IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
    ...не съм , за разлика от тебе ,дето не помниш вече кой поред ти е ника.

За модерацията : не се заяждам , отговарям културно.
    какъв поред ник бе, бегай у форума на ДУМА, ТАМ ТОЯ ВИЦ ЩЕ Е СМЕШЕН..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
      Не пич, форума си объркал.
      ...не съм , за разлика от тебе ,дето не помниш вече кой поред ти е ника.

За модерацията : не се заяждам , отговарям културно.

Коментар

• Белия дом: Обама увери президента на Турция в готовността си да помогне в борбата срещу тероризма
        Президентът на САЩ Барак Обама е уверил турският лидер Реджеп Тайип Ердоган в готовността си да подпомогне на страната в борбата ѝ срещу тероризма, съобщи пресслужбата на Белия дом, предаде ТАСС. Американският държавен глава позвънил на турския лидер по телефона, за да изрази съболезнованията си след бомбените атентати в Анкара, при който загинаха най-малко 95 души.
        Обама уверил своя събеседник, че „американците чувстват солидарност с народа на Турция“.
        По-рано, официалния представител на Съвета за национална сигурност в Белия дом Нед Прайс заяви, че „САЩ категорично осъжда тази гнусна терористична атака“ в турската столица.
        „Тези ужасяващи атаки само укрепват нашата решителност да се изправим срещу екстремизма“, каза представител на американската администрация.

...и после какво ?

Коментар

Моята грешка не е важна , ама ако гадателката не си прави майтап ...не зная.
          Не пич, форума си объркал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Объркал си мястото.
            Моята грешка не е важна , ама ако гадателката не си прави майтап ...не зная.

Коментар

Обама попитал една гадателка, какво ще стане през 2016-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае.
              - А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама.
              - 15 рубли. - му отвърнала гадателката
              Объркал си мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

Е няма как да не си в по-голяма грешка....
                Е , чакай , това е само началото на филма...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  СМИ: Расходы на зарплаты учителей и врачей снизят на 34 млрд рублей в 2016 году

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/10/11/1449810.html

П.П. Масква: Глад, мизерия и въшки едри, колкото врабчета
                  Обама попитал една гадателка, какво ще стане през 2016-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае.
                  - А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама.
                  - 15 рубли. - му отвърнала гадателката

Коментар

Доста световни фактори показват промяна в отношението към Путин и Русия.Ако съвсем безпристрастно разгледаме събитията в последно време , можем да констатираме че съвременният свят продължава да се впечатлява силно от дебелата сопа !

Е няма как да не си в по-голяма грешка....

Коментар

• ТЪЖНАТА ИСТИНА.
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                        Вчера се състоя поредният кръг от Ф1 в Сочи. Доминацията на Мерцедес е ненарушима през настоящия сезон, а и пилотските умения и характерът на Л. Хамилтън допринасят значително за впечатляващото представяне на отбора.
                        В индивидуалната и в отборната надпревара нещата изглеждат предрешени, всъщност те практически са такива от доста състезания насам в настоящия сезон.
                        Чисто на теория има някакви математическо-изчислителни варианти нещо да се обърка, но вероятността да се случи е незначителна.

Интересно е в каква атмосфера се случи самото състезание. Аз лично не харесвам особено пистата в Сочи, на определени места ми се вижда леко тесновата и зоните за сигурност не са достатъчно големи. Онзи ужасяващ и безкраен ляв завой №4, на който вчера се претрепа и Грожан, чисто по човешки и шофьорски води до спазми в корема ми, колчем ми се наложи да съпреживея неговото преминаване.
                        Още миналата година Бърни Екълстоун доста категорично заяви, че него санкциите не го засягат и изпълнението на договорите е много по-важно от нечии политически напъни. Отношението към Путин тогава беше доста формално и официално. Търсейки отчаяно подкрепа и признание, той (Путин) неочаквано се появи в служебното помещение, което приема победителите, чакащи подиума и там се случи една дребна сценка, която беше доста спъната. Победителят Хамилтън някак принудено и демонстративно се правеше доста дълго време, че не забелязва присъствието на Президента на Русия. Е, накрая се случи някакво смотано и студено ръкостискане, колкото да не стане конфуз.

