, то дрянуфският глупак, ако имаше елементарни умения, можеше отдавна да види къде живея и дали е панелка?

Води се като дан. оценка топ-център - ама той е фрост

Коментар

Ха,ха,хаааааааааааааа
                          Ай бегай в ТР и си направи разликата между Миранди и Маранди :-)
                          Аз не се притеснявам да изляза от ананимност :-)
                          Ама ти....едно анонимно "извинявай" ще кажеш ли после :-)
                          Да бе ...маранди , миранди , импотех...баси досадата...баси нивото, време е да те уволнят вече.

Коментар

Виж ся пич, аз по т'ва дето ми го обясняваш не споря.
                            Аз ти зададох конкретни параметри и ти ми отговори правилно.
                            Не разбирам що ся се пъниш, с други параметри да ми обясняваш неща, които зная и за които не съм те питал :-)
                            Виж сега пич , ти се включи по средата на разговор , и окачестви мое писание като глупост или нещо подобно , аз обяснявам как си правя моите сметки, не твоите. Твоите не ги знам в детайли че да давам мнение....

Даже не знам точно за какво спорим в момента.

Коментар

Глупост е да пишеш без да си вникнал по въпроса.

Става дума за следното.
                              - Имаш ООД длъжен си да си осигуряваш като СОЛ на минимум 420.
                              - Бачкаш допълнително някъде или си член си на управителен орган или консултираш нещо си като физическо лице било по гр. или трудов договор , получаваш 1500 , съответно си осигурен на 1500 лева. Това е друго основание различно от СОЛ.

Та в тоя случая ако искаш по малък данък , се доосигуряваш за разликата от 680 лева / 2600 - 1920 примерно / и данъка ти като физическо лице за прихода слиза под 10 % щото можеш да ползваш нормативно признати разходи в зависимост то дейността си - 10%, 25 %, 40 % .....кое не е вярно ?
                              Добре - колко ще е "доосигуровката" върху тия 1500 левас през граждански догорор?

27% общо с работодател най-малко = 400 лв/месец

За 5 години това се превърта през животозастраховка с гарантирана 30% доходност.

За какво някой да внася за Шуменската червена кордела ( пенцията му ), дет' се е клел за монголците - като може да спестява за себе си и близките си, бре?
                              Last edited by mibova; 14.11.2015, 22:40. Причина: без обиди

Коментар

Глупост е да пишеш без да си вникнал по въпроса.

Става дума за следното.
                                - Имаш ООД длъжен си да си осигуряваш като СОЛ на минимум 420.
                                - Бачкаш допълнително някъде или си член си на управителен орган или консултираш нещо си като физическо лице било по гр. или трудов договор , получаваш 1500 , съответно си осигурен на 1500 лева. Това е друго основание различно от СОЛ.

Та в тоя случая ако искаш по малък данък , се доосигуряваш за разликата от 680 лева / 2600 - 1920 примерно / и данъка ти като физическо лице за прихода слиза под 10 % щото можеш да ползваш нормативно признати разходи в зависимост то дейността си - 10%, 25 %, 40 % .....кое не е вярно ?
                                Виж ся пич, аз по т'ва дето ми го обясняваш не споря.
                                Аз ти зададох конкретни параметри и ти ми отговори правилно.
                                Не разбирам що ся се пъниш, с други параметри да ми обясняваш неща, които зная и за които не съм те питал :-)

Коментар

Working...
                                X