IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ма няма какво да ми се обясняваш, тя историята се базира на факти... Балканските войни не са изолиран факт, те са резултат на цялостно развитие на международните отношения в Европа тогава... РУСИЯ Е ОСНОВЕН ИГРАЧ В ПРЕДИЗВИКВАНЕТО ИМ, В РАЗВИЛИТЕ СЕ ПРОЦЕСИ И В РЕЗУЛТАТА... тук няма как да ти предам съдържанието на едно 30 до 50 изследвания по въпроса... а ти ми излизаш с два реда от учебника по история за осми клас (при това този от преди 89-та)...

Няма да спориш с мен за история, щот не си готов...
    продължаваш да ме разсмиваш, пак мерси. Поне ми стана ясна основата на русофобията ти - невежеството. То не бяха окупации комбинирани със създаване на държави, с което изненадваш и най-непредубедените, то не беше изопачаване на исторически факти и забравяне на резултати от мирни преговори, неглижиране на дипломатически провали и игнориране на последвали войни.
    Как да ти предам да мислиш и да правиш елементарни логически заключния, това е най-големия въпрос, очевидно не става с писане и с излъчване на позитивна енергия, пробвах, но се предавам вече.

То с теб по история не може да спори никой, щото за такава паралелна реалност още никой не е чел.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
      Днес определено си беше гаден ден, но поне това ме поразсмя, мерси. С цел да си докажеш глуповатата теза, съвсем си забравил за цялата Междусъюзническа война.
      За подкокоросването даже не ми се започва.
      За съжаление по отношение на нашата дипломация преди и след Първата балканска може да се каже само кьорав карти не играе, ама не ми се обяснява на тази тема, че много писане има.
      И не ми се измъквай с Добруджа, не съм питал нищо по въпроса.
      Ма няма какво да ми се обясняваш, тя историята се базира на факти... Балканските войни не са изолиран факт, те са резултат на цялостно развитие на международните отношения в Европа тогава... РУСИЯ Е ОСНОВЕН ИГРАЧ В ПРЕДИЗВИКВАНЕТО ИМ, В РАЗВИЛИТЕ СЕ ПРОЦЕСИ И В РЕЗУЛТАТА... тук няма как да ти предам съдържанието на едно 30 до 50 изследвания по въпроса... а ти ми излизаш с два реда от учебника по история за осми клас (при това този от преди 89-та)...

Няма да спориш с мен за история, щот не си готов...

Коментар

Кой беше проектант на Балканския съюз, кой подкокороса България да се "съюзи" със сърби и гърци, кой не спази поет ангажимент да реши евентуални спорове между съюзниците по предварително определени правила, включително правило, определящо "безспорна зона"...

Абе кво ли ти обяснявам...
        Днес определено си беше гаден ден, но поне това ме поразсмя, мерси. С цел да си докажеш глуповатата теза, съвсем си забравил за цялата Междусъюзническа война.
        За подкокоросването даже не ми се започва.
        За съжаление по отношение на нашата дипломация преди и след Първата балканска може да се каже само кьорав карти не играе, ама не ми се обяснява на тази тема, че много писане има.
        И не ми се измъквай с Добруджа, не съм питал нищо по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
          Той колегата по-рано попита, ама не видях отговор как Русия е "дала Македония на сърби и гърци в 1913".
          А за клетвите нали знаеш какво казват старите хора?
          Кой беше проектант на Балканския съюз, кой подкокороса България да се "съюзи" със сърби и гърци, кой не спази поет ангажимент да реши евентуални спорове между съюзниците по предварително определени правила, включително правило, определящо "безспорна зона"...

Освен ако не отъждествяваш "Арбитъра" Николай Втори с Русия... щото предполагам знаеш, че в международните отношения лицата, имащи качеството държавен глава, не действат в лично качество, а като представители на държавите си...

Що за лаишки въпрос?

Впрочем, пропуснал съм и Южна Добруджа, нали се сещаш, кой беше гарант за неучастие на Румъния и кой я насъска против България, с ясна идея да я отклони от аспирации към Бесарабия (заради която преди това й подари и Северна Добруджа)...

Абе кво ли ти обяснявам...

Коментар

Ами Македония, дадена на сърби и гърци в 1913 пак от същите руси или коминтерновския монструм БЮРОМ... още по-изчанче с новия "идентитет"...

Майка им руска, проклети да са!!!
            Той колегата по-рано попита, ама не видях отговор как Русия е "дала Македония на сърби и гърци в 1913".
            А за клетвите нали знаеш какво казват старите хора?

Коментар

• NATO stands firm in support for Ukraine.Joint statement of the NATO-Ukraine Commission at the NATO Foreign Ministerial in Turkey: http://www.nato.int/cps/en/natohq/of...xts_119425.htm
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Къде видя три морета?

