IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Тук пишат още 3-4 такива. Те защо не са за 72ч в ареста?

П.П. Ако мислят, че ще се спре само с тоя паун, 'ногу са се обАркали. За държавни предатели - нема как да има прошка.
    Мдаа, добре ще е да се започне от селската пръчка и измамника.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Верно е.
      Деменцията на белата златка се изроди от "Да свалим альоша от наряд", до "пиндостанците са виновни за всичко и путлер е нашият бог".
      Тук пишат още 3-4 такива. Те защо не са за 72ч в ареста?

П.П. Ако мислят, че ще се спре само с тоя паун, 'ногу са се обАркали. За държавни предатели - нема как да има прошка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Покрай терористичните актове в Париж, други важни новини остават в сянка. Скърбим за жертвите на терора, но в същото време не трябва да забравяме войната която русия води срещу цивилизования свят от векове...
        ...
        Ето какво се случва, когато лъжата е основа на политиката в една държава:

Россию отстранили от легкой атлетики

Совет Международной ассоциации легкоатлетических федераций (ИААФ) принял решение об отстранении России от соревнований под своей эгидой. Под угрозой находится и выступление российских атлетов на Олимпийских играх 2016 года.

Всичко това се случва заради допинговия скандал в северната федерация.

Комиссия WADA высказала и обвинение в адрес IAAF и Российского антидопингового агентства (РУСАДА) в «необъяснимом невмешательстве», когда россиянам, которых следовало дисквалифицировать за применение допинга, было разрешено участвовать в Олимпийских играх в Лондоне в 2012 году...
        ...
        Помимо этого, WADA указало, что со стороны ФСБ России имело место «прямое запугивание и вмешательство» в работу аккредитованной антидопинговой лаборатории в Москве.
        ...
        В отчете комиссии указывается, что глава московской антидопинговой лаборатории Григорий Родченков уничтожил 1417 допинг-проб за три дня до проверки WADA: «Выявлено преднамеренное уничтожение более 1400 образцов допинг-проб сотрудниками московской лаборатории».

Помните ли наглостта на руснаците по отношение на агресията им в Украйна? - Дакажите - и презрително се хилеха. Сега разправят същото:

Не думаю, что это соответствует действительности, к тому же должно быть доказано, что нарушение совершала федерация...

Цивилизования свят се усети, наложи им санкции, а удара по лекоатлетическата им федерация точно следва необходимата политика към тази северна страна.
        Е - докажете че не сте, и ще видим...
        През октомври 2015г. в Русия промишленото производство е намаляло с 3,6 % спрямо октомври 2014г.
        През периода 1.01.2015г. - 31.10.2015г. в Русия промишленото производство е намаляло с 3,3 % спрямо периода 1.01.2014г. - 31.10.2014г. Обяснете защо.

Коментар

• И аз съм за спазване на добрия тон и чистия български език,
          но точно затова че нормалните Българи спазваха добрия тон
          с такива като "Монти" 70 години
          България е там, където е сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            А за Сидер паша...
            Ами той е основател на СДС и човека който подкрепи Борисов в Първото му правителство....ама деменцията на никой не прощава.....
            Верно е.
            Деменцията на белата златка се изроди от "Да свалим альоша от наряд", до "пиндостанците са виновни за всичко и путлер е нашият бог".

Коментар

• А за Сидер паша...
              Ами той е основател на СДС и човека който подкрепи Борисов в Първото му правителство....ама деменцията на никой не прощава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Пак не позна
                Пиша само защото искам нормалните хора в България
                да изритат най-после сволочь като теб изливащи путьова помия
                Започна се вече, http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...ladna_stachka/
                А задавал ли си си въпроса тези който избегаха какви са ......според теб най ненормалните....защото сте били изритани....
                Last edited by mibova; 17.11.2015, 14:58. Причина: Моля спазвайте добрия тон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  И по три-четири идеологии.
                  Какви идеологии в главите на мафиоти бре
                  "Идеологиите" са само за пред публиката от балами

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Глупако, ти за мен не се тревожи, 5000 евро пенсия и 3000 евро наеми ни стигат
                    що така се нервиш барбароне....
                    Ако не ти пукашеше ,нямаше всеки ден да изливаш помия по всички и всичко за докажеш колко си добре....
                    Комплекчетата на човека без родина ,минало и близки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      Във всеки един комунист бушуват по три четири партии.....
                      И по три-четири идеологии.

Коментар

Май само ти ги знаеш кои са. От моите познати няма такива. От познатите на познатите ми също няма. Репликата "ходих в Съюза" си я спомням, но "той бачка в Русия" не ми е на харда...
                        Имам и познати, но съм гледал преброяване и по него имаше май българи от България, а не от Украйна или Молдова. Има българи от смесени бракове, които като закъсат у нас, пробват там. Но животът извън големите градове бая беден, а пък м големите скъп. Затова викам срам, бегат от нашта неуправия, като тяхната им се вижда по.поносима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          А с мнението(обещанието) на президента на същия тая народ, как го свързваме ?
                          Ако не съвпада с волята на народа, като грешка.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Отразяват волята на народа. Съвсем нормално поведение за представители на суверена. Нека всеки наш политик си вземе урок. Така трябваше да постъпят и европейските лидери. Не съм длъжен, да храня сирийци, както със сигурност те не биха хранили мен.
                            Я какво мнение , почти до моето кой ще храни два милиона имигранти българи в чужбина ,като ги върнат у нас .....ние вече разносвачи на пици и миячи на чинии си имаме.....
                            Ех барбароне и факушка какво ти мислят сините господа.....

Коментар

Отразяват волята на народа. Съвсем нормално поведение за представители на суверена. Нека всеки наш политик си вземе урок. Така трябваше да постъпят и европейските лидери. Не съм длъжен, да храня сирийци, както със сигурност те не биха хранили мен.
                              А с мнението(обещанието) на президента на същия тая народ, как го свързваме ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Някакви мнения, относно позициите на губернаторите на Алабама, Аризона, Арканзас, Флорида, Илинойс, Индиани, Луизиана, Масачузец, Мичиган, Охайо, Тексас и Северна Каролина по "бежанския" въпрос ?
                                Относно приемане на "бежанци" в щатите... ?
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X