Първоначално изпратено от белот
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеНе пич, форума си объркал.
За модерацията : не се заяждам , отговарям културно.
Коментар
-
Белия дом: Обама увери президента на Турция в готовността си да помогне в борбата срещу тероризма
Президентът на САЩ Барак Обама е уверил турският лидер Реджеп Тайип Ердоган в готовността си да подпомогне на страната в борбата ѝ срещу тероризма, съобщи пресслужбата на Белия дом, предаде ТАСС. Американският държавен глава позвънил на турския лидер по телефона, за да изрази съболезнованията си след бомбените атентати в Анкара, при който загинаха най-малко 95 души.
Обама уверил своя събеседник, че „американците чувстват солидарност с народа на Турция“.
По-рано, официалния представител на Съвета за национална сигурност в Белия дом Нед Прайс заяви, че „САЩ категорично осъжда тази гнусна терористична атака“ в турската столица.
„Тези ужасяващи атаки само укрепват нашата решителност да се изправим срещу екстремизма“, каза представител на американската администрация.
...и после какво ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеМоята грешка не е важна , ама ако гадателката не си прави майтап ...не зная.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеОбъркал си мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеОбама попитал една гадателка, какво ще стане през 2016-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае.
- А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама.
- 15 рубли. - му отвърнала гадателката
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
Е няма как да не си в по-голяма грешка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСМИ: Расходы на зарплаты учителей и врачей снизят на 34 млрд рублей в 2016 году
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/10/11/1449810.html
П.П. Масква: Глад, мизерия и въшки едри, колкото врабчета
- А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама.
- 15 рубли. - му отвърнала гадателката
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеДоста световни фактори показват промяна в отношението към Путин и Русия.Ако съвсем безпристрастно разгледаме събитията в последно време , можем да констатираме че съвременният свят продължава да се впечатлява силно от дебелата сопа !
Е няма как да не си в по-голяма грешка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеВчера се състоя поредният кръг от Ф1 в Сочи. Доминацията на Мерцедес е ненарушима през настоящия сезон, а и пилотските умения и характерът на Л. Хамилтън допринасят значително за впечатляващото представяне на отбора.
В индивидуалната и в отборната надпревара нещата изглеждат предрешени, всъщност те практически са такива от доста състезания насам в настоящия сезон.
Чисто на теория има някакви математическо-изчислителни варианти нещо да се обърка, но вероятността да се случи е незначителна.
Интересно е в каква атмосфера се случи самото състезание. Аз лично не харесвам особено пистата в Сочи, на определени места ми се вижда леко тесновата и зоните за сигурност не са достатъчно големи. Онзи ужасяващ и безкраен ляв завой №4, на който вчера се претрепа и Грожан, чисто по човешки и шофьорски води до спазми в корема ми, колчем ми се наложи да съпреживея неговото преминаване.
Още миналата година Бърни Екълстоун доста категорично заяви, че него санкциите не го засягат и изпълнението на договорите е много по-важно от нечии политически напъни. Отношението към Путин тогава беше доста формално и официално. Търсейки отчаяно подкрепа и признание, той (Путин) неочаквано се появи в служебното помещение, което приема победителите, чакащи подиума и там се случи една дребна сценка, която беше доста спъната. Победителят Хамилтън някак принудено и демонстративно се правеше доста дълго време, че не забелязва присъствието на Президента на Русия. Е, накрая се случи някакво смотано и студено ръкостискане, колкото да не стане конфуз.
Вчера обстановката беше коренно различна. И тримата победители демонстрираха неподправено разположение, бях усмихнати до ушите, ръкуваха се и се прегърнаха с Путин, размениха по няколко думи, а поради някаква за мен неизвестна причина, Серджо Перес показа направо топло отношение. И тримата сложиха с готовност руски ушанки (на тях имаше фирмените знаци на Пирели, все пак), вмеско дежурните пилотски шапки и излязоха с тях на подиума, което е огромна изненада.
Себ Фетел и модераторът Еди Джордън дори направиха опити да кажат нещо на руски.
Надявам се, че този макар дребен и знаков епизод, е някакъв жалон по пътя за разведряването.
Коментар
-
http://deutsche-wirtschafts-nachrich...als-weltmacht/
Признаци за края на САЩ като световна сила.Прилики в упадъка на римската и американската империи.
Коментар
-
Вчера се състоя поредният кръг от Ф1 в Сочи. Доминацията на Мерцедес е ненарушима през настоящия сезон, а и пилотските умения и характерът на Л. Хамилтън допринасят значително за впечатляващото представяне на отбора.
В индивидуалната и в отборната надпревара нещата изглеждат предрешени, всъщност те практически са такива от доста състезания насам в настоящия сезон.
Чисто на теория има някакви математическо-изчислителни варианти нещо да се обърка, но вероятността да се случи е незначителна.
Интересно е в каква атмосфера се случи самото състезание. Аз лично не харесвам особено пистата в Сочи, на определени места ми се вижда леко тесновата и зоните за сигурност не са достатъчно големи. Онзи ужасяващ и безкраен ляв завой №4, на който вчера се претрепа и Грожан, чисто по човешки и шофьорски води до спазми в корема ми, колчем ми се наложи да съпреживея неговото преминаване.
Още миналата година Бърни Екълстоун доста категорично заяви, че него санкциите не го засягат и изпълнението на договорите е много по-важно от нечии политически напъни. Отношението към Путин тогава беше доста формално и официално. Търсейки отчаяно подкрепа и признание, той (Путин) неочаквано се появи в служебното помещение, което приема победителите, чакащи подиума и там се случи една дребна сценка, която беше доста спъната. Победителят Хамилтън някак принудено и демонстративно се правеше доста дълго време, че не забелязва присъствието на Президента на Русия. Е, накрая се случи някакво смотано и студено ръкостискане, колкото да не стане конфуз.
Вчера обстановката беше коренно различна. И тримата победители демонстрираха неподправено разположение, бях усмихнати до ушите, ръкуваха се и се прегърнаха с Путин, размениха по няколко думи, а поради някаква за мен неизвестна причина, Серджо Перес показа направо топло отношение. И тримата сложиха с готовност руски ушанки (на тях имаше фирмените знаци на Пирели, все пак), вмеско дежурните пилотски шапки и излязоха с тях на подиума, което е огромна изненада.
Себ Фетел и модераторът Еди Джордън дори направиха опити да кажат нещо на руски.
Надявам се, че този макар дребен и знаков епизод, е някакъв жалон по пътя за разведряването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеА как миришеше около масква река - отвратно!
Представям си сега каква смрад е, aaayyy
От една година са се появили за сефте жаби, риби няма още.
Мурзилята са най-големите гамени към природата - демек от лакомия влизат към пазарната цена, ама другите компании правят една камара контрол за пречистване после и т..н - тия само цоцат и мятат мизерията обратно.
Над 50% от подпочвените им води са вече негодни за пиене, а па не ми се търси сега къде мятаха радио-активния отпадак - до границата с Тюркменистан мисля, че беше - там 'орицата живеят със стотици пъти нива по-голяма радиация от тази в Хирошима и Нагазаки.
Скоро ще си внасят питейната вода, щот' са "умници"
Коментар
Коментар