IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Да не си припомняме кои какво е дрънкал щото ти си тоя дето оспами форума на тема :

- Русия фалира август.
    - Русия спира да плаща пенсии август.
    - Путин е изгонен с камъни и заточен в Сибир през август.

Сега последния ти рефрен е че Русия фалира Октомври ...ма и тук ще се изложиш както винаги до сега.

Та точно ти трябва да мълчиш засрамено по темата и да спреш да пророкуваш , щото става все по смешно. Ако ти не помниш какви си ги дрънкал вчера другите помнят.............
    Чакай ся.
    Бат Маранди казва Октобер.
    Година, съобщил ле е ?
    М ???
    МНОООГО повърхностно анализираш подаваната "информация" ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Убу де, ся, БАСФ ЩО ще влага пари с северен пато две. ?
      пИтам вА ..
      НалЕ санкциЙ има ?
      Какво е това нешо ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ами, казах, че икон. растеж ще има в монголия последната четвърт тримесечие на 2017г до първите две тримесечия на 2018г, ако няма форс-мажор.

Още преди година, когато отказвахте да повярвате, че Монголия е в криза и ти СЪЩИЯТ дрънкаше лафчета по цял ден колко е зле БГ империя спрямо монголците.
        Да не си припомняме кои какво е дрънкал щото ти си тоя дето оспами форума на тема :

- Русия фалира август.
        - Русия спира да плаща пенсии август.
        - Путин е изгонен с камъни и заточен в Сибир през август.

Сега последния ти рефрен е че Русия фалира Октомври ...ма и тук ще се изложиш както винаги до сега.

Та точно ти трябва да мълчиш засрамено по темата и да спреш да пророкуваш , щото става все по смешно. Ако ти не помниш какви си ги дрънкал вчера другите помнят.............
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ами, казах, че икон. растеж ще има в монголия последната четвърт тримесечие на 2017г до първите две тримесечия на 2018г, ако няма форс-мажор.

Още преди година, когато отказвахте да повярвате, че Монголия е в криза и ти СЪЩИЯТ дрънкаше лафчета по цял ден колко е зле БГ империя спрямо монголците.

Е, шефката на монголската ЦбаМка го казва. Заминавай да си слюнчиш глупостите на нея.

П.П. Нямате срам мурзилетата, хем сте фрости - хем упорити. Няма по-бедна държава в Юръп от монголия.

Колко време ще ви трябва да го разберете?
          Last edited by X_Y; 12.10.2015, 16:07.

Коментар

• Глава Банка России Эльвира Набиуллина спрогнозировала, что темпы роста национальной экономики будут отрицательными, а перелом к лучшему ожидается к концу 2016 года.

"Экономика перейдет в положительную область, если мерить квартал к кварталу, к концу следующего года. Но в целом, годовые темпы, по нашим прогнозам, будут отрицательными — до минус 1%"
            Last edited by X_Y; 12.10.2015, 16:07.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• определено си е за доктор тоя >>> https://www.facebook.com/10000502888...8556717988620/
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Абсолютно вярно !
                На този пишман доктор ,латиницата е по зле от четирогодишно дете....тези прекъсвания в буквите е признак или на фалшификация или на неграмотност....

Коментар

• Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Абсолютно вярно !
                      Ясно. Сега дай и определение за американофилството , че ми станА интересно .

Коментар

• Абсолютно вярно !
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                          Естествено, че знам разликата между Сеп и Себ
                          Чудя се, обаче, каква работа ти върши на теб дежурното твърдение за руския лобизъм и корупция. Да, има ги! И какво от това. Освен, че са по-дребни по размер, допълнително са по-прями, директни, дори нескопосани в сравнение с префинените, изящносхемни лицемернософистикейтид западняци.
                          И двете явления са един дол дренки.
                          Гледат си интереса! Какво друго да правят?!
                          Знаейки, че българският интерес е в ръцете на мощния тинктанк от форума ни, длъжни са да дадат най-доброто от себе си, иначе лошо ги чака
                          Рядко си позволявам да опонирам на приятели, на които не оспорвам гледната точка. Това е тяхно право!
                          -----------------------------------------

Обърнете внимание как се манипулира ( с кадифени ръкавици ).

1. Рушнаците били груби и не могат да крадат като другите пачи на Запад ( демек всички са маскари ).
                          2. Търговски баланс с Монголия е отчайващ - не в наша полза ( ок. 10% от БВП изтича нон-стоп в една посока навън ), докато ежегодните преводи от БГ емигранти, бият всяка година ПЧИ ( преките чуждестранни инвестиции ).

3. Идеята, която се проповядва е, 10 милки данъкоплатци от БГ ще събираме едни стинки за вноска към ЕС, през данъците, а после едни богоизбрани ще ги разпределяме, за да окрадем евро-фондовете, защото трябва да се отчитаме на монголците ( 10% от БВП дисбаланс - да повторя, който го няма с нито една друга дръжава ).

4. Накрая те обвиняват обикновените българи, че не искат да участват в схемата и с огромна болка си бият шутовете оттук, защото съдебна система, силови ведомства, митиници, НАП и цялата система е впрегната да унищожи обикновения българин и съборят държавността, в полза на възможно най-най-най-неграмотната извадка на обществото.
                          -------------------------------

Бягайте братя Българи!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Щом работодателят настоява, не ушанки ами тюбетейки ше сложат ако трябва... Бърни не е по-различен от Сеп... ко ме разбираш...
                            Естествено, че знам разликата между Сеп и Себ
                            Чудя се, обаче, каква работа ти върши на теб дежурното твърдение за руския лобизъм и корупция. Да, има ги! И какво от това. Освен, че са по-дребни по размер, допълнително са по-прями, директни, дори нескопосани в сравнение с префинените, изящносхемни лицемернософистикейтид западняци.
                            И двете явления са един дол дренки.
                            Гледат си интереса! Какво друго да правят?!
                            Знаейки, че българският интерес е в ръцете на мощния тинктанк от форума ни, длъжни са да дадат най-доброто от себе си, иначе лошо ги чака

За Бърни и Сеп не съм съгласен. Бърни си гледа бизнеса, знайно е, че се готви да продава и последното, което му трябва е разправии, смрад и съдебни дела.
                            Като се има предвид, че най-вероятният купувач е с американска адресна регистрация, на техните напъни да се отреже Русия, Бърни вероятно е казал:
                            Господа, вие сте бизнесмени и аз съм бизнесмен. Нека де си говорим за бизнес! Моят бизнес е оновно права върху нещо, а при този род активи лоялността и доверието са всичко. Вие искате да се изпикая на договорите и на доверието, което съм градил в продължение на почти 60 години. Никой истински бизнесмен не може да иска това от партьорите си по бизнес.
                            Ако ви е толкова важно, купете ми гаражчето по примерно net (and fair' present value + един скромен стимул за мен. Стаката му е наистина уникална и има пълното право да отправи подобно искане.

Е, през 2014 сделка нямаше, сега се чака края на тази година и сделка по "пазарна" при чисто търговски интерес.
                            Last edited by nacheff; 12.10.2015, 14:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Много тъжна. Който си го избира...
                              Що да е тъжно бе Пирамида...демокрация...кандидат ...избори , пък после има и друго какъвто избирателя , такъв и избранника . Един не видях досега да напише Ето за тоя трябваше да гласуваме ! Ми като няма други Боко ше е...логика !

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение

ТЪЖНАТА ИСТИНА.
                                Много тъжна. Който си го избира...

Коментар

Working...
                                X