Вчера обстановката беше коренно различна. И тримата победители демонстрираха неподправено разположение, бях усмихнати до ушите, ръкуваха се и се прегърнаха с Путин, размениха по няколко думи, а поради някаква за мен неизвестна причина, Серджо Перес показа направо топло отношение. И тримата сложиха с готовност руски ушанки (на тях имаше фирмените знаци на Пирели, все пак), вмеско дежурните пилотски шапки и излязоха с тях на подиума, което е огромна изненада.
                        Себ Фетел и модераторът Еди Джордън дори направиха опити да кажат нещо на руски.

Надявам се, че този макар дребен и знаков епизод, е някакъв жалон по пътя за разведряването.
                        Доста световни фактори показват промяна в отношението към Путин и Русия.Ако съвсем безпристрастно разгледаме събитията в последно време , можем да констатираме че съвременният свят продължава да се впечатлява силно от дебелата сопа !

Коментар

• Щом работодателят настоява, не ушанки ами тюбетейки ше сложат ако трябва... Бърни не е по-различен от Сеп... ко ме разбираш...

Коментар

• http://deutsche-wirtschafts-nachrich...als-weltmacht/

Признаци за края на САЩ като световна сила.Прилики в упадъка на римската и американската империи.

Коментар

• Вчера се състоя поредният кръг от Ф1 в Сочи. Доминацията на Мерцедес е ненарушима през настоящия сезон, а и пилотските умения и характерът на Л. Хамилтън допринасят значително за впечатляващото представяне на отбора.
                              В индивидуалната и в отборната надпревара нещата изглеждат предрешени, всъщност те практически са такива от доста състезания насам в настоящия сезон.
                              Чисто на теория има някакви математическо-изчислителни варианти нещо да се обърка, но вероятността да се случи е незначителна.

Интересно е в каква атмосфера се случи самото състезание. Аз лично не харесвам особено пистата в Сочи, на определени места ми се вижда леко тесновата и зоните за сигурност не са достатъчно големи. Онзи ужасяващ и безкраен ляв завой №4, на който вчера се претрепа и Грожан, чисто по човешки и шофьорски води до спазми в корема ми, колчем ми се наложи да съпреживея неговото преминаване.
                              Още миналата година Бърни Екълстоун доста категорично заяви, че него санкциите не го засягат и изпълнението на договорите е много по-важно от нечии политически напъни. Отношението към Путин тогава беше доста формално и официално. Търсейки отчаяно подкрепа и признание, той (Путин) неочаквано се появи в служебното помещение, което приема победителите, чакащи подиума и там се случи една дребна сценка, която беше доста спъната. Победителят Хамилтън някак принудено и демонстративно се правеше доста дълго време, че не забелязва присъствието на Президента на Русия. Е, накрая се случи някакво смотано и студено ръкостискане, колкото да не стане конфуз.

Вчера обстановката беше коренно различна. И тримата победители демонстрираха неподправено разположение, бях усмихнати до ушите, ръкуваха се и се прегърнаха с Путин, размениха по няколко думи, а поради някаква за мен неизвестна причина, Серджо Перес показа направо топло отношение. И тримата сложиха с готовност руски ушанки (на тях имаше фирмените знаци на Пирели, все пак), вмеско дежурните пилотски шапки и излязоха с тях на подиума, което е огромна изненада.
                              Себ Фетел и модераторът Еди Джордън дори направиха опити да кажат нещо на руски.

Надявам се, че този макар дребен и знаков епизод, е някакъв жалон по пътя за разведряването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                А как миришеше около масква река - отвратно!
                                Представям си сега каква смрад е, aaayyy
                                Сега в последните 1-2 години малко са я пооправили, преди това беше радиоактивна даже + арсен и прочие.

От една година са се появили за сефте жаби, риби няма още.

Мурзилята са най-големите гамени към природата - демек от лакомия влизат към пазарната цена, ама другите компании правят една камара контрол за пречистване после и т..н - тия само цоцат и мятат мизерията обратно.

Над 50% от подпочвените им води са вече негодни за пиене, а па не ми се търси сега къде мятаха радио-активния отпадак - до границата с Тюркменистан мисля, че беше - там 'орицата живеят със стотици пъти нива по-голяма радиация от тази в Хирошима и Нагазаки.

Скоро ще си внасят питейната вода, щот' са "умници"

Коментар

Working...
                                X