Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
омг маранди
Аз съм християнин,православен..ама това няма значение.
Ккак бихте приели видео в което демократичната опозиция реже пръсти .....и разпъва на кръст 12годишно дете в Сирия ,което си пази ВЯРАТА......
МАРАНДИ. да пускам ли линка,брадаре....ОМГ ......от днеска е.....
Аз ако бях,им пускам от.....силните бомби...Last edited by BOBAN1; 07.10.2015, 01:35.
Коментар
-
И макар 99<100, сноудън се натиска за американски затвор, защо ли всички бягат от руский мир ...
Snowden: I'd Go to Prison to Return to US
Най-добре ще е да го оставят да гние в руслямистанYeah
Коментар
-
Лясковски , не моеш и да смяташ.
74 / 9 = 8,22222 х 12 = 98,67 да приемем числото 99
99,00 е по малко от 100 нале ???
Или по Лясковската математика не е ???
Викам си тая вечер дали ша пропуснеш да се изложиш ..............ма неееее простотията напъваНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеИванушка Дурачков , приемам твоите данни без да ги проверявам.
От 1991 до 2015 вкл. отнети лицензи на 2392 банки , тоест по 100 на година
От началото на 2015г. до сега са отнети лицензите на 74 банки !
Ми че то по-малко от средното бе АнаЛизаторе.......кво излезе че у Рашата сега е по - добре от преди поне за банките
Бе от де ви събират такива несретници бе..даже и тезата си не можете да защитите на прилично ниво
74 капут баМки от началото на годината като се екстраполира за 12 месеца, ще даде точно средното число от 100 баМкос/годишно.
П.П. Откъде ви намират подобни "барабанисти" червените кордели? С конкурс или природно така си се раждате? Ърмм ..?
П.П.П. Даже в Африка не гърми баМка на всеки 3 дни, ама кой може да се мери с пещерняците, които искат във всичко да са най-най-най- ...
Коментар
-
Иванушка Дурачков , приемам твоите данни без да ги проверявам.
От 1991 до 2015 вкл. отнети лицензи на 2392 банки , тоест по 100 на година
От началото на 2015г. до сега са отнети лицензите на 74 банки !
Ми че то по-малко от средното бе АнаЛизаторе.......кво излезе че у Рашата сега е по - добре от преди поне за банките
Бе от де ви събират такива несретници бе..даже и тезата си не можете да защитите на прилично нивоНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Помните ли как ку му нет ата се опитаха да ви излъжат, че в Русия броят на банките, които са прекратили банковата си дейност не бил голям. Ку му нет ата винаги се опитват да ви излъжат. Има един сайт www.banki.ru в който може да видите списък на всички банки в Русия, които са прекратили банковата си дейност си заради ликвидация или заради отнет лиценз за банкова дейност от 1991г. до сега. В този списък фигурират имената на 2392 банки в Русия, на които им е бил отнет лиценза за банкова дейност или са прекратили банковата си дейност заради ликвидация и то само през периода от 1991г. до сега. В този списък може да видите, че само от началото на 2015г. до сега 74 банки в Русия са прекратили банковата си дейност си заради отнет лиценз за банкова дейност или заради ликвидация. За сравнение от началото на 2015г. до сега в САЩ са фалирали по-малко от 10 банки.
Обяснете защо от 1991г. до сега броят на банките в Русия, които са прекратили банковата си дейност заради отнет лиценз е много по-голям от броя на фалиралите банки в САЩ.Last edited by Ivan2015; 06.10.2015, 23:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе тука тия са безпомощни само попа мой да опрай работатаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Putin, meanwhile, is just a liar, Obama said—a silly, weakened, ridiculous liar, as anyone could see. Obama smacked away statements the Russian president made in public and in private in their Monday sitdown. He even did a double shot of mine’s-bigger-than-yours, tearing into the size and growth of the Russian economy and noting with pleasure that though Putin seemed confident in his America-bashing, Assad-supporting address to the General Assembly in New York, “I didn’t see after that speech at the United Nations suddenly that 60-nation coalition we have lining up behind him.”
Obama said he knows Putin wants to draw him into a proxy war in Syria. Of course he does—that’s what a small power like Putin would want to do, he said. But he’s not biting, and he sees a quagmire coming for the Russians (just like Putin’s other “brilliant” geopolitical moves around Ukraine) despite all their strutting.
“Mr. Putin had to go into Syria not out of strength, but out of weakness,” Obama said, to protect Assad, “his client.”
This is a predictable routine from a flailing leader whose “actions have been successful only insofar as its boosted his poll ratings inside of Russia'' -- which is a lot "easier to do when you've got a state controlled media."
So on Syria, Obama said, he’s not surprised by the Russian moves (although his aides this week spent time expressing their own surprise at what the fighter jets were doing up in the air around Damascus).
“What they’re doing now is not particularly different from what they’ve done in the past,” Obama said. “They’re just more open about it.”
Read more: http://www.politico.com/story/2015/1...#ixzz3noFV4ZAvYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФантазиите на Обама не ме интересуват.Този човек живее някъде по дърветата в гората
Те наистина си вярват!
Ако схващаш американския английски, гледай този човек:
https://www.youtube.com/watch?v=QGyuNZ8JkrU
Това е един от малкото, който мисли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБраво, абсолютно съгласна
с добавката, че представители на (пра)български плена населяват и големи територии от днешна Централна и Западна Европа ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКато започнеш да ги млатиш, обадѝ се. Искам да бъда на първия ред и да викам за теб.
Я линейка, я само санитари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеКак бихте отговорили на критиците, които казват, че Путин ви върти около пръста си? - бе запитан Обама по време на пресконференция в петък.
Да, аз вече съм го чувал, - каза президентът, и тонът му беше снизходително-ироничен ...
Нека да видим! Когато преди седем и половина години встъпвах в длъжност, Америка беше в състояние на дълбока финансова криза. Ние водихме две войни почти сами. Международния престиж на САЩ бе достигнал най-ниската граница. Ние губехме 800 000 работни места на месец. Днес ние имаме най-силната и най-модерната икономика в света. Ние водим активна външна политика и формираме общ подход при решаване на всички проблеми, от Ебола да ИГИЛ.
Г-н Путин встъпи в длъжност, когято икономиката бе в ръст, а като резултат от брилянтните му действия тя спадна с 4 процента. Те са изолирани от световната общност, намират се под санкции, наложени не само от нас, но и техните преки търговски партньори. Неговите основни съюзници в Близкия изток бяха г-н Кадафи и Асад – и двете държави се разпадат. И сега той изпраща войски и самолети, за да се задържи на повърхността режима, рискувайки при това да настрои срещу себе си сунити от целия свят. Толкова по това, което питате?
http://www.szona.org/tseli-ne-po-sredstvam-2/#t20c
Коментар
-
Как бихте отговорили на критиците, които казват, че Путин ви върти около пръста си? - бе запитан Обама по време на пресконференция в петък.
Да, аз вече съм го чувал, - каза президентът, и тонът му беше снизходително-ироничен ...
Нека да видим! Когато преди седем и половина години встъпвах в длъжност, Америка беше в състояние на дълбока финансова криза. Ние водихме две войни почти сами. Международния престиж на САЩ бе достигнал най-ниската граница. Ние губехме 800 000 работни места на месец. Днес ние имаме най-силната и най-модерната икономика в света. Ние водим активна външна политика и формираме общ подход при решаване на всички проблеми, от Ебола да ИГИЛ.
Г-н Путин встъпи в длъжност, когято икономиката бе в ръст, а като резултат от брилянтните му действия тя спадна с 4 процента. Те са изолирани от световната общност, намират се под санкции, наложени не само от нас, но и техните преки търговски партньори. Неговите основни съюзници в Близкия изток бяха г-н Кадафи и Асад – и двете държави се разпадат. И сега той изпраща войски и самолети, за да се задържи на повърхността режима, рискувайки при това да настрои срещу себе си сунити от целия свят. Толкова по това, което питате?
http://www.szona.org/tseli-ne-po-sredstvam-2/#t20cYeah
Коментар
Коментар