IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Имотеп

Значи, ако не може от вкъщи, всички от чужбуна дето им е много важно да гласуват ще са си, все така пребани да ходят на путка майна да гласуват. Та ако не може от вкъщи то ел вота се обезсмисля по принцип..
    Добре де, ти прочете ли какво написах:

Първоначално изпратено от Имхотеп
    Според мен електронния вот е улеснение, никъде обаче не е казано, че няма да има възможност да си пуснеш бюлетина, или пък да отидеш до секцията и там да гласуваш електронно. И в двата случая обаче ще трябва да хлъзнеш да речем личната карта...
    Ами да разясня: Има и двете възможности: Ако искаш отвкъщи, ако искаш се разходи до секцията. Така мисля е по-ясно.

Даже още-по ясно: ако нямаш възможност ит вкъщи и ти се гласува, разходи се до секцията
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://vidozz.com/2nl
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Всеки мислещ човек има резерви.

Практически тайната на вота не може да с е скрие при електронно ласуване. Могат да се вземат множество мерки, при които програмно, организационно и с други алтернативни методи би могло да се затрудни достигането до информация за подателя, но винаги ще тегне едно лепкаво усещане, че ...

Номерът е обществото да отиде на едно такова ниво на културно пазвитие, че нито едната страна би помислила, че някой би се заинтересувал от вота и, нито другата би помислила да го направи!
        Ерго - никога, поне не и в обозрим период от време
        Дори и в прехваления развит Запад има уклон към манипулация, полицейщита, дебнене, следене, авторитаризъм и др.

Апропо, само моля те не карай да търся инфо, че нямам време сега, но преди около 5 години немският БундесКонституционен съд в някаква процедура, чийто подробности ми се губят, каза "НЕ" на електронното гласуване и дано не бъркам, но основният алгумент беше тайната. Кой, защо и на акво основание го поиска това мнение ... ами губи ми се.
        То е ясно кой има файда от електронното гласуване - който го предлага.
        Банките като въведоха онлайн банкирането си спестиха огромни пари от персонал, наем на офиси и бумащина, като предложиха услуга, която е наистина удобство. Печелят и двете страни.

Партиите ще си спестят много пари, които сега отиват за цигани, застъпници и т.н, а освен това ще спечелят и "легитимност". Даже не е въпросът в тайната на вота. Не им дреме дали съм гласувал за бойко, волен или лудото яне. Даже не им дреме дали въобще съм гласувал. Този, дето пипа компютъра знае как да направи, така че да съм гласувал. Цели цигански махали ще гласуват, без въобще да са чували, че има избори. Нещо ми подсказва, че избирателната активност ще скочи рязко. Щото сега на тия избори гласували 35%. От тях 35% за ГЕРБ, тоест 12% електорална подкрепа - в рамките на герпаджийското чиновничество и малоумната част на градското селячество. Другите разбойници получили още по-малки проценти. Започва да става притеснително с представителността....

Коментар

• Имотеп

Значи, ако не може от вкъщи, всички от чужбуна дето им е много важно да гласуват ще са си, все така пребани да ходят на путка майна да гласуват. Та ако не може от вкъщи, то ел вота се обезсмисля по принцип..
          Last edited by pepe1234; 26.10.2015, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Мъжът, ударил Сидеров, е бизнесмен и шеф на бушидо федерацията

Мъжът, който успя да нанесе удар на лидера на "Атака" Волен Сидеров след нахлуването му в сградата на НАТФИЗ неделя вечерта, е бизнесменът и спортист Камен Попов, предаде Клуб Z.

Сидеров беше изведен насила от полицията от НАТФИЗ в неделя вечерта. Малко след това мъж успя да му нанесе удар с юмрук в главата, въпреки че Сидеров беше заобиколен от полицаи.
            Орден Стара планина, почетен гражданин на София и бронзова отливка на юмрука му пред Парламента немедлено

Коментар

Аз пак ще повторя когато липсват аргументите, започват личните нападки!!! А модовете що се првят на ощипани, аз коментирам ли нечийй ценз бе?! И макло ти издиша логиката щот от тез местенца дет ги цитираш трудничко с нета се борави и е на 44 процента недостъпен за хорта...
              Според мен електронния вот е улеснение, никъде обаче не е казано, че няма да има възможност да си пуснеш бюлетина, или пък да отидеш до секцията и там да гласуваш електронно. И в двата случая обаче ще трябва да хлъзнеш да речем личната карта...
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• барбарон, те партиите кампания нямаха, както споделиха по-рано хората в темата, теб точно сега някой те агитира в нета То минаха изборите, мача свирен, някой агитирал

Коментар

• Аз пак ще повторя когато липсват аргументите, започват личните нападки!!! А модовете що се првят на ощипани, аз коментирам ли нечий ценз бе?! И макло ти издиша логиката щот от тез местенца дет ги цитираш трудничко с нета се борави и е на 44 процента недостъпен за хорта...
                  Last edited by pepe1234; 26.10.2015, 16:26.

Коментар

Момчета стига с това маргинализиране, всеки на различно мнение ли е боклук комунист, депесар националист, русофил и не занам си каъв още...?
                    Разбира се, че не.

Има и такива от "малки населени места, над 60 години, с нисък образователен ценз и страдащ от "социално изключване""

Коментар

• Момчета, стига с това маргинализиране, всеки на различно мнение ли е боклук, комунист, депесар, националист, русофил и не занам си какъв още...? А аз мога да мина на соросоиди, протесъри, русофоби, раноблудни и не знам си какво още. Нито използвам подобна терминология, нито я споделям
                      Last edited by pepe1234; 26.10.2015, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        Трябва [ ли ] да си направиме извода, че ако някой тук агитира за "ПРОТИВ" е от:
                        БСП, ДПС, АТАКА, АБВ
                        .....по-вероятно от "единна руслямия"

Коментар

Нямам идея ,но доган вече и без рейсове ще мине всичко електронно, в темата за референдума имаше графики за избирателната активност в Естония преди и след въвеждане на електронно и в България по принцип, та за мен мита за повишаване на избирателната активност чрез ел. гласуване там се пречупи сериозно...

червен, това само ти си го вярваш и ще мине като стой та гледай...
                          Естония няма 2 милиона емигранти, повечето от които избягали от "комуно рая", заради "назначените капиталисти", бивши десе и комуносоцвеличия.
                          Нищо общо, между Естония и България.

Коментар

• Нямам идея ,но доган вече и без рейсове ще мине всичко електронно, в темата за референдума имаше графики за избирателната активност в Естония преди и след въвеждане на електронно и в България по принцип, та за мен мита за повишаване на избирателната активност чрез ел. гласуване там се пречупи сериозно... И споделям мнението, че не е важно дали е електронно или не, а дали има за кого да гласува народа

червен, това само ти си го вярваш и ще мине като стой та гледай...
                            Last edited by pepe1234; 26.10.2015, 16:09.

Коментар

• от сега мога да кажа, как ще гласуват повечето в парламента.

бекапе и де(пе)се твърдо ПРОТИВ
                              руските атака и абеветУ, най-вероятно също ПРОТИВ.

Дано герб, РБ, ПФ и някои независими са достатъчно мобилизирани.

Всъщност те ще са, ако боце е наистина искрен в това което говори и ги подгрее .

За съжаление, доста често му се случва да "не помни", какво е говорил предходния ден.

Коментар

По-скоро се търси в задачата, колко пенсии и роми, дето не са виждали копютър през живота си искат да гласуват електроно? Ще гледаме ли разбивка на гласувалите по етнос и възраст?
                                Пенсиите гласуват за електронно - поне тези които аз познавам - заради децата им които са в чужбина. Мотивацията за даден вот не е винаги чисто егоистична.

Между другото и доста ромски семейства имат хора в чужбина. А не мисля че е е правилно на всички роми да им се приписват винаги чисто меркантилни мотиви.

Коментар

Working...
                                X