IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
    Ти остави, ами стреляли от ... Каспийско море.

Маккейн ходел като пиян, а НАТО се събира спешно ...
    Трябва да са минали през Иран и северен Ирак. Което значи и през териториите където оперират самолетите на коалицията.
    Ще се наиграят матрьошките май.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Вече не са само самолетите.
      http://vz.ru/news/2015/10/7/771025.html
      Ти остави, ами стреляли от ... Каспийско море.

Маккейн ходел като пиян, а НАТО се събира спешно ...

Коментар

• Само едно ме притеснява.

Маниакалното джудже, днес достигна средната продължителност на живот на мужика. Да не вземе да реши, че няма вече какво да губи и да омърля целия свят покрай себе си.

Коментар

• Вече не са само самолетите.
          http://vz.ru/news/2015/10/7/771025.html
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Чи как, който не е лежал по американските затвори не е истински демократ бе.....
            Last edited by markoci; 07.10.2015, 14:34.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• САЩ пускат 6000 затворници от федералните затвори
              Лишените от свобода там са 2,2 млн., затворите са препълнени
              7 окт 2015 11:43, Елка Василева
              4

Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/10/07/sa...zatvori.278874

Иване що има толкова затворници в щатите...... може би демокрацията се твори през затворите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                Че е зле там, зле е, ама не мисля, че е по-зле от федерален затвор.
                Е тя цялата федерация е пандиз..
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Абе ти си представи, щом се двоуми дали да прекара остатъка от живота си в пандиз в САЩ или на свобода в руслямистан, за какъв "рай" става въпрос.
                  Че е зле там, зле е, ама не мисля, че е по-зле от федерален затвор.

Коментар

• Абе ти си представи, щом се двоуми дали да прекара остатъка от живота си в пандиз в САЩ или на свобода в руслямистан, за какъв "рай" става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      И макар 99<100, сноудън се натиска за американски затвор, защо ли всички бягат от руский мир ...
                      Snowden: I'd Go to Prison to Return to US

Най-добре ще е да го оставят да гние в руслямистан
                      Абе, не ми се вярва Сноудън да се върне в САЩ, защото знае, че върне ли се животът му бързо ще приключи. Все пак се случват случайности. Като го гледах ми напомни за Джулиан Асанж, където каза, че ще се предаде най-накрая, но така и не го направи. Според мен тези хора имат включвания от време на време, за да не ги забрави народът, но нито Сноудън, нито Асанж са толкова глупави да се предадат на американските власти.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Въх, засрами ме! Верно било по-малко от средното с 1% ( засега )
                        Приемам извинението ти.

Още чакам извинение че Раша не фалира август и че Путин не е изгонен с камъни от кремъл ... ...вероятно го задържаш да е на едно с извинението че Раша няма да фалира и Октомври....
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                          Помните ли как ку му нет ата се опитаха да ви излъжат, че в Русия броят на банките, които са прекратили банковата си дейност не бил голям. Ку му нет ата винаги се опитват да ви излъжат. Има един сайт www.banki.ru в който може да видите списък на всички банки в Русия, които са прекратили банковата си дейност си заради ликвидация или заради отнет лиценз за банкова дейност от 1991г. до сега. В този списък фигурират имената на 2392 банки в Русия, на които им е бил отнет лиценза за банкова дейност или са прекратили банковата си дейност заради ликвидация и то само през периода от 1991г. до сега. В този списък може да видите, че само от началото на 2015г. до сега 74 банки в Русия са прекратили банковата си дейност си заради отнет лиценз за банкова дейност или заради ликвидация. За сравнение от началото на 2015г. до сега в САЩ са фалирали по-малко от 10 банки.
                          Обяснете защо от 1991г. до сега броят на банките в Русия, които са прекратили банковата си дейност заради отнет лиценз е много по-голям от броя на фалиралите банки в САЩ.

А от 1900 година колко са фалирали в Щатите ,само в интервала 1929 -1933 са десетки хиляди....а в интервала 2008-2013....са над десетки хиляди....
                          да живее спама в инвестора и неговите модератори...

Коментар

• Абе бобане да не си ти тоя недоволен от модераторите?
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бобане самагона дет' са ти пробутали е очевидно отровен...
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Темида е с вързани очи.....с меч и везна......Поставете се на това място........

Коментар

Working...
                                X