Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз съм писал, че е трол, а гъза се подразбира....
Предлагам ти да му демонстрираме уважението си и да продължим да дискутираме с него , защото в противен случай ще трябва да си пишем с Радослава или някое друго радио , с което нищо смислено не можеш да си пишеш , да не посочвам никове
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЧичото е клеветник, нетварето е с обидата...
Иначе донякъде си прав, имаме лек проблем с доказването, но се съмнявам, че пише от публичнодостъпно устройство...
А ще го търся през СРП именно защото се налага установяване на извършител скрит зад виртуален ник...
Ако беше обикновенна обида, естествено че ще го гоня по частен път...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз съм писал, че е трол, а гъза се подразбира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБи ли ми обяснил как точно ще съдиш някого, че е обидил или оклеветил теб точно, при положение, че си само един анонимен ник, асоцииран с определен вид гъбички? Кой съдия ще се навие да осъди някого за твърдение от сорта "еди кой си от форума на Инвестора е гъз и трол"? Оставям на страна въпроса как точно ще издириш законно анонимния ник, който те е "обидил".
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТролщината трябва да се криминализира !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИскаш да кажеш че за обида ще се тъжиш на прокуратурата !?
Тук май бъркаш нещо .
А дори и да намериш по айпито чичото няма как да докажеш че точно той е писал от него .
Иначе донякъде си прав, имаме лек проблем с доказването, но се съмнявам, че пише от публичнодостъпно устройство...
А ще го търся през СРП именно защото се налага установяване на извършител скрит зад виртуален ник...
Ако беше обикновенна обида, естествено че ще го гоня по частен път...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМного лесно. Ама много лесно. Подавам в районна прокуратура една частна тъжба срещу неизвестен извършител, подвизаващ се с ник 4i40 в еди кой си форум. Като моля да установят по айпи адрес, кое лице стои зад този ник и да започнат наказателно производство от частен характер. Разбира се придружавам тъжбата и с един иск за примерно 50 000 лв.
От там, районна прокуратура се обръща към Инвестор.бг с искане да разкрият айпи адреса на потребителя 4i40, издирват малоумника, който се крие зад ник-а и започваме приключението...
Същото важи за ник netware5 и неговото продължавано престъпление обида...
Тук май бъркаш нещо .
А дори и да намериш по айпито чичото няма как да докажеш че точно той е писал от него .
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНямам време да гледам целия репортаж, но ми е любопитно дали се коментира тролската практика на дпс "омаскаряване чрез величаене и одобрение" ... понеже тя работи и се изисква време и съобразителност за идентифицирането ѝ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБи ли ми обяснил как точно ще съдиш някого, че е обидил или оклеветил теб точно, при положение, че си само един анонимен ник, асоцииран с определен вид гъбички? Кой съдия ще се навие да осъди някого за твърдение от сорта "еди кой си от форума на Инвестора е гъз и трол"? Оставям на страна въпроса как точно ще издириш законно анонимния ник, който те е "обидил".
От там, районна прокуратура се обръща към Инвестор.бг с искане да разкрият айпи адреса на потребителя 4i40, издирват , който се крие зад ник-а и започваме приключението...
Същото важи за ник netware5 и неговото продължавано престъпление обида...Last edited by X_Y; 02.04.2015, 13:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ как па ме сложи и мен тук... клеветата все още е престъпление, не ме амбицирай да те търся и да си платиш за наглостта...
Иначе както се казва, комунягите ви мразя безплатно...
Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и
4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,
наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
Отделно един граждански иск... и си готов...Last edited by X_Y; 02.04.2015, 13:14.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ как па ме сложи и мен тук... клеветата все още е престъпление, не ме амбицирай да те търся и да си платиш за наглостта...
................................
..
Брррррррррррр, втресе ме от страх....
Едната бира не е достатъчна, ще пийна и една малка ракия, за да се свестя......
Коментар
Коментар