Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (7)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВиж са познавам и двамата братя лично.Гарантирам че ако се явиш бат Слави ще ти счупи главата на второто изречение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКолега,
не иде реч за ботове, а за откачалници. Те сутрин пият кафе с *, говорят от името на Шутьо, заплашват с ядрени удари наред за "добър ден" от името на Дундю и так далее ...
Темата е Киев БГ, която се бие с подобни примати и иска да върне монголите обратно в блатата на Масква. Всичко друго е дрън-дрън.
При РТвайна най-много войска идва от Киев БГ ( Полтава, Одеса, Самара, Крим, Осетия ). Те се бият за Асвабаждението през 1877-78г, на монголите. Монголи няма и те не дават нито една жертва, освен някой дженерал въйпил до изумлении .....
Същото е през ВСВайна - оттук минава Украйнски фронт, които са сравнително възпитани и не мародерстват, както горе северните варвари разпиляват Полша и Германия.
Ония примати, ако бяха минали оттук - щяхте да се радвате, ако остане необезчестена женска от 8 годишна до 90 годишна, защото изнасилват над 2 милиона германки за няколко месеца по пътя за Берлин.
Та, Киев БГ знае коя е БГ империя и затова дерибейството е било по-скоро инцидентно. Толкоз за ботовете.
Коментар
-
Колега,
не иде реч за ботове, а за откачалници. Те сутрин пият кафе с *, говорят от името на Шутьо, заплашват с ядрени удари наред за "добър ден" от името на Дундю и так далее ...
Темата е Киев БГ, която се бие с подобни примати и иска да върне монголите обратно в блатата на Масква. Всичко друго е дрън-дрън.
При РТвайна най-много войска идва от Киев БГ ( Полтава, Одеса, Самара, Крим, Осетия ). Те се бият за Асвабаждението през 1877-78г, на монголите. Монголи няма и те не дават нито една жертва, освен някой дженерал въйпил до изумлении .....
Същото е през ВСВайна - оттук минава Украйнски фронт, които са сравнително възпитани и не мародерстват, както горе северните варвари разпиляват Полша и Германия.
Ония примати, ако бяха минали оттук - щяхте да се радвате, ако остане необезчестена женска от 8 годишна до 90 годишна, защото изнасилват над 2 милиона германки за няколко месеца по пътя за Берлин.
Та, Киев БГ знае коя е БГ империя и затова дерибейството е било по-скоро инцидентно. Толкоз за ботовете.Last edited by X_Y; 18.08.2015, 22:22.
Коментар
-
Колко можете да спорите с ботове ?
Сколько можно спорить ? Как долго вы продержитесь в споре с ботом «Медузы» про гей-браки, Крым и сексизм ?
В последнее время публичные дискуссии на важные темы выглядят очень грустно: собеседники не слышат друг друга, передергивают, ходят по кругу, используют запрещенные приемы. Такие споры, разворачивающиеся прежде всего на фейсбуке, как правило, ни к чему не приводят и никогда не заканчиваются. «Медуза» предлагает читателям проверить себя на уровень терпимости — и выяснить, как долго вы способны не переходить в споре на личности и не хамить собеседнику.
Бот «Медузы» умеет спорить на три актуальные темы — о гей-браках, Крыме и сексизме. Выбирайте тему, сторону в дискуссии и приступайте к спору.
Тук - избирате си тема и си спорите
И моля, спрете да спамите в форума !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе
И, като рекох, та се сетих - откраднах си от ФБ нещо, да ви развеселя:
Влизa в aптекa един и питa:
- Извинете, дa имaте кaпут с мирис нa рaкия?
- Имaме, но днес не е нa рaботa.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА клел ли си се, да защитаваш Варшавския договор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТе и вас могат да опухат, ако ви разбЕрат, че им готвите социализма -мечта....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДолу ония брадясалите ги прибраха, защото плашат с джихад и убийства.
Тия "руслямисти" всеки ден плашат с ядрени удари и затворнически лагери. К'ва е разликата между двете групи, че не се сещам?
Точно държавата за 2 часа може да ги лепне на хайка в цялата страна и да ги праща на трудови лагери със сърп и чук, щот' то друго рушко нещо сделано нема. Там ще имат време да мислят какво и кого плюят и да откриват как се пали огъня, щот' аз кибрит или запалка рушки никога не съм виждал.
Не съм ги спрял да заминават за Монголия на готиния жизнь, налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА в сегашната клетва има ли НАТО И ЕС....???
Абе, някои, като ви прехапе и не ви пуска.
относно тъпото ти птиче:
с повече от един ник има над 100 участника във форума, сиреч половината активен.... какво ли ще ги "правите"...?!?!? м?? уффффф, не ви е работа, нищо няма да ги правите - това е отговора!
А сега към истинските форумци:
Него обаче какво да го правим с тия тъпите въпроси, уточнения и намеса в лични дела, е отделен въпрос.
Отделно, че твоят въпрос беше дали било имало варшавски договор тогава, ама тва, по цял ден да киснеш и да дращиш тук, старост-нерадост, вземеш, че забравиш. Чети бе, драги! Чети, преди да се изявяваш.
Уф, как пък забравих, едното от многото ти "аз" нали четяло:пишело = 1000/1...
Тва, Марандулито, да вземе, да се опомни, начи: Сам пита, понеже, къде какво имало. Че, клетвите, за такива като вас е знайно, декиш не хващат. Повод за гарнизон с препиване и...май толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТе тука пък хептен си прав!!!
Понеже НПО-трубадурите ми са в игнора и ги чета при цитиране, казвам... Още има недобити фашистчета, на които им се привиждат Сърп и чук, Те са готови да запалят и Народното събрание, за да се разправят с опонентите...
пп. С който сме се фанали в съюз аир не е видял, Османската империя, Германската империя, Фашистка Германия, Фаршавския договор... наред са пиндостан и мато
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДавам клетвата на Сухопътни войски през годините, понеже някакви откачалници още са останали във времето на Народната республика Болгария:
----------------------------------------
Със Закона за носене на военните тегоби от 1897 г се въвежда следния текст:
Обещавам се и се кълна в името на всемогъщия Бог, че аз, който съм повикан в редовете на войската на Българското княжество, ще слугувам честно и вярно на Княза и Отечеството и няма да пожаля живота си както в мирно време за запазвание реда и законите на страната, тъй и във време на война против враговете на моето отечество, в свидетелство на което целувам кръста и думите на Светото Евангелие. Амин. Заклех се!
----------------------------------------------------------------------
От 1950 г. в Българската народна армия се полага следната клетва:
Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници.
Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство.
Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.
Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.
В чл. 89 от Закона за отбраната и въоръжените сили от 1996г. е записано, че всеки военослужещ, се заклева изричайки тези думи:
Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се
------------------------------------------------------------------------
П.П. В случая медицината е абсолютна права, че всеки откачалник се мисли за "нормален" и обвинява всички останали, че не били добре.
Едната БГ матрьошка се кълне всеки ден как щяла да брани Путя, а другата в неква "нарадна" республика, дет' отдавна я нема
Даже хора с още по-изострено зрение, не забелязаха, да има разлика в контекста на военните клетви през годините.
НО! Това не пречи, на плевенските граждани на околните села, да твърдят, че през социализма са се клели в Родината, а не в НАТО, с идеята, че сега хората се кълнат в НАТО и ЕС видите ли.
Общо взето, всичката им аргументация на родоотстъпниците путинофили рускопоклонници ( без да имат идея защо са такива), е обоснована на самоотричащи се идиотизми.
За това, уважението към такива "участници", имащи себе си за "нормални форумци", е на ниво "елементарно забавление с несериозна цел", но и това е до време... След това настъпва тъпнята.. Като днешната примерно.. Оня питал, какво щели да ме правят.. Това да не ти е мазето на милицията, Пирамидо?? Нищо няма да правиш - това е! Какво щели били да "правят"... Кои сте вие, правещите нещо? Различни ли се с нещо? Аз правя ли те нещо, освен че ти давам уроци??? Щял бил...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДолу ония брадясалите ги прибраха, защото плашат с джихад и убийства.
Тия "руслямисти" всеки ден плашат с ядрени удари и затворнически лагери. К'ва е разликата между двете групи, че не се сещам?
Точно държавата за 2 часа може да ги лепне на хайка в цялата страна и да ги праща на трудови лагери със сърп и чук, щот' то друго рушко нещо сделано нема. Там ще имат време да мислят какво и кого плюят и да откриват как се пали огъня, щот' аз кибрит или запалка рушки никога не съм виждал.
Не съм ги спрял да заминават за Монголия на готиния жизнь, налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного добре, че питаш за разликата, защото изброяването на прилики е дълго занимание.
----------------------------------------
Със Закона за носене на военните тегоби от 1897 г се въвежда следния текст:
Обещавам се и се кълна в името на всемогъщия Бог, че аз, който съм повикан в редовете на войската на Българското княжество, ще слугувам честно и вярно на Княза и Отечеството и няма да пожаля живота си както в мирно време за запазвание реда и законите на страната, тъй и във време на война против враговете на моето отечество, в свидетелство на което целувам кръста и думите на Светото Евангелие. Амин. Заклех се!
От 1950 г. в Българската народна армия се полага следната клетва:
Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници.
Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство.
Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.
Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.
В чл. 89 от Закона за отбраната и въоръжените сили от 1996г. е записано, че всеки военослужещ, се заклева изричайки тези думи:
Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се
------------------------------------------------------------------------
П.П. В случая медицината е абсолютна права, че всеки откачалник се мисли за "нормален" и обвинява всички останали, че не били добре.
Едната БГ матрьошка се кълне всеки ден как щяла да брани Путя, а другата в неква "нарадна" республика, дет' отдавна я нема
Коментар
Коментар