Няма такава измама - една картинка, която никой нямаше намерение да стане реалност (ВКЛЮЧИТЕЛНО РУСИЯ), но която струваше живота на стотици хиляди българи впоследствие и което е още по-пагубно, беше знаме на т. нар. русофилство - голямата измама за "безкрайната обич, която руското правителство питае към нас българите"...
                Какво са три морета?Нашият Бг император Марандито 1 бълнува за 3 океана,от Индийския
                на юг до Северноледовитият на север и Атлантика на запад.Моретата би трябвало да
                са над 10.Туй араби,бараби и всякакъв чешит фашаги всичкото васал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Остави Макгахан, не се прави на улав. Питам те за руските "клането" в Средна Азия? Очаквам скоро "достоверен" НПО източник за това, как геноцида над арменците всъщност е извършен от руснаци преоблечени като турски башибузук... Не се съмнявам, че скоро и до там ще стигнете.
                  Оооо, ма това е исторически факт, у нас Скобелев е известен като герои (и с право), но питай дали го обичат много в днешен Узбекистан...

http://www.advantour.com/rus/uzbekis...История на завладяването:

Коментар

Аз лично съм го чел в биографията му...
                    Остави Макгахан, не се прави на улав. Питам те за руските "клането" в Средна Азия? Очаквам скоро "достоверен" НПО източник за това, как геноцида над арменците всъщност е извършен от руснаци преоблечени като турски башибузук... Не се съмнявам, че скоро и до там ще стигнете.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Абе къде ги четете тези смешки? Кажете и на нас. Ейййй тва НПО простетата сте много забавен народ... хаха
                      През 1871 г. Макгахан е назначен за кореспондент на вестник „Ню Йорк Хералд“ в Санкт Петербург. Научава руски и влиза в средите на руското дворянство. Отразява посещението в Русия на генерал Уилям Шърман. През 1873 г. отразява вйната на Русия срещу хаганата Хива в Централна Азия. Без да се съобразява с руската забрана чуждестранни кореспонденти да отразяват събитието, прекосява на кон пустинятаКъзълкум и е свидетел на капитулацията на град Хива пред руската армия. Тук се среща с руския подполковник Михаил Скобелев, който по-късно се прочува като един от руските военачалници в Руско-турската война (1877-1878). Макгахан описва преживяванията си в популярната на времето си книга „Кампанията при Аму Даря и падането на Хива“ (1874).

Аз лично съм го чел в биографията му...

Коментар

Не знам дали ти е известно, но Макгахан пътува с руската воиска при овладяването на Средна Азия, но там няма да срещнеш и една дума за кланетата, които руснаците извършват над местното население
                        Абе къде ги четете тези смешки? Кажете и на нас. Ейййй тва НПО простетата сте много забавен народ... хаха
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Добре изглежда на ....Три морета и национален идеал..........
                          Къде видя три морета?

Няма такава измама - една картинка, която никой нямаше намерение да стане реалност (ВКЛЮЧИТЕЛНО РУСИЯ), но която струваше живота на стотици хиляди българи впоследствие и което е още по-пагубно, беше знаме на т. нар. русофилство - голямата измама за "безкрайната обич, която руското правителство питае към нас българите"...

Коментар

• Почти позна, войната си е Руско-турска, но в този момент САЩ са съюзник на Русия (в Тихия океан, т. като САЩ нямат интереси в Европа), а отделни американски граждани действат на руска служба...

Без изобщо да омаловажавам вължимото уважение към делото на Макгахан, трябва да отбележа, че той е агент на руска служба... и всъщност шумът, който вдига с отразяването на българските кланета е и преднамерено търсен повод за предстоящата война...

Не знам дали ти е известно, но Макгахан пътува с руската воиска при овладяването на Средна Азия, но там няма да срещнеш и една дума за кланетата, които руснаците извършват над местното население, напротив, военните операции от началото на 70-те години на 19 в. са отразяване от същия Макгахан като поредица от епични подвизи на руската армия...

Та така, американците като цяло следват емоционално руската политика в този период...

Коментар

Ma така кажи бе, вие работите с картинки (Детско илюстровано списание "Мурзилка")...

Ей ти картинка на най-голямата измама в българската история...

Добре изглежда на ....Три морета и национален идеал..........

Коментар

• Да де ясно.....знаем я НПО историята.
                                Според нея България е освободена след Американо - Турската освободителна война. През това време Руснаците правят подмолни планове как да попречат на новата Българска държава , да я разпарчетосат и дадат комшиите.
                                А добрите Германия, Австро-Унгария, Англия ,Франция, САЩ които са проляли многооо своя кръв за свободата на България , искат да направят една голяма , обединена, силна България ....
                                Подлите Руснаци обаче налагат своето мнение на Берлинския конгрес и разпарчетосват БГ на инат на добрите западни сили.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X