Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВерно е.
Деменцията на белата златка се изроди от "Да свалим альоша от наряд", до "пиндостанците са виновни за всичко и путлер е нашият бог".
П.П. Ако мислят, че ще се спре само с тоя паун, 'ногу са се обАркали. За държавни предатели - нема как да има прошка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеПокрай терористичните актове в Париж, други важни новини остават в сянка. Скърбим за жертвите на терора, но в същото време не трябва да забравяме войната която русия води срещу цивилизования свят от векове...
...
Ето какво се случва, когато лъжата е основа на политиката в една държава:
Россию отстранили от легкой атлетики
Совет Международной ассоциации легкоатлетических федераций (ИААФ) принял решение об отстранении России от соревнований под своей эгидой. Под угрозой находится и выступление российских атлетов на Олимпийских играх 2016 года.
Всичко това се случва заради допинговия скандал в северната федерация.
Комиссия WADA высказала и обвинение в адрес IAAF и Российского антидопингового агентства (РУСАДА) в «необъяснимом невмешательстве», когда россиянам, которых следовало дисквалифицировать за применение допинга, было разрешено участвовать в Олимпийских играх в Лондоне в 2012 году...
...
Помимо этого, WADA указало, что со стороны ФСБ России имело место «прямое запугивание и вмешательство» в работу аккредитованной антидопинговой лаборатории в Москве.
...
В отчете комиссии указывается, что глава московской антидопинговой лаборатории Григорий Родченков уничтожил 1417 допинг-проб за три дня до проверки WADA: «Выявлено преднамеренное уничтожение более 1400 образцов допинг-проб сотрудниками московской лаборатории».
Помните ли наглостта на руснаците по отношение на агресията им в Украйна? - Дакажите - и презрително се хилеха. Сега разправят същото:
Не думаю, что это соответствует действительности, к тому же должно быть доказано, что нарушение совершала федерация...
Цивилизования свят се усети, наложи им санкции, а удара по лекоатлетическата им федерация точно следва необходимата политика към тази северна страна.
Е - докажете че не сте, и ще видим...
През периода 1.01.2015г. - 31.10.2015г. в Русия промишленото производство е намаляло с 3,3 % спрямо периода 1.01.2014г. - 31.10.2014г. Обяснете защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА за Сидер паша...
Ами той е основател на СДС и човека който подкрепи Борисов в Първото му правителство....ама деменцията на никой не прощава.....
Деменцията на белата златка се изроди от "Да свалим альоша от наряд", до "пиндостанците са виновни за всичко и путлер е нашият бог".
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПак не позна
Пиша само защото искам нормалните хора в България
да изритат най-после сволочь като теб изливащи путьова помия
Започна се вече, http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...ladna_stachka/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИ по три-четири идеологии.
"Идеологиите" са само за пред публиката от балами
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronГлупако, ти за мен не се тревожи, 5000 евро пенсия и 3000 евро наеми ни стигат
Ако не ти пукашеше ,нямаше всеки ден да изливаш помия по всички и всичко за докажеш колко си добре....
Комплекчетата на човека без родина ,минало и близки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеВъв всеки един комунист бушуват по три четири партии.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеМай само ти ги знаеш кои са. От моите познати няма такива. От познатите на познатите ми също няма. Репликата "ходих в Съюза" си я спомням, но "той бачка в Русия" не ми е на харда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА с мнението(обещанието) на президента на същия тая народ, как го свързваме ?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеОтразяват волята на народа. Съвсем нормално поведение за представители на суверена. Нека всеки наш политик си вземе урок. Така трябваше да постъпят и европейските лидери. Не съм длъжен, да храня сирийци, както със сигурност те не биха хранили мен.
Ех барбароне и факушка какво ти мислят сините господа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеОтразяват волята на народа. Съвсем нормално поведение за представители на суверена. Нека всеки наш политик си вземе урок. Така трябваше да постъпят и европейските лидери. Не съм длъжен, да храня сирийци, както със сигурност те не биха хранили мен.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНякакви мнения, относно позициите на губернаторите на Алабама, Аризона, Арканзас, Флорида, Илинойс, Индиани, Луизиана, Масачузец, Мичиган, Охайо, Тексас и Северна Каролина по "бежанския" въпрос ?
Относно приемане на "бежанци" в щатите... ?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар