Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеСлед руския удар срещу ИД: 36 загинали, но нито един опозиционен боец
http://www.investor.bg/drugi/338/a/s...n-boec-203279/
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗабрави как ти се подиграваха във воини на Тангра форума ) хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ къде е моста? Уеъ'с дъ бридж?
Коментар
-
След руския удар срещу ИД: 36 загинали, но нито един опозиционен боец
http://www.investor.bg/drugi/338/a/s...n-boec-203279/
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеАре поредния тъпизъм.
Имат технология да постоят Атомен , реактор, ракета, спътник, съвременни оръжия пък нямали технология за мост ...сигурно всичките мостове в Русия Китайците са ги строили винаги ....
Стига срънкулясва ми кажи кога русия щеше да фалирга.....Август мина , вече е Октомври.....ни Путя е в Сибир, ни Рашата фалира нещо.
Даже в Германия имаше митинг на които автентични Германци скандират , Меркел в Сибир, Путин в Берлин ....
Коментар
-
Чета, че руснаците открили в Дамаск някакъв информационен център. Леко съм разсеян, но в следващия момент вниманието ми се изостря защото става ясно, че там са поканени да присъстват и участват представители на страните, които съставляват водената от САЩ коалиция за борба с ислямска държава.
Заявеното от руснаците намерение е обяснимо, макар и леко изненадващо: Да се предотвратят инциденти между самолетите на различни страни, които поне според заявените намерания и планове се борят с общ враг. Наистина "приятелският" огън се явява една крайно неприятна хипотеза.
Както и да е, в следващия миг напрежението се разсейва, поради причина че става ясно, че САЩ и съюзниците им не са приели това предложение и не са изпратили свои военни специалисти в Дамаск. Така и не разбирам, как ще се оправят двете партньорски страни и как ще избягват объркването и инцидентите. Честно казано, дори се позамислих, как би могло точно да се случи подобно нещо: руски и американски офицери наведени върху руско военно оборудване (твърде вероятно последно поколение) - обсъждат, общуват си с пилотите, управляват нещо.??? Или просто руснаците правят малко ПиАр акция, че отказът е гарантиран!?
Нейсе! И тъкмо да премина нататък, нещо ме прободе в гърдите. Абе, викам си, откъде ми е познато това словосъчетание: Информационен център. Не след дълго си спомних. Това е нещото, което се строи и на територията на Бг от НАТО в Североизточна Бг, към Варна и което нямало нищо общо с воденето на военни действия. Така поне ни казаха, когато се появиха обезпокоени хора, че искат да ни превърнат в театър на потенциални бойни действия. А тук във форума дори един колега беше казал, че в резултат на този акт, по руските военни карти се е появило едно означение, което значело, че територията става обект за руски ядрен удар.
Не съм много вещ във военните дела и във военния жаргон, но остава надеждата, че когато руснак и американец кажат - Информационен център, то под това се разбират напълно различни неща.Last edited by nacheff; 01.10.2015, 18:48.
Коментар
-
Аре поредния тъпизъм.
Имат технология да постоят Атомен , реактор, ракета, спътник, съвременни оръжия пък нямали технология за мост ...сигурно всичките мостове в Русия Китайците са ги строили винаги ....
Стига срънкулясва ми кажи кога русия щеше да фалирга.....Август мина , вече е Октомври.....ни Путя е в Сибир, ни Рашата фалира нещо.
Даже в Германия имаше митинг на които автентични Германци скандират , Меркел в Сибир, Путин в Берлин ....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Дъмър, ако беше чел малко монголските форуми, щеше да знаеш, че китайците се отказаха да им построят моста за Крим.
Па, монголците нямат технология и умения да си го направят. Затова се опитват да пробият коридор през Мариопол по суша.
П.П. Т'ва съвсем свободно се коментира из форумите в монголия, само БГ матрьошките пак не са в час и ръсят небивалици
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
"От 2011 година до сега Община Плевен реализира повече инвестиции спрямо последните 16 години. Без личната намеса на премиера Борисов това нямаше да е факт. Това каза проф. Димитър Стойков, кандидат за втори мандат за кмет на Община Плевен, пише "Фокус".
Законното, Процедурно коректното, Смисленото, демократично, справедливо и културно обяснение на този факт може да е само едно: Борисов е бръкнал в джоба си и поради някаква си негова причина е направил целеви подаръци на Плевен.
Ами справедливо биха са обидили банкянци от подобни действия. Вероятно не само те!?
Коментар
-
Не знам колко трябва да си нагъл за това нещо
http://news.rambler.ru/articles/31475873/
Преди седмица укрите затвориха небето за руснаците и сега има ответна мярка затворено руско небе за укропите. Но те се възмущават защо руснаците са го направили. Кукуранди, вземи мерки, възпитавай ги тези прабългари, те по нахални от мангалите
http://sdelanounas.ru/blogs/68497/
По технологическому мосту (РМ-1) через Керченский пролив прошли первые грузовики.
Руснаците обаче ще направят моста, подадоха елзахранване, сега и моста ще направят към крим, а нашите колеги да лаят месечинатаLast edited by v_tin; 01.10.2015, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Руските въздушни удари не са срещу Ислямска държава.
https://cdn.rt.com/files/2015.10/ori...34498b45af.jpgLast edited by v_tin; 01.10.2015, 17:06.
Коментар
Коментар