Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе си ти източен човек. Правилно си уехал на Запад. На изток от линията Триест-Кьонигсберг само водка и ракия. Ама ти и ракийка ли не пиеш? Политическият стил много зависим от употребявания алкохол. Е, виж Сталин - коняк, виж Елцин - водка. Сегашният май трезвеник. Страхувай се от трезвеника, щото лесно му се размътва главата от кво да е.
Кънчо Койчев!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе, не не, никога не съм можел да пия водка, прекалено ми удря на спирт, чудих се между това и черно джони, ама джонито съм изпил доста по корабите и затова реших да сменя марката, иначе и двете бяха на една цена
Коментар
-
Koй каквото и да говори, на селската пръчка само обонго и САЩ са му на устата. Защо ли? Ами ето защо:
...В представлении ватников есть только один субъект — США, с которым они себя соотносят. Вся жизнь ватника, независимо от его места в социальной иерархии — есть соревнование с США. Даже самый последний алкаш из ватной глубинки уверен, что он расово более полноценен, чем "тупые америкосы". Ватный шоу-бизнес в лице таких "светочей" как Мишка Задорнов, Димка Киселев и прочих ватных пропагандонов всячески поддерживают эту иллюзию. Смешно слышать от ватанов заумные рассуждения о том, что Америга вот-вот рухнет, что "долгов у америкосов выше крыше", что "негров бьют", когда сам такой ватник стоит по уши в говне на своем дворе. На том самом дворе, где по уши в говне стоял его отец, дед, прадед и вообще все предки по всем материнским и отцовским линиям...
Това помага за персонификацията...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПоради нуждата от икономии , америка за българия е отрязала част от грантовете си .....
Иначе чета че има спечелени 9 дела , но въпросът е какво става по нататък
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНякой от голямото село може ли да даде информация докъде стигнаха делата срещу държавата по закона за достъп до информация относно концесиите.
Кандид, той нали го играе софиянец юрист/ не съм го мяркал скоро, дали не е във ваканция/, някаква информация???Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕеееее, ти си ренегат и дегенерат. Как ги пиеш тия ечемичени каши. Ще ти излезе ечемик на очото. Я се върни на ръж и пщеница. Требва питам от спелта и лимец става ли водчица... с влакнини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНа мен уискаджия- тъй и тъй съм си купил един гленфидих
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеЗа Саудитска Арабия ли коментирате ?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВдигнаха социала
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЛеко, ще се разориш. Я по-добре си карай на тройной, че рублата пак пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНа мен уискаджия- тъй и тъй съм си купил един гленфидих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеБобчо и аз ли станах мурзилка? Благодаря, ама си имам други прекори. пък вий така и не измислихте нещо по-оригинално и българско. Например...... водкаджии. Съгласен съм ми викаш водкаджия.
Коментар
Коментар