If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление в БГ всички са се пръкнали от котилото на дс .И ако си мислиш ,че с избори ще можем да сменим статуквото на псевдо -демокрация си се излъгал.Сопата трябва да заиграе..
Ми тя технологията е ясна ...като се сговнивят много нещата една военна диктатура за дестина годинки и сетне сме първенци по всичко ...само дет и военни кат свят не останаха вече , тъй че и тоз вариант отпада...
Я ти си гледай бг империята че нещо се оакахме.Твоите синеоки приятели от Истанбул ще охраняват нашето небе
Гледам си я, па ти фнимафай, щот' жужка е първа дружка вече със синеоките момчета. Даже ердоган беше спешъл гост ( като дарител ) за джамията в масква. Плювнеш ли турчелята, плюеш жужа все едно.
''В България, процесът се изроди - ключовите фигури от бившата ДС и БКП и техните креатури завзеха бизнеса и държаха и продължават да държат в силна зависимост с досиета и компромати държавници и политици.Казват, че тази симбиоза щяла да прекъсне със смяната на поколенията, но не - днес на местата на партийците са техните синове, а утре местата им ще заемат внуците. Партийната идеология днес е просто семеен бизнес.И няма как да е различно, когато истината за тези мрачни времена и герои продължава да се подменя упорито.'' Слави Ангелов за 24 часа,чети на http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5018432
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Нямам регистрация там, синко и нямам в нито един форум, мейл и прочие подобен ник.
Не е хубаво да клеветиш 'орицата
П.П. Исках да видя докъде ще ти стигне нахалството. Едиствено водих преговори да купя домейн зиези.цом, но момчето ми поиска да съм му платял всички години, откакто го бил регистрирал ( 5 години ), макар че там няма нищо и аз учтиво му отказах и си регнах зиезибук.
Я да земеш да ни обадиш кои са най убавите ...да гласуваме за тЕх !
За съжаление в БГ всички са се пръкнали от котилото на дс .И ако си мислиш ,че с избори ще можем да сменим статуквото на псевдо -демокрация си се излъгал.Сопата трябва да заиграе..
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Още в първия абзац се натъквам на следното:
"От 2011 година до сега Община Плевен реализира повече инвестиции спрямо последните 16 години. Без личната намеса на премиера Борисов това нямаше да е факт. Това каза проф. Димитър Стойков, кандидат за втори мандат за кмет на Община Плевен, пише "Фокус".
Законното, Процедурно коректното, Смисленото, демократично, справедливо и културно обяснение на този факт може да е само едно: Борисов е бръкнал в джоба си и поради някаква си негова причина е направил целеви подаръци на Плевен.
Ами справедливо биха са обидили банкянци от подобни действия. Вероятно не само те!?
Ауууууууу какви инвестиции само дето аз не ги виждам..Плевен е като след война разбити улици мръсно кал.Пре лятото разрушиха сума ти спирки и така до дн днешен никой не работи...
Коментар