IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    За съжаление в БГ всички са се пръкнали от котилото на дс .И ако си мислиш ,че с избори ще можем да сменим статуквото на псевдо -демокрация си се излъгал.Сопата трябва да заиграе..
    Ми тя технологията е ясна ...като се сговнивят много нещата една военна диктатура за дестина годинки и сетне сме първенци по всичко ...само дет и военни кат свят не останаха вече , тъй че и тоз вариант отпада...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Я ти си гледай бг империята че нещо се оакахме.Твоите синеоки приятели от Истанбул ще охраняват нашето небе
      Гледам си я, па ти фнимафай, щот' жужка е първа дружка вече със синеоките момчета. Даже ердоган беше спешъл гост ( като дарител ) за джамията в масква. Плювнеш ли турчелята, плюеш жужа все едно.

Путя Акбар

Коментар

• ''В България, процесът се изроди - ключовите фигури от бившата ДС и БКП и техните креатури завзеха бизнеса и държаха и продължават да държат в силна зависимост с досиета и компромати държавници и политици.Казват, че тази симбиоза щяла да прекъсне със смяната на поколенията, но не - днес на местата на партийците са техните синове, а утре местата им ще заемат внуците. Партийната идеология днес е просто семеен бизнес.И няма как да е различно, когато истината за тези мрачни времена и герои продължава да се подменя упорито.'' Слави Ангелов за 24 часа,чети на http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5018432
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          За монголия знаем, още 1944 ( по памет ) и не можа да изкара една година, когато един ледоход го отнесе.

Как да нямат технологии мурзилята? Цяла година да изкара мосто да не е малко? Някой ден ще открият и белачката за картофели
          Я ти си гледай бг империята че нещо се оакахме.Твоите синеоки приятели от Истанбул ще охраняват нашето небе

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Знам че вярваш в магически пръчки....

Е аз не вярвам и знам че такова съоръжение се строй няколко години ..почнато е , ще бъде и довършено колкото и газ да пикате ....
            За монголия знаем, още 1944 ( по памет ) и не можа да изкара една година, когато един ледоход го отнесе.

Как да нямат технологии мурзилята? Цяла година да изкара мосто да не е малко? Някой ден ще открият и белачката за картофели

Коментар

• Стига вече! Кой къде и какво писал време оно си го изяснявайте на ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Забравил съм си паса ) но кои иска да се регистрира и да чете )

http://www.voininatangra.org/modules...y=uname&st=930

ник - Ziezi
                Нямам регистрация там, синко и нямам в нито един форум, мейл и прочие подобен ник.

Не е хубаво да клеветиш 'орицата

П.П. Исках да видя докъде ще ти стигне нахалството. Едиствено водих преговори да купя домейн зиези.цом, но момчето ми поиска да съм му платял всички години, откакто го бил регистрирал ( 5 години ), макар че там няма нищо и аз учтиво му отказах и си регнах зиезибук.
                Last edited by marandi; 01.10.2015, 21:44.

Коментар

Давай
                  Забравил съм си паса ) но кои иска да се регистрира и да чете )

http://www.voininatangra.org/modules...y=uname&st=930

ник - Ziezi

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                    Я да земеш да ни обадиш кои са най убавите ...да гласуваме за тЕх !
                    За съжаление в БГ всички са се пръкнали от котилото на дс .И ако си мислиш ,че с избори ще можем да сменим статуквото на псевдо -демокрация си се излъгал.Сопата трябва да заиграе..

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                      Не ме карай да ти извадя простотиите
                      Давай

Коментар

И къде е моста? Уеъ'с дъ бридж?
                        Знам че вярваш в магически пръчки....

Е аз не вярвам и знам че такова съоръжение се строй няколко години ..почнато е , ще бъде и довършено колкото и газ да пикате ....
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Клонинги,как да не се подкрепят.Иначе са големи демократи,за пред света.
                          ГЕРБ прие БСП да си върне контрола върху филиала на съветското ГРУ в България
                          http://desebg.com/index.php?option=c...rticle&id=2461
                          Я да земеш да ни обадиш кои са най убавите ...да гласуваме за тЕх !

Коментар

• Клонинги,как да не се подкрепят.Иначе са големи демократи,за пред света.
                            ГЕРБ прие БСП да си върне контрола върху филиала на съветското ГРУ в България
                            http://desebg.com/index.php?option=c...rticle&id=2461

Коментар

Ау ... и такъв форум ли имало? И съм писал там? Не знаех - хаха
                              Аве баце ти пак ли си тука ве...ей ше излезеш верен на изгубената кауза дее..Като Йоло Денев си ...той у затвора ше влезе за едната чест !

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                                Още в първия абзац се натъквам на следното:
                                "От 2011 година до сега Община Плевен реализира повече инвестиции спрямо последните 16 години. Без личната намеса на премиера Борисов това нямаше да е факт. Това каза проф. Димитър Стойков, кандидат за втори мандат за кмет на Община Плевен, пише "Фокус".

Законното, Процедурно коректното, Смисленото, демократично, справедливо и културно обяснение на този факт може да е само едно: Борисов е бръкнал в джоба си и поради някаква си негова причина е направил целеви подаръци на Плевен.
                                Ами справедливо биха са обидили банкянци от подобни действия. Вероятно не само те!?
                                Ауууууууу какви инвестиции само дето аз не ги виждам..Плевен е като след война разбити улици мръсно кал.Пре лятото разрушиха сума ти спирки и така до дн днешен никой не работи...

Коментар

Working...
                                X