IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Не съм чел долу постовете и дали можеш да го квалифицираш като наказателно за да ангажираш СРП . Освен ако не те е наклепал пред държавен орган например
    Не, не говорим за набедяване, а за обикновено престъпление от частен характер - обида или клевета...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Аз съм писал, че е трол, а гъза се подразбира....
      Чичо , моето мнение е че Кандид има квалификация , става за събеседник и опонент , и му дължим уважение . Забелязал съм че осмисля и приема тези и аргументи на опонента си поради което не е трол, а човек с определена позиция и възгледи които отстоява .

Предлагам ти да му демонстрираме уважението си и да продължим да дискутираме с него , защото в противен случай ще трябва да си пишем с Радослава или някое друго радио , с което нищо смислено не можеш да си пишеш , да не посочвам никове

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Чичото е клеветник, нетварето е с обидата...

Иначе донякъде си прав, имаме лек проблем с доказването, но се съмнявам, че пише от публичнодостъпно устройство...

А ще го търся през СРП именно защото се налага установяване на извършител скрит зад виртуален ник...

Ако беше обикновенна обида, естествено че ще го гоня по частен път...
        Не съм чел долу постовете и дали можеш да го квалифицираш като наказателно за да ангажираш СРП . Освен ако не те е наклепал пред държавен орган например

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Ама наистина искаш да ме амбицираш...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Би ли ми обяснил как точно ще съдиш някого, че е обидил или оклеветил теб точно, при положение, че си само един анонимен ник, асоцииран с определен вид гъбички? Кой съдия ще се навие да осъди някого за твърдение от сорта "еди кой си от форума на Инвестора е гъз и трол"? Оставям на страна въпроса как точно ще издириш законно анонимния ник, който те е "обидил".

Коментар

Тролщината трябва да се криминализира !
              Абсолютно...

Коментар

Искаш да кажеш че за обида ще се тъжиш на прокуратурата !?

Тук май бъркаш нещо .

А дори и да намериш по айпито чичото няма как да докажеш че точно той е писал от него .
                Чичото е клеветник, нетварето е с обидата...

Иначе донякъде си прав, имаме лек проблем с доказването, но се съмнявам, че пише от публичнодостъпно устройство...

А ще го търся през СРП именно защото се налага установяване на извършител скрит зад виртуален ник...

Ако беше обикновенна обида, естествено че ще го гоня по частен път...

Коментар

• Тролщината трябва да се криминализира !

Коментар

Много лесно. Ама много лесно. Подавам в районна прокуратура една частна тъжба срещу неизвестен извършител, подвизаващ се с ник 4i40 в еди кой си форум. Като моля да установят по айпи адрес, кое лице стои зад този ник и да започнат наказателно производство от частен характер. Разбира се придружавам тъжбата и с един иск за примерно 50 000 лв.

От там, районна прокуратура се обръща към Инвестор.бг с искане да разкрият айпи адреса на потребителя 4i40, издирват малоумника, който се крие зад ник-а и започваме приключението...

Същото важи за ник netware5 и неговото продължавано престъпление обида...
                    Искаш да кажеш че за обида ще се тъжиш на прокуратурата !?

Тук май бъркаш нещо .

А дори и да намериш по айпито чичото няма как да докажеш че точно той е писал от него .

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Нямам време да гледам целия репортаж, но ми е любопитно дали се коментира тролската практика на дпс "омаскаряване чрез величаене и одобрение" ... понеже тя работи и се изисква време и съобразителност за идентифицирането ѝ.
                      В тази връзка къде изчезна трол Radoslava... Или вече се подвизава като bocman....

Коментар

• Нямам време да гледам целия репортаж, но ми е любопитно дали се коментира тролската практика на дпс "омаскаряване чрез величаене и одобрение" ... понеже тя работи и се изисква време и съобразителност за идентифицирането ѝ.
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Би ли ми обяснил как точно ще съдиш някого, че е обидил или оклеветил теб точно, при положение, че си само един анонимен ник, асоцииран с определен вид гъбички? Кой съдия ще се навие да осъди някого за твърдение от сорта "еди кой си от форума на Инвестора е гъз и трол"? Оставям на страна въпроса как точно ще издириш законно анонимния ник, който те е "обидил".
                          Много лесно. Ама много лесно. Подавам в районна прокуратура една частна тъжба срещу неизвестен извършител, подвизаващ се с ник 4i40 в еди кой си форум. Като моля да установят по айпи адрес, кое лице стои зад този ник и да започнат наказателно производство от частен характер. Разбира се придружавам тъжбата и с един иск за примерно 50 000 лв.

От там, районна прокуратура се обръща към Инвестор.бг с искане да разкрият айпи адреса на потребителя 4i40, издирват , който се крие зад ник-а и започваме приключението...

Същото важи за ник netware5 и неговото продължавано престъпление обида...
                          Last edited by X_Y; 02.04.2015, 13:30.

Коментар

Е как па ме сложи и мен тук... клеветата все още е престъпление, не ме амбицирай да те търся и да си платиш за наглостта...

Иначе както се казва, комунягите ви мразя безплатно...

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.

Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:

1. нанесена публично;

2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и

4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,

наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

Отделно един граждански иск... и си готов...
                            Last edited by X_Y; 02.04.2015, 13:14.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Е как па ме сложи и мен тук... клеветата все още е престъпление, не ме амбицирай да те търся и да си платиш за наглостта...

................................

..

Брррррррррррр, втресе ме от страх....
                              Едната бира не е достатъчна, ще пийна и една малка ракия, за да се свестя......

Коментар

• Стамба , ти от младежката организация на ГЕРП ли си !?

Коментар

Working...
                